- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerimben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım
Balıkesir, cok yakın aradakı farklılık yineBende öyle duydum.İsmail ok uğraşıyordu.Oyları tekrar saydırmak için hayırlısı olur inşallah
Evet yüzde birlik bir fark var.Balıkesir, cok yakın aradakı farklılık yine
Bak ben önceki sayfalarda çok açık yazdım. Doğuda Hdpli belediyeleri Akp aldı. Yani Hdp seçmeni oyunu Akpye verdi. Batıda da Chpye vermiş. Doğuda Hdp seçmeninden oy almak sorun olmuyor da batıdaki Hdp seçmeni neden sorun oluyor?Karanfilcigim.. Ben sadece görüşümü yazdım başında.. Sacma sapan bir sekilde ustume gelindi.. En iyisi cevap vermemek anladgm bu.. Bence ezici bi galibiyet olmadı ben sadece bunu söyledim.. Ha bir de hdp ittifakı.. Zaten dediklerime bir cevap gelmedi.. Kivirilarak cevaplar geldi.. Siyasi olarak konuşalım.. Bel alti vurup yok bu akpci, yok bunun seviye yerlerde.. Ne siz chpye oy verdiniz diye basiniz arşa dayanmadi, ne ben oy vermedim diye kuculmedim.. Oy vermedim diye vermeniz lazimdi diyenler oldu.. Sanane kardesim benim siyasi duruşumun bekcisi misin.. İster veririm ister vermem.. Bence sizlerde sevinin.. Burada birilerine laf anlatip aklinizca asagilamaya calismak yerine sevinin yani.. En azndan büyük sehirler sizin oldu.. Bakın sizler boyle davrandikca daha kötü sonuc alirsnz öbür seçimde.. Burada hicbir partili size asagilayici birsey soylemedi.. Ama siz beni akpye oy verdgmi düşünerek asagilamaya calistnz.. Sanki bu ulkenin butun zekasi sizlerde toplanmis gibi davranıyorsunuz.. Ne sizin eğitimli biri olmaniz sizi yuceltmeyecegi gibu ne de benim (simdi ben diyince akpli olucam, ben derken asagiladnz ya beni ona istinadencahil olmam beni yerin dibine sokmaz.. Madem hdpnin oy vermedgini soyluyorsunuz o zmn o cahil kesimden oy geldi size? Kapiş
Artik yetti gari.. Hepinize cevap vermekten yoruldum.. Siz simdi bu dediklerime de itiraz edersiniz.. Asagilarsnz.. Siz bilirsiniz.. Bende diger seçimde ona göre davranırımhadi eyvallah.. Baska dovecek bir kurban çıkar merak etmeyin.. Boslatrsnz içinizdekileri
Çünkü toplumlar hak ettikleri biçimde yönetilir
Adı üstünde geçersiz oy nasıl sayılacakmış?Kizlar tv basinda kafayi yiyorum gecersiz oylar sayilinca sonuc degisecek diyor adam
Valla istanbul il baskani usulsuzluk yapti daha devam ediyor hic birsey belli degil binali yildirim baskan falan dediAdı üstünde geçersiz oy nasıl sayılacakmış?
Ben anlamadım, doğuda Hdp de olan belediyeleri Akp aldı. Yani Hdp seçmeni Akpye oy vermiş. Batıda da Hdp seçmeni Chpyi tercih etmiş. Aradaki fark ne? Chpyi tercih eden Hdpliye terörist denirken Akpyi tercih eden Hdpli neden ''benim Kürt kardeşim'' oluyor
Bu arada AKP seçmeni yıllarca burada tebrikleri kabul ettiniz. Centilmence CHP seçmenini tebrik edeceğinizi umuyorum.
Bir de 1994yilinda Tayyip bey belediye baskaniydi. Refah partisinden adaydi kendisi yanilmiyorsam,yani sag parti. Sonra uzerine fazilet partisi Ali mufit bey secildi. Kimse demesin ki İstanbulu 90larda chp yonetiyordu diye.O çöpler sokakta kaldığı günlerde çöpçüler memurdu. Şimdi taşeron. Herşeyin bir nedeni var. Borçları artırıp,her karışı yandaşlarına peşkeş çekti o hizmet verenler Hastane konusu o yıllarda internet telefon randevu sistemi yoktu. Teknoloji gelişti. Bunu kendileri yapmış gibi sattılar. Hala kuyruk var randevu almak kolay mı? Alamıyorsun gidip sıra bekliyorsun.
Tebrik ediyoruz daha ne edelim ablaOnlar millet biz zillet ondan yani.))
Hep tebrik ettik kendilerini aynısını bizde bekliyoruz,aslında bir çok reyizciler yok nedense.
Bak ben önceki sayfalarda çok açık yazdım. Doğuda Hdpli belediyeleri Akp aldı. Yani Hdp seçmeni oyunu Akpye verdi. Batıda da Chpye vermiş. Doğuda Hdp seçmeninden oy almak sorun olmuyor da batıdaki Hdp seçmeni neden sorun oluyor?
Grldin kırk yıldır seçim kazanamıyorsunuz sevinin zavallılar minvalinde yorum yazdın. Görüş çok farklı bir şey. Dalga geçenle dalga geçilir. Bu kadar basit
Tebrik ediyoruz daha ne edelim abla