- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 35
ankarayi bilmiyorum yaşamadım siz daha iyi bilirsiniz haklisinzHastanelerde hala var o kuyruklar ne yazikki ankara hele bu konuda en kotusu desem yalan olmaz heralde gordugum yerler arasinda kac defa beklemiycem deyip ayrildim hastaneden bu yuzden ozelde yaptim dogumumuda
Üstüne gelindiği falan yok. Her mesajında alttan alttan laf soktun cevabını alınca neden sıkıntı oluyor?
Helal olsun sana koca yürekli yerçekimli karanfilMuhtarı bile tutturdum bu sefer
Çünkü toplumlar hak ettikleri biçimde yönetilirGaziantep insanımıza şeyin trene baktığı gibi bakıyoyorlar diye hitap eden,bu hitabı yutup oy veren sizlere hakkımı zehir zıkkım ediyorum.
Rahatmısınız şimdi vicdanen.
Ben anlamadım, doğuda Hdp de olan belediyeleri Akp aldı. Yani Hdp seçmeni Akpye oy vermiş. Batıda da Hdp seçmeni Chpyi tercih etmiş. Aradaki fark ne? Chpyi tercih eden Hdpliye terörist denirken Akpyi tercih eden Hdpli neden ''benim Kürt kardeşim'' oluyor
Karanfilcigim.. Ben sadece görüşümü yazdım başında.. Sacma sapan bir sekilde ustume gelindi.. En iyisi cevap vermemek anladgm bu.. Bence ezici bi galibiyet olmadı ben sadece bunu söyledim.. Ha bir de hdp ittifakı.. Zaten dediklerime bir cevap gelmedi.. Kivirilarak cevaplar geldi.. Siyasi olarak konuşalım.. Bel alti vurup yok bu akpci, yok bunun seviye yerlerde.. Ne siz chpye oy verdiniz diye basiniz arşa dayanmadi, ne ben oy vermedim diye kuculmedim.. Oy vermedim diye vermeniz lazimdi diyenler oldu.. Sanane kardesim benim siyasi duruşumun bekcisi misin.. İster veririm ister vermem.. Bence sizlerde sevinin.. Burada birilerine laf anlatip aklinizca asagilamaya calismak yerine sevinin yani.. En azndan büyük sehirler sizin oldu.. Bakın sizler boyle davrandikca daha kötü sonuc alirsnz öbür seçimde.. Burada hicbir partili size asagilayici birsey soylemedi.. Ama siz beni akpye oy verdgmi düşünerek asagilamaya calistnz.. Sanki bu ulkenin butun zekasi sizlerde toplanmis gibi davranıyorsunuz.. Ne sizin eğitimli biri olmaniz sizi yuceltmeyecegi gibu ne de benim (simdi ben diyince akpli olucam, ben derken asagiladnz ya beni ona istinadencahil olmam beni yerin dibine sokmaz.. Madem hdpnin oy vermedgini soyluyorsunuz o zmn o cahil kesimden oy geldi size? Kapiş
Artik yetti gari.. Hepinize cevap vermekten yoruldum.. Siz simdi bu dediklerime de itiraz edersiniz.. Asagilarsnz.. Siz bilirsiniz.. Bende diger seçimde ona göre davranırımhadi eyvallah.. Baska dovecek bir kurban çıkar merak etmeyin.. Boslatrsnz içinizdekileri
Resmi açıklama yapildımı ,işteyim buradan takip etmeye çalisiyorum gelismeleri ,İstanbul icin hayirli olsun ,Ekrem İmamoğlu nunda Allah yardimcisi olsun o zaman..Tebrik ederim chpli arkadaslari, resmi aciklama gelmis sanirim. Degisiklik iyidir birazda chp hizmet etsin. Buarada chpli biri yazmis instada.. binali daha iyi yonetir diye..herkes gorsun karsilastirsin gelecek zamanlarda..
Vallah hizmete geldiği ilk günden beridir o işler çözüldü sorun ne biliyor musun hizmete saygınız yok inşallah yeni belediye başkanmnız bu kuyruklara çözüm bulur ne deyim siz yapılan şeyleri göz arda ediyorsunuz sorun bu izmir hala kokuyor .. bunu unutmayın demekki teknolojiyle alakasi yok bu isin siyaset isi olmasin hizmet isi olsunnn insallah bu dediklerinz cozume kavusurda bende ozurrr dilerim bu arada siyasi gorusum akp degil gorusum tamamen farklidir sagci solcuyum desem bana kimse madalya vermez ben 90li yıllardan bahsediyorum lütfen teknolojiyle konuyu saptırmayın bir ülkeye teknoliji giriyorsa bu başındaki insanla alakalı. Ülkemize tv buzdolabinin telefonun girdiği zamanları hatirlatrimmO çöpler sokakta kaldığı günlerde çöpçüler memurdu. Şimdi taşeron. Herşeyin bir nedeni var. Borçları artırıp,her karışı yandaşlarına peşkeş çekti o hizmet verenler Hastane konusu o yıllarda internet telefon randevu sistemi yoktu. Teknoloji gelişti. Bunu kendileri yapmış gibi sattılar. Hala kuyruk var randevu almak kolay mı? Alamıyorsun gidip sıra bekliyorsun.
Resmi açıklama yapildımı ,işteyim buradan takip etmeye çalisiyorum gelismeleri ,İstanbul icin hayirli olsun ,Ekrem İmamoğlu nunda Allah yardimcisi olsun o zaman..
Güçlü muhalefet iyidir hizmet kalitesini artirır inşallah,hepimiz bu memleketin evladiyiz halk birazda Chp hizmet etsin demiş demek ki hayirli ugurlu olsun ...
YSK Başkanı Sadi Güven son verileri açıkladı. Güven, "Şu an itibarıyla Ekrem İmamoğlu 4 milyon 159 bin 650 bana gelen rakam. Binali Bey'in 4 milyon 131 bin 761 oyu sisteme tanımlanmış" dedi. Salı günü itirazların yapılacağını ifade eden Güven, Anadolu Ajansı'nın verileriyle ilgili soruya "A.A benim müşterim değil, Benden veri almıyor. Nereden veri alıyor bilmiyorum. Benim üzerimden polemik yaratılmasın" dedi. 31 bin 102 sandığın sisteme tanımlandığını, 84 sandığın itiraz nedeniyle sisteme taranmadığını ifade eden Güven, "Şu an itibarıyla Ekrem İmamoğlu 4 milyon 159 bin 650 bana gelen rakam. Binali Bey'in 4 milyon 131 bin 761 oyu sisteme tanımlanmış vaziyette. İtiraz süreçleri devam ediyor." diye konuştu.
kaynak; haberturk.com
Genelde tam tersi olurdu siz kazanırken birazda size ayıp olsun kusura bakmayın artıkHanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
Şimdide bursa için uğraşılıyor geçmiş olaaIstanbulu imamoglu aldi arkadaslar sonunda veriler guncellendi