Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819

Doğuya bak, şirnak gibi yerlerde hdp yerine akp kazandi. Hdp secmeni akp'ye oy verirken cici, chp'ye oy verirken teroristmi oluyor?

Bu seçimde kil payi Yildirim kazansa, o zaman dermiydin, hdp ile ittifak kurdular diye kazandi??

Kaldi ki bunlar seçmenin yaptiklari. Parti bunun sorumlusu değil ki. Resmi olarak ittifak varmi hdp ile chp arasinda? Yok

Ah ama akp ile mhp arasinda var. Hani Erdoğan diyordu Bahçeliye "sen aile ne demektir bilmezsin, ailen yok cünkü" ve Bahçelide ayni sekilde Erdogani sövüyordu.

Oy icin olur böyle seyler iste. Megri megri bile denilir..

Bak ben önceki sayfalarda çok açık yazdım. Doğuda Hdpli belediyeleri Akp aldı. Yani Hdp seçmeni oyunu Akpye verdi. Batıda da Chpye vermiş. Doğuda Hdp seçmeninden oy almak sorun olmuyor da batıdaki Hdp seçmeni neden sorun oluyor?

Grldin kırk yıldır seçim kazanamıyorsunuz sevinin zavallılar minvalinde yorum yazdın. Görüş çok farklı bir şey. Dalga geçenle dalga geçilir. Bu kadar basit

Çok şükür bin şükür herkesin başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.
Uzun zamandır temiz bir siyasetin ne olduğunu gösterdi.
Beyefendiliği ile önce gönülleri sonra Istanbul'u fethetti.
Allahım sen yollarını açık et.
Hayırlı uğurlu olsun ♡

Kizlar tv basinda kafayi yiyorum gecersiz oylar sayilinca sonuc degisecek diyor adam

İstanbul ahhh istanbul....ıslak imzalı tutanaklar sisteme 130 oy 1 girilecek bunun hesabi sorulmayacak öylemi......hayır tiplerinden bisey oldugu belliydi de bu kadarını beklemiyodum

Onlar millet biz zillet ondan yani.))

Bu arada AKP seçmeni yıllarca burada tebrikleri kabul ettiniz. Centilmence CHP seçmenini tebrik edeceğinizi umuyorum.

Hep tebrik ettik kendilerini aynısını bizde bekliyoruz,aslında bir çok reyizciler yok nedense.

Bir de 1994yilinda Tayyip bey belediye baskaniydi. Refah partisinden adaydi kendisi yanilmiyorsam,yani sag parti. Sonra uzerine fazilet partisi Ali mufit bey secildi. Kimse demesin ki İstanbulu 90larda chp yonetiyordu diye.

Ki dediginiz gibi teknoloji durumu var. Onu da ulkeye getiren ak parti degil

Son düzenleme:

Yalnız hem öyle yazıyorlar hem de " CHP döneminde şöyleydi " diyorlar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu, kırk yıldır kendileri yönetiyor ama yine kendileri kendilerinden şikayetçi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…