Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Normalde sandıkların tümü açılmadan sonuçlara itiraz edilemez, oylar yeniden sayılamaz bu da yaklaşık bir haftayı bulur...ama artık hukuk kanun adalet tamamen ortadan kalktığı için olamaz diyemiyorum...

Hala ağlıyorlar. Biliyorlar İstanbul giderse çok zor işleri. Öyle de böyle de gitti. Tebrik etmeyi bilin.

Aglamakla kalmıyorlar canim Istanbulun farkli yerlerine tesekkurler istanbul kazandik pankartlari asiyorlarmis Sanki boyle yapinca veya atv.ye binali yildirim donemi diye manset attirinca binali yildirim kazanmis olacak Bu kadar rezillik olamaz ya dunya izliyor

Geçersiz sayılacak derecedeki hatalı oyların hep kendilerine ait olduğunu tahmin ederek buna umut bağlamalarına ne denir acaba?

Sonuçlara şaşırmadınız mı..?
Ben çok şaşırdım. Şimdi tüm görüşlerimi bir yana bırakarak yazıyorum, hiç beklemiyordum böyle olmasını.
Evet, elbette gönlümüzden bir geçen vardı. Ama gönülden geçenle gerçekte olan farklı olacak diye beklerdim.
" Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir "
Alfabetik sırayla yazdım.
Büyük şehirler... Ve eski sonuçlarına bakınca...
Şaşkınlığımı paylaşmadan edemedim.
Özellikle Adanalı biri olarak, özellikle memleketimde çıkan sonuca ise mu az zam sevindim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Diğer büyük şehirlerle sağlam bir tokat yemişler. Istanbul da giderse durumun vahimiyeti iyiden iyiye ortaya çıkacak.
31 Mart 24 Haziran 'ın tekrarı oldu diyorlar da...
Asla olmadı.
Parti ismi vermeden konuşmak çok zor. Ortalığı karıştırmak istemiyorum ama gerçekten bu bir başarıdır. Zaferdir.
Şehirlerin başına kimlerin geldiğine bakın, 24 Haziran'da işler böyle değildi.

Sabaha karşı YSK da oranlar bellı olmusken ve ımamoglu onde gosterılırken suanda sıtesı calısmıyor.

Her ıkı taraf ıcınde ıtıraz yolu gozukuyor.

Ve yasadıgım en heycanlı secımdı , heycanlı, ılgınc ne desem

Daha yeni uyandım neler dönüyor hiç haberim bile yok.
Gece bir ara geçersiz oylar filan diye okudum gazetede,o habermi yoksa.
Yok abla ölümler olmuş falan fisman o yüzden önlem amaçlı oylar açıklanmaya çak mış haberi bulursam link atayım sana

Sebebleride varmış yani bak sen.
Haberi bulamadım abla ama önceki seçimlerde de 1 ay sonra açıklandığını bir süre sonra vatandaş a açıklanacağıni şuan siyasi partilerle paylaşıldığını söylemiş

Ona göre ayarlayacaklar insanımız duymadan ://

Sonuç şaşırttı evet!Ama öyle ya da böyle adamın duruşu duruşdu,tüm Chp lilere örnek olması dileğiyle!Ayrıca Chp li seçmen Genel başkanlık için Ekrem Beyi düşünün derim,her sözü ve hareketiyle o makama layık!Memleketim için herşeyin hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…