Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Ahahaha dedi a haber izleyen akpli
A haberi hepimiz tarafsızlığıyla biliyoruz tabii ki
Ya bu Akpliler hep mi böyle
Güldürmeyin Allah aşkına asil sizin izlediğiniz kanal taraf tutuyo
Onların yaptığınıbiz yapsak hemen yobaz oluruz
Dönüp bi kendilerine bakmiyolar bize laf sayarken

Bu seçim benim için bir ilkti. İll defa desteklediğim adaylar seçildi

Reis değil o reyiz
Şimdi diğer mesajı bulamam sizi alıntıladım ama belki yazan arkadaş da görür :)
Siyasilere 'içimizden biri' gibi lakap takılması normaldir.
Süleyman Demirel 'çoban sulo'dur ilerleyen yıllarda 'baba' olmuştur
Ecevit 'Kara oğlan'dir
Her zaman sayın baskanım, hazretleri, hasmetlim diye hitaplara gerek yok yani.
Bunu kişiye destekleyen kitle yakıştırır zaten.

Güldürmeyin Allah aşkına sanki sizin izlediğiniz

Onların yaptığınıbiz yapsak hemen yobaz oluruz
Dönüp bi kendilerine bakmiyolar bize laf sayarken
Eee sonuç? Binali dönemi başladı diyordunuz en son Ben seçimi Ntvden izledim bu arada. Evet Akp tarafı tutuyordu.

Bak bu cümlenize katılıyorum
Ama akp verilerinde de zaten Ekrem Bey önde gözüküyordu
Nitekim de öyle olacak
Hayırlı Uğurlu Olsun inşallah İstanbul umuza
Neden peki gece yarısı İstanbul’u kazandık diye afiş astılar ? Kazandık diye sabah bile bir Akpli Başkan açıklama yaptı ? Hep hak yediler yemeye de devam etmek istiyorlar. Bizim tepkimiz buna. Yoksa kimse vay efendim o ili niye Akp aldı demiyor

Vallah ben tebrik ettim fakat dusuncemi ozgurce kimseye saygisizlik yaparak yapmiyorrum dedigim gibi kim isini guzel yaparsa ona helal olsun derimmm yetrki hakkini versinler. Ben 89 dogumluyum 90li yılları çok iyi hatırlıyorum her tarafın çöp olduğu zamanı kanalizasyonun olmadığı zamanları hastahanelerde kuyrukta bekleme bayildigimiz zamanları elektornik şu telefon faturası sırası için beklediğimiz zamanları kitapları sokak sokak dolaşarak ikinci elden aldığımız zamnalari bunları unutmayalım çocukluğum ve gençliğim atatürk düşünce derneklerinde geçti ve uluonderi seviyorum çağdaş olmayı seviyorum fakat yapılan hizmetleri lütfen kimse unutmasın inşallah imamogluda çok başarılı olur onada helal olsun dediğimiz zamanları görmek istiyorum . Bu iş siyaset işi değil hizmet işi . Yoksa kimse benim babamın oğlu değil.. ablam diyarbakırda okudu oraya çok değişim gözle bakıyordum başındaki siyasî başkan farklı olabilir ama cidden çok güzel temiz bir yer. Ama bizler bu işi nac kavgasina cevirdik. Yendik şişirdik akşama dolma pişirdik gibi şeyler son noktayı koyuyorum hayırlısı olsun başa gelen benim yaşadığım şehrin belediye başkanı olcak tebrik ediyoruz

bende fox daki bu fark kapanmaz diyenin suratını görmek istiyorum:)

Allah aşkına laf anlatabilecegine inaniyormusun, yaw bırak orda oturmuş keyfi yeribde siyaset yapıyor,madem vatansever dön ulkene ne işin var ellerin fransasinda.
Tam 20 senedir gurbetçiler pek bir memnun ülke yönetiminden ne hikmetse hiç geri dönen yok neredeyse
15 gün geldiğin ülkede oy kullanma hakkına sahip olursan böyle olur
Bu hesaba göre benim bu sene Yunanistanda oy kullanmalıyım
Sıktılar artık

Hep söylüyorum. Tam sol %20 yi geçmez bu memlekette buyuk bir olay olmadıkça.

Dini kimliği ile ön planda olmasa da, muhafazakâr toplumun dilini anlayabilen birileri olması gerekiyor. İmamoğlu'nun bu anlamda siyasi kariyerinin onu epey açık.
Toplum yapısının neredeyse tamani tarafından kabul gören bir orta hatta.

İmamoğlunu tebrik ederim
Tek başına aldı adam ne kılıçdaroğlu ne ince nede başka biri destek çıkmadı hiç
Partiyede bi el atarlar umarım
Yoksa bu yönetimle işleri çok zor
Yıldırıma üzüldüm
İyi bir siyasetçi oda hakediyordu bence

O çöpler sokakta kaldığı günlerde çöpçüler memurdu. Şimdi taşeron. Herşeyin bir nedeni var. Borçları artırıp,her karışı yandaşlarına peşkeş çekti o hizmet verenler Hastane konusu o yıllarda internet telefon randevu sistemi yoktu. Teknoloji gelişti. Bunu kendileri yapmış gibi sattılar. Hala kuyruk var randevu almak kolay mı? Alamıyorsun gidip sıra bekliyorsun.

Hastanelerde hala var o kuyruklar ne yazikki ankara hele bu konuda en kotusu desem yalan olmaz heralde gordugum yerler arasinda kac defa beklemiycem deyip ayrildim hastaneden bu yuzden ozelde yaptim dogumumuda

Çok boş muhabbetler dönmüş her zaman olduğu gibi yine CHP seçmenine teröristler ile iş birliği yaptı lafları dönüyor..
Ya bizi çok salak sanıyorlar ya da kendilerini aşırı zeki..
Yahu oy verip baş yaptığınız adamı kandırmayan bir ben kaldım..

Eklentiler

• 2F6C6791-107F-4B08-8258-353B545DDC1F.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 49
  • 6998B12D-B24A-4272-8096-B588EFCBA37D.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 38
  • FC47D521-8AC3-4791-84B6-6AB53E49B15D.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 73FF0843-90EA-4D3F-9D54-E58D3A3BF439.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…