Karanfilcigim.. Ben sadece görüşümü yazdım başında.. Sacma sapan bir sekilde ustume gelindi.. En iyisi cevap vermemek anladgm bu.. Bence ezici bi galibiyet olmadı ben sadece bunu söyledim.. Ha bir de hdp ittifakı.. Zaten dediklerime bir cevap gelmedi.. Kivirilarak cevaplar geldi.. Siyasi olarak konuşalım.. Bel alti vurup yok bu akpci, yok bunun seviye yerlerde.. Ne siz chpye oy verdiniz diye basiniz arşa dayanmadi, ne ben oy vermedim diye kuculmedim.. Oy vermedim diye vermeniz lazimdi diyenler oldu.. Sanane kardesim benim siyasi duruşumun bekcisi misin.. İster veririm ister vermem.. Bence sizlerde sevinin.. Burada birilerine laf anlatip aklinizca asagilamaya calismak yerine sevinin yani.. En azndan büyük sehirler sizin oldu.. Bakın sizler boyle davrandikca daha kötü sonuc alirsnz öbür seçimde.. Burada hicbir partili size asagilayici birsey soylemedi.. Ama siz beni akpye oy verdgmi düşünerek asagilamaya calistnz.. Sanki bu ulkenin butun zekasi sizlerde toplanmis gibi davranıyorsunuz.. Ne sizin eğitimli biri olmaniz sizi yuceltmeyecegi gibu ne de benim (simdi ben diyince akpli olucam, ben derken asagiladnz ya beni ona istinaden
cahil olmam beni yerin dibine sokmaz.. Madem hdpnin oy vermedgini soyluyorsunuz o zmn o cahil kesimden oy geldi size? Kapiş
Artik yetti gari.. Hepinize cevap vermekten yoruldum.. Siz simdi bu dediklerime de itiraz edersiniz.. Asagilarsnz.. Siz bilirsiniz.. Bende diger seçimde ona göre davranırım
hadi eyvallah.. Baska dovecek bir kurban çıkar merak etmeyin.. Boslatrsnz içinizdekileri