- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Normalde sandıkların tümü açılmadan sonuçlara itiraz edilemez, oylar yeniden sayılamaz bu da yaklaşık bir haftayı bulur...ama artık hukuk kanun adalet tamamen ortadan kalktığı için olamaz diyemiyorum...AAnın oyları açıklamama nedeni belli oldu. Geçersiz oyların tekrar sayılacağı söyleniyormuş. Toplantılardan çıkan fikirler olmuş belli ki.
260bin civarında geçersiz oy olduğu söyleniyor. Onlar girmiş şimdi de devreye.
Ahlaklı bir siyaset izleyemicez herhalde bu akp ile.
Geçersiz oyların tekrar sayılmasını istiyorsan. Sonucu açıklar sonra itiraz edersin.
Hala ağlıyorlar. Biliyorlar İstanbul giderse çok zor işleri. Öyle de böyle de gitti. Tebrik etmeyi bilin.
AAnın oyları açıklamama nedeni belli oldu. Geçersiz oyların tekrar sayılacağı söyleniyormuş. Toplantılardan çıkan fikirler olmuş belli ki.
260bin civarında geçersiz oy olduğu söyleniyor. Onlar girmiş şimdi de devreye.
Ahlaklı bir siyaset izleyemicez herhalde bu akp ile.
Geçersiz oyların tekrar sayılmasını istiyorsan. Sonucu açıklar sonra itiraz edersin.
Aglamakla kalmıyorlar canim Istanbulun farkli yerlerine tesekkurler istanbul kazandik pankartlari asiyorlarmis Sanki boyle yapinca veya atv.ye binali yildirim donemi diye manset attirinca binali yildirim kazanmis olacak Bu kadar rezillik olamaz ya dunya izliyor
YSK başkan i açıklamasını okudun mı abla netten tirajı komik bir açıklama gelmiş sabah gördümRezillik içinde geçen İstanbul seçimleri,veri açıklanmıyor şu anda hala net bir sonuç yok.
YSK başkan i açıklamasını okudun mı abla netten tirajı komik bir açıklama gelmiş sabah gördüm
Yok abla ölümler olmuş falan fisman o yüzden önlem amaçlı oylar açıklanmaya çak mış haberi bulursam link atayım sanaDaha yeni uyandım neler dönüyor hiç haberim bile yok.
Gece bir ara geçersiz oylar filan diye okudum gazetede,o habermi yoksa.
Yok abla ölümler olmuş falan fisman o yüzden önlem amaçlı oylar açıklanmaya çak mış haberi bulursam link atayım sana
Haberi bulamadım abla ama önceki seçimlerde de 1 ay sonra açıklandığını bir süre sonra vatandaş a açıklanacağıni şuan siyasi partilerle paylaşıldığını söylemişSebebleride varmış yani bak sen.
Hersey ortada canim :)anadolu ajansinin yaptigi rezillikKendi partinzle karistrmayin efenim
Haberi bulamadım abla ama önceki seçimlerde de 1 ay sonra açıklandığını bir süre sonra vatandaş a açıklanacağıni şuan siyasi partilerle paylaşıldığını söylemiş
Ona göre ayarlayacaklar insanımız duymadan ://