- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım
Vatan hainleri konusunda bu kadar endişeli iseniz oy kullanmalıydınız belkide. Bir Mahalle fark var sadece arada.
Bir oy bir oydur boşuna söylenmiyor.
Chp-hdp ittifakini eleştirip, akp ye yeşil ışık yakiyorsaniz samimi değilsiniz.
Adam kaç yıldır her onune geleni devirirken başımıza fetoyu musallat etti, hdp ile omuz omuza verdi. Pismanlik yasası bilmem nesi çıkardı.
Hem degisiklik bazen iyidir.
Akp pek çok anlamda yorgun.
Artık bir yerlere getirecek adam kalmadı.
Binali Yıldırım ulaştırma Bakanı,
Kos Binali izmir e başkan adayı ol,
Olmadı Binali meclis başkanı,
Ahmet'i gönderdim gel Başbakan ol.
Kadir Topbaş fetocu galiba, onunda gönderdim gel istanbul a aday ol.
Bir tane Binali Yıldırım ile ülke çekip ceviriyoruz.
Tukendiler çünkü. Yeni birilerine ihtiyac var. Tarafı fark etmez.
Yeterki iyi bir ekip ile yola çıkabilsin.
Bu anlamda ben Chp ye inanmıyorum.
Ama İmamoglu ümit vaad ediyor.