Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim 😊 ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım 😄

Vatan hainleri konusunda bu kadar endişeli iseniz oy kullanmalıydınız belkide. Bir Mahalle fark var sadece arada.
Bir oy bir oydur boşuna söylenmiyor.

Chp-hdp ittifakini eleştirip, akp ye yeşil ışık yakiyorsaniz samimi değilsiniz.

Adam kaç yıldır her onune geleni devirirken başımıza fetoyu musallat etti, hdp ile omuz omuza verdi. Pismanlik yasası bilmem nesi çıkardı.

Hem degisiklik bazen iyidir.
Akp pek çok anlamda yorgun.
Artık bir yerlere getirecek adam kalmadı.
Binali Yıldırım ulaştırma Bakanı,
Kos Binali izmir e başkan adayı ol,
Olmadı Binali meclis başkanı,
Ahmet'i gönderdim gel Başbakan ol.
Kadir Topbaş fetocu galiba, onunda gönderdim gel istanbul a aday ol.

Bir tane Binali Yıldırım ile ülke çekip ceviriyoruz.

Tukendiler çünkü. Yeni birilerine ihtiyac var. Tarafı fark etmez.
Yeterki iyi bir ekip ile yola çıkabilsin.
Bu anlamda ben Chp ye inanmıyorum.
Ama İmamoglu ümit vaad ediyor.

Kazananiaki tebrik etmek lazım görüş çok önemli değil hanımlar birbirimize girmenin anlami yok inssallah istanbul 20 yil kusur once ki gibi kokmaz pkklilar buraya hendek kazmaz tek korkum bu yoksa isini kim guzel yapiyorsa o yapsin bunu mac kavgasina vevirmeyelim siyaseti dini karistirmayalim hizmeti karistralim simdi bu yorumuma saygisizlik yapmayin cunku ben sizlerin soyledigi herşeye saygı duydu hayırlısı olsun bize faydası olsun da başka bise istemem

Yavrum beni neden yaftaliyorsun akpli olmakla? Nerden biliyorsun ona oy verdigimi?? Sizden olmayana direkt onlardan yaftasi yapistirmak nasil bir mantalitedir? Doğru sanırım medya yer vermedi diye hdpyle gizli bir işbirliğine gidildi? Mantıklı.. Kemal kilicdaroglunun bir sözü var.. Bunu yapabilmek için ileri derecede gerizekali olmak lazim diye.. Artik inkar etmenin de bir anlami kalmadi rakamlar açık ve seçik.. Hdp istanbulu ve ankarayi chpye verdi.. Bakalim chp yonetebilcek mi hdpyi.. Yoksa hdp mi chpyi yonetecek.. Allah kerim 😊 ben oy kullansam vatan hainlerine oy vermezdim sanrm.. Ama sizdeki kini de anliyorm.. Adam kac yıldır minderde deviriyor her önüne geleni.. Deniz düşen yılana sarılır misali.. Ataturkun kemikleri sizliyordur şimdi.. Partinin düştüğü duruma bak.. Neyse bakalim bundan sonra her siyasi gibi herseyi ele gecirip kontrol edersiniz.. Kaç yıldır kinlenen bir sol kesim mevcut bu ülkede.. Hadi bahalım 😄
Vayyyy vatan haini binali bey(ki kendisi çok sempatiktir , severim) hdp nin oyuna talibim demişti :sinirli:

Yaa benim ustume niye geliyorsunuz anlamiyorum.. Harbiden kendinden olmayana yapıştırıyorsunuz yaftayı.. Enteresan bu chp seçmeni..

Biri padisahim cok yasasin demis ama chp sanrm kac secim alamadı? Ve hala başında ayni insan israrla gitmedi.. Dedigin duruma bu çok yakışıyor bence..

Ya ayrıca tek tek yazin valla cevap veremiyorum😂 tek tek gelin uleyn 😂

gönül.ekrem imamoğlundan yana.
ve şu REIS REİS REİS lafı o kadar itici kii. bi insan kendini biliyorsa kimseye reis demez. sn. cumhurbaskanı sn. belediye baskanı der. cahillik işte ne denir. bi insan sadece kendi reisi olur ne bu kadar yüceltmek anlmıyorum çook itici

Yaa benim ustume niye geliyorsunuz anlamiyorum.. Harbiden kendinden olmayana yapıştırıyorsunuz yaftayı.. Enteresan bu chp seçmeni..

Biri padisahim cok yasasin demis ama chp sanrm kac secim alamadı? Ve hala başında ayni insan israrla gitmedi.. Dedigin duruma bu çok yakışıyor bence..

Karistiriyorsunuz kendi fikrinden olmayani terorist diye yaftalamak akp ve ak partililerin isi

Canım benim senin o kaslarin ne kadar güzelmiş ahahahah😂 yenilgi öyle yada boyle kabul edilecek kaçış yok.. Bosuna aciklamiyorlar zaten.. Nedense ben her secimde demokrasiyi hazmedemeyen kesim olarak chpyi görüyorum.. Ben demiyorum onlar diyor.. Ulkeden kacip gitme istekleri, yuzde bilmem kaçı salak demeler.. Hayir birde akp isbirligi yapti da herkea bunu biliyordu apacik.. Ama chp nedense gizli sekilde yürüttü.. Herkes icten ice biliyordu ki hdpye oy verecegini.. Ben bunu diyorum.. Bosuna laga luga yapmayin.. Hdplilerle isbirligini yapti chp.. Bunu saklamak sacma.. Haa adam gibi çıkın diyin hdpyle isbirligi yaptik diye amenna.. Kabul edin denize düşüldü ve yilana sarıldı.. Durum bu yani 😄

Ha bir de ben yune diyorum chpnin eline bu firsat cok zor geçer.. Benim gozlemledigim rte bu basarisizligi hazmedemez.. Ins diğer secimde ezip gecersiniz ne diyelim 😊
Mart'ın sonu bahar kuzum.Sindir biraz sindir.Soda iç iyi gelir😂😂😂😂

Başarı CHP'nin başarısı değil bizzat Ekrem İmamoğlu'nun başarısıdır bana göre.Çok iyi çalıştı ,gerek pazarlarda olsun gerek esnaf ziyaretlerinde izleyenlere tebessüm ettirdi.Ben ilk defa CHP 'nin adayını beğendim.Erdoğan halkın kendisine verdiği tepkiyi aldı buna göre hareket edecektir.EYT ye tepkisini koyan da oldu,koyulan adayları beğenmeyen de.Bulunduğumuz ilçeye dair sözleri var İmamoğlu'nun,umarım tutar sözünü...

Üstüne gelindiği falan yok. Her mesajında alttan alttan laf soktun cevabını alınca neden sıkıntı oluyor?

Canım benim senin o kaslarin ne kadar güzelmiş ahahahah😂 yenilgi öyle yada boyle kabul edilecek kaçış yok.. Bosuna aciklamiyorlar zaten.. Nedense ben her secimde demokrasiyi hazmedemeyen kesim olarak chpyi görüyorum.. Ben demiyorum onlar diyor.. Ulkeden kacip gitme istekleri, yuzde bilmem kaçı salak demeler.. Hayir birde akp isbirligi yapti da herkea bunu biliyordu apacik.. Ama chp nedense gizli sekilde yürüttü.. Herkes icten ice biliyordu ki hdpye oy verecegini.. Ben bunu diyorum.. Bosuna laga luga yapmayin.. Hdplilerle isbirligini yapti chp.. Bunu saklamak sacma.. Haa adam gibi çıkın diyin hdpyle isbirligi yaptik diye amenna.. Kabul edin denize düşüldü ve yilana sarıldı.. Durum bu yani 😄

Ha bir de ben yune diyorum chpnin eline bu firsat cok zor geçer.. Benim gozlemledigim rte bu basarisizligi hazmedemez.. Ins diğer secimde ezip gecersiniz ne diyelim 😊

Allah'ım bir gün bana da chp yi savundurdular ya daha da bir şey demiyorum.
Tam olarak neresi gizliydi ittifak yaptıklarının?
Hepimiz biliyoruz.
E günlerce tv de tartışıldı.
İyi parti ile hdp nin aynı çatı altında olmaları?
Milyonların haberinin olduğu bir gizlilik 🤔
Kimseye söylemeyin.

Ayrıca genel oya bakmayın.
Unutmayın, Tayyip Erdoğan istanbul belediye başkanlığından geldi.
İstanbul'un ne kadar önemli olduğunu siz anlamayabilirsiniz ama o biliyordur.
Bu secimde akp kaybetti. Hem istanbul'u hem ankara'yi.

Başarı CHP'nin başarısı değil bizzat Ekrem İmamoğlu'nun başarısıdır bana göre.Çok iyi çalıştı ,gerek pazarlarda olsun gerek esnaf ziyaretlerinde izleyenlere tebessüm ettirdi.Ben ilk defa CHP 'nin adayını beğendim.Erdoğan halkın kendisine verdiği tepkiyi aldı buna göre hareket edecektir.EYT ye tepkisini koyan da oldu,koyulan adayları beğenmeyen de.Bulunduğumuz ilçeye dair sözleri var İmamoğlu'nun,umarım tutar sözünü...
Bu konuda size cok katiliyorm adamin basarris ve tebrik ediyorum. Insaallah basarilada olur

gönül.ekrem imamoğlundan yana.
ve şu REIS REİS REİS lafı o kadar itici kii. bi insan kendini biliyorsa kimseye reis demez. sn. cumhurbaskanı sn. belediye baskanı der. cahillik işte ne denir. bi insan sadece kendi reisi olur ne bu kadar yüceltmek anlmıyorum çook itici
Reis değil o reyiz :KK53:

https://twitter.com/vekilince 24 saattir ortalarda yok !

İşte yıllardır anlatmaya çalıştığım buydu. Önce sen inanacaksın ki halk sana inanacak. Vekil İnce nerede ? Kılıçtaroğlu'da inanmadı kazanacağına Ankara'da aldı soluğu.... CHP bu safraları mutlaka atmalı. Yenilenmeli, İmamoğlu umarım en kısa sürede partiye de el atar.

Kazananiaki tebrik etmek lazım görüş çok önemli değil hanımlar birbirimize girmenin anlami yok inssallah istanbul 20 yil kusur once ki gibi kokmaz pkklilar buraya hendek kazmaz tek korkum bu yoksa isini kim guzel yapiyorsa o yapsin bunu mac kavgasina vevirmeyelim siyaseti dini karistirmayalim hizmeti karistralim simdi bu yorumuma saygisizlik yapmayin cunku ben sizlerin soyledigi herşeye saygı duydu hayırlısı olsun bize faydası olsun da başka bise istemem

Ya canım.. Yenilgiyi kabullenmek zor biseydir.. Akpliler şu an şokta.. Açıklamamaları bu yüzden.. Kolay degil kac senedir hep kazanmak..

Şimdi sen iyi niyetle yazsan da merak etme yaftalamalar gelir.. Ben pes etcem birazdan😂 yetişemiyorum herkese.. Haklilar akpye kinleri var..

Bence İstanbul bile(Akp nin kalesi olduğunu dusunuyorm,özellikle dar gelirli kesimden oy alıyordu)yeter dedi.
Tanzim kuyruğu,Ağustostan beri olan mevcut kriz,issizlik,adam kayırmacılık.İnsanlara yeter dedirtti,yeni bi yuz istiyorz artk,laf dönup dolasıp dine gelmesin istiyoruz,banane senin kıldığın namazdan?oructan,beraber mi hesap vercez ahirette?
Akpli olan arkadslar da elini vicdanına koysun,sadece
Fatma Betül Sayan Kaya nın 7 sulalesi ent guzel yerlere getirldi.Hak mı bu?
Sen oy verip atancam diye beklerken,hamili kart yakınımdır desinler,hoop senin emekler çöp:KK43:
Ayıptır.

X