Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerimben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım
Vayyyy vatan haini binali bey(ki kendisi çok sempatiktir , severim) hdp nin oyuna talibim demiştiYavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerimben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım
Karistiriyorsunuz kendi fikrinden olmayani terorist diye yaftalamak akp ve ak partililerin isiYaa benim ustume niye geliyorsunuz anlamiyorum.. Harbiden kendinden olmayana yapıştırıyorsunuz yaftayı.. Enteresan bu chp seçmeni..
Biri padisahim cok yasasin demis ama chp sanrm kac secim alamadı? Ve hala başında ayni insan israrla gitmedi.. Dedigin duruma bu çok yakışıyor bence..
Ya ayrıca tek tek yazin valla cevap veremiyorumtek tek gelin uleyn
Mart'ın sonu bahar kuzum.Sindir biraz sindir.Soda iç iyi gelirCanım benim senin o kaslarin ne kadar güzelmiş ahahahahyenilgi öyle yada boyle kabul edilecek kaçış yok.. Bosuna aciklamiyorlar zaten.. Nedense ben her secimde demokrasiyi hazmedemeyen kesim olarak chpyi görüyorum.. Ben demiyorum onlar diyor.. Ulkeden kacip gitme istekleri, yuzde bilmem kaçı salak demeler.. Hayir birde akp isbirligi yapti da herkea bunu biliyordu apacik.. Ama chp nedense gizli sekilde yürüttü.. Herkes icten ice biliyordu ki hdpye oy verecegini.. Ben bunu diyorum.. Bosuna laga luga yapmayin.. Hdplilerle isbirligini yapti chp.. Bunu saklamak sacma.. Haa adam gibi çıkın diyin hdpyle isbirligi yaptik diye amenna.. Kabul edin denize düşüldü ve yilana sarıldı.. Durum bu yani
Ha bir de ben yune diyorum chpnin eline bu firsat cok zor geçer.. Benim gozlemledigim rte bu basarisizligi hazmedemez.. Ins diğer secimde ezip gecersiniz ne diyelim
Üstüne gelindiği falan yok. Her mesajında alttan alttan laf soktun cevabını alınca neden sıkıntı oluyor?Yaa benim ustume niye geliyorsunuz anlamiyorum.. Harbiden kendinden olmayana yapıştırıyorsunuz yaftayı.. Enteresan bu chp seçmeni..
Biri padisahim cok yasasin demis ama chp sanrm kac secim alamadı? Ve hala başında ayni insan israrla gitmedi.. Dedigin duruma bu çok yakışıyor bence..
Ya ayrıca tek tek yazin valla cevap veremiyorumtek tek gelin uleyn
Canım benim senin o kaslarin ne kadar güzelmiş ahahahahyenilgi öyle yada boyle kabul edilecek kaçış yok.. Bosuna aciklamiyorlar zaten.. Nedense ben her secimde demokrasiyi hazmedemeyen kesim olarak chpyi görüyorum.. Ben demiyorum onlar diyor.. Ulkeden kacip gitme istekleri, yuzde bilmem kaçı salak demeler.. Hayir birde akp isbirligi yapti da herkea bunu biliyordu apacik.. Ama chp nedense gizli sekilde yürüttü.. Herkes icten ice biliyordu ki hdpye oy verecegini.. Ben bunu diyorum.. Bosuna laga luga yapmayin.. Hdplilerle isbirligini yapti chp.. Bunu saklamak sacma.. Haa adam gibi çıkın diyin hdpyle isbirligi yaptik diye amenna.. Kabul edin denize düşüldü ve yilana sarıldı.. Durum bu yani
Ha bir de ben yune diyorum chpnin eline bu firsat cok zor geçer.. Benim gozlemledigim rte bu basarisizligi hazmedemez.. Ins diğer secimde ezip gecersiniz ne diyelim
Bu konuda size cok katiliyorm adamin basarris ve tebrik ediyorum. Insaallah basarilada olurBaşarı CHP'nin başarısı değil bizzat Ekrem İmamoğlu'nun başarısıdır bana göre.Çok iyi çalıştı ,gerek pazarlarda olsun gerek esnaf ziyaretlerinde izleyenlere tebessüm ettirdi.Ben ilk defa CHP 'nin adayını beğendim.Erdoğan halkın kendisine verdiği tepkiyi aldı buna göre hareket edecektir.EYT ye tepkisini koyan da oldu,koyulan adayları beğenmeyen de.Bulunduğumuz ilçeye dair sözleri var İmamoğlu'nun,umarım tutar sözünü...
Yavrum mu? Bu nasil bir konusma sekli akpli degilsen bile seviye yerlerdebutun istanbulu saydin mi da hdpliler verdi diyorsun oy verenleri hdpli diye yaftaliyorsun hdplileri terorist diye yaftaliyorsun tedavi olman sart
Reis değil o reyizgönül.ekrem imamoğlundan yana.
ve şu REIS REİS REİS lafı o kadar itici kii. bi insan kendini biliyorsa kimseye reis demez. sn. cumhurbaskanı sn. belediye baskanı der. cahillik işte ne denir. bi insan sadece kendi reisi olur ne bu kadar yüceltmek anlmıyorum çook itici
Kazananiaki tebrik etmek lazım görüş çok önemli değil hanımlar birbirimize girmenin anlami yok inssallah istanbul 20 yil kusur once ki gibi kokmaz pkklilar buraya hendek kazmaz tek korkum bu yoksa isini kim guzel yapiyorsa o yapsin bunu mac kavgasina vevirmeyelim siyaseti dini karistirmayalim hizmeti karistralim simdi bu yorumuma saygisizlik yapmayin cunku ben sizlerin soyledigi herşeye saygı duydu hayırlısı olsun bize faydası olsun da başka bise istemem