Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Hastanelerde hala var o kuyruklar ne yazikki ankara hele bu konuda en kotusu desem yalan olmaz heralde gordugum yerler arasinda kac defa beklemiycem deyip ayrildim hastaneden bu yuzden ozelde yaptim dogumumuda
ankarayi bilmiyorum yaşamadım siz daha iyi bilirsiniz haklisinz

Üstüne gelindiği falan yok. Her mesajında alttan alttan laf soktun cevabını alınca neden sıkıntı oluyor?

Karanfilcigim.. Ben sadece görüşümü yazdım başında.. Sacma sapan bir sekilde ustume gelindi.. En iyisi cevap vermemek anladgm bu.. Bence ezici bi galibiyet olmadı ben sadece bunu söyledim.. Ha bir de hdp ittifakı.. Zaten dediklerime bir cevap gelmedi.. Kivirilarak cevaplar geldi.. Siyasi olarak konuşalım.. Bel alti vurup yok bu akpci, yok bunun seviye yerlerde.. Ne siz chpye oy verdiniz diye basiniz arşa dayanmadi, ne ben oy vermedim diye kuculmedim.. Oy vermedim diye vermeniz lazimdi diyenler oldu.. Sanane kardesim benim siyasi duruşumun bekcisi misin.. İster veririm ister vermem.. Bence sizlerde sevinin.. Burada birilerine laf anlatip aklinizca asagilamaya calismak yerine sevinin yani.. En azndan büyük sehirler sizin oldu.. Bakın sizler boyle davrandikca daha kötü sonuc alirsnz öbür seçimde.. Burada hicbir partili size asagilayici birsey soylemedi.. Ama siz beni akpye oy verdgmi düşünerek asagilamaya calistnz.. Sanki bu ulkenin butun zekasi sizlerde toplanmis gibi davranıyorsunuz.. Ne sizin eğitimli biri olmaniz sizi yuceltmeyecegi gibu ne de benim (simdi ben diyince akpli olucam, ben derken asagiladnz ya beni ona istinaden:KK66: cahil olmam beni yerin dibine sokmaz.. Madem hdpnin oy vermedgini soyluyorsunuz o zmn o cahil kesimden oy geldi size? Kapiş😉

Artik yetti gari.. Hepinize cevap vermekten yoruldum.. Siz simdi bu dediklerime de itiraz edersiniz.. Asagilarsnz.. Siz bilirsiniz.. Bende diger seçimde ona göre davranırım😂 hadi eyvallah.. Baska dovecek bir kurban çıkar merak etmeyin.. Boslatrsnz içinizdekileri👍

Tebrik ederim chpli arkadaslari, resmi aciklama gelmis sanirim. Degisiklik iyidir birazda chp hizmet etsin. Buarada chpli biri yazmis instada.. binali daha iyi yonetir diye..herkes gorsun karsilastirsin gelecek zamanlarda..

Karanfilcigim.. Ben sadece görüşümü yazdım başında.. Sacma sapan bir sekilde ustume gelindi.. En iyisi cevap vermemek anladgm bu.. Bence ezici bi galibiyet olmadı ben sadece bunu söyledim.. Ha bir de hdp ittifakı.. Zaten dediklerime bir cevap gelmedi.. Kivirilarak cevaplar geldi.. Siyasi olarak konuşalım.. Bel alti vurup yok bu akpci, yok bunun seviye yerlerde.. Ne siz chpye oy verdiniz diye basiniz arşa dayanmadi, ne ben oy vermedim diye kuculmedim.. Oy vermedim diye vermeniz lazimdi diyenler oldu.. Sanane kardesim benim siyasi duruşumun bekcisi misin.. İster veririm ister vermem.. Bence sizlerde sevinin.. Burada birilerine laf anlatip aklinizca asagilamaya calismak yerine sevinin yani.. En azndan büyük sehirler sizin oldu.. Bakın sizler boyle davrandikca daha kötü sonuc alirsnz öbür seçimde.. Burada hicbir partili size asagilayici birsey soylemedi.. Ama siz beni akpye oy verdgmi düşünerek asagilamaya calistnz.. Sanki bu ulkenin butun zekasi sizlerde toplanmis gibi davranıyorsunuz.. Ne sizin eğitimli biri olmaniz sizi yuceltmeyecegi gibu ne de benim (simdi ben diyince akpli olucam, ben derken asagiladnz ya beni ona istinaden:KK66: cahil olmam beni yerin dibine sokmaz.. Madem hdpnin oy vermedgini soyluyorsunuz o zmn o cahil kesimden oy geldi size? Kapiş😉

Artik yetti gari.. Hepinize cevap vermekten yoruldum.. Siz simdi bu dediklerime de itiraz edersiniz.. Asagilarsnz.. Siz bilirsiniz.. Bende diger seçimde ona göre davranırım😂 hadi eyvallah.. Baska dovecek bir kurban çıkar merak etmeyin.. Boslatrsnz içinizdekileri👍

1) 'sadece' Görüşünüzü yazmadınız. Igneleyerek yazdınız
2) HDP ittifakı eleştirinize açıklayıcı cevaplar verildi ama sanırım okumadınız.
3) kimse kivirmadi ve bu tabiri hak edecek bir şey görmedim yazılanlarda.
4) kıvırarak diye yazıp belden aşağı vuruyorsunuz demek nasıl bir tutarsızlık.
5) oy vermeniz lazımdı diyen benim çünkü sonuçtan memnun değilsiniz.
Eğer sonuç sizin için bu kadar onemliyse, istanbul'u 'vatan hainlerine' kaptırmamak için elinizden geleni yapmanız beklenir.
6) bu bir yerel seçim. Oy çokluğu kadar buyuksehir sonuçları da önemlidir.hatta daha önemlidir. En azından büyük şehirler sizin diye kazananı teselli etmek nasıl bir mantık?
7) bir dahaki secim sonucu ile tehdit etmek?
8) neler neler söyleyip sonra size birsey diyen yok diyorsunuz.gerçekten yazdıklarınızı okuyor musunuz?

Yine bir sürü şey yazip araya hakaret, tehdit, sonra da asagiladiniz beni diye mağduriyet sıkıştırdınız.
Çok tanidik geliyor.

Tebrik ederim chpli arkadaslari, resmi aciklama gelmis sanirim. Degisiklik iyidir birazda chp hizmet etsin. Buarada chpli biri yazmis instada.. binali daha iyi yonetir diye..herkes gorsun karsilastirsin gelecek zamanlarda..
Resmi açıklama yapildımı ,işteyim buradan takip etmeye çalisiyorum gelismeleri ,İstanbul icin hayirli olsun ,Ekrem İmamoğlu nunda Allah yardimcisi olsun o zaman..
Güçlü muhalefet iyidir hizmet kalitesini artirır inşallah,hepimiz bu memleketin evladiyiz halk birazda Chp hizmet etsin demiş demek ki hayirli ugurlu olsun ...

O çöpler sokakta kaldığı günlerde çöpçüler memurdu. Şimdi taşeron. Herşeyin bir nedeni var. Borçları artırıp,her karışı yandaşlarına peşkeş çekti o hizmet verenler Hastane konusu o yıllarda internet telefon randevu sistemi yoktu. Teknoloji gelişti. Bunu kendileri yapmış gibi sattılar. Hala kuyruk var randevu almak kolay mı? Alamıyorsun gidip sıra bekliyorsun.
Vallah hizmete geldiği ilk günden beridir o işler çözüldü sorun ne biliyor musun hizmete saygınız yok inşallah yeni belediye başkanmnız bu kuyruklara çözüm bulur ne deyim siz yapılan şeyleri göz arda ediyorsunuz sorun bu izmir hala kokuyor .. bunu unutmayın demekki teknolojiyle alakasi yok bu isin siyaset isi olmasin hizmet isi olsunnn insallah bu dediklerinz cozume kavusurda bende ozurrr dilerim bu arada siyasi gorusum akp degil gorusum tamamen farklidir sagci solcuyum desem bana kimse madalya vermez ben 90li yıllardan bahsediyorum lütfen teknolojiyle konuyu saptırmayın bir ülkeye teknoliji giriyorsa bu başındaki insanla alakalı. Ülkemize tv buzdolabinin telefonun girdiği zamanları hatirlatrimm

Isınıza gelen şeyi begenirsiniz işinize gelmeyen seyide ben bir vatandaş olarak teptik ettim gorusum farkıda olsa bu ülkeyi yaşanır bir hale getirmek istiyorsanız eleştiriye açık olun son noktayı koyuyorum siyaset benim alanım dışında üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım tahsilim iyi değildir kendim ev hanımıyım anneyim ben sağa sola bakmam hizmete bakarım allah imamnoğlunun yolunu açık etsin helal olsun adamın duruşunu karekteri zaten ortadaydı kendisini canı gönülden tebrik ediyorm lütfen benim üzerimden kaos yaratmayın. Ortalığa çirkef atan biri değilim sağlıcakla kalin

Binali yıldırım isteksizdi zaten ayrıca,
Basbakan yaptılar,meclis baskanı yaptılar,hoop ordan belediye baskanlığı?
Gercekten sacma,ben onda öyle bi istek görmemistim sahsen.
Baskan olunca ne yapacaksiniz diyorlar,10 saat uyucam önce diyor adam:)Haklı yanı.

Resmi açıklama yapildımı ,işteyim buradan takip etmeye çalisiyorum gelismeleri ,İstanbul icin hayirli olsun ,Ekrem İmamoğlu nunda Allah yardimcisi olsun o zaman..
Güçlü muhalefet iyidir hizmet kalitesini artirır inşallah,hepimiz bu memleketin evladiyiz halk birazda Chp hizmet etsin demiş demek ki hayirli ugurlu olsun ...

saat 11 gibi yapilan aciklama bu;

YSK Başkanı Sadi Güven son verileri açıkladı. Güven, "Şu an itibarıyla Ekrem İmamoğlu 4 milyon 159 bin 650 bana gelen rakam. Binali Bey'in 4 milyon 131 bin 761 oyu sisteme tanımlanmış" dedi. Salı günü itirazların yapılacağını ifade eden Güven, Anadolu Ajansı'nın verileriyle ilgili soruya "A.A benim müşterim değil, Benden veri almıyor. Nereden veri alıyor bilmiyorum. Benim üzerimden polemik yaratılmasın" dedi. 31 bin 102 sandığın sisteme tanımlandığını, 84 sandığın itiraz nedeniyle sisteme taranmadığını ifade eden Güven, "Şu an itibarıyla Ekrem İmamoğlu 4 milyon 159 bin 650 bana gelen rakam. Binali Bey'in 4 milyon 131 bin 761 oyu sisteme tanımlanmış vaziyette. İtiraz süreçleri devam ediyor." diye konuştu.

kaynak; haberturk.com

Erdogan elinden geleni yapti bence bu secimdede ama digerleri degil. bi donup baksinlar nerde yanlis yaptik diye. daha once dedigim gibi degisiklik iyi olacak, insanlar karsilastirma yapabilecek. 90'li bebeler mesela bilmezler oncesini, hatirladiklari tek sey bu iktidardir. gorelim bakalim bahar mi gelecek, baska birsey mi. dilerim iyi seyler olur, gercekten bunu kalpten diliyorum.

Hanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
Genelde tam tersi olurdu siz kazanırken birazda size ayıp olsun kusura bakmayın artık :KK66: kimse en azından koyduk mu falan yazmıyor bize burda neler neler dendi zamanında gün gelir devran döner

X