Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Barış yarkadaş twitterda paylasti
Imamoglu 4 milyon 157 bin
Binali yildirim 4 milyon 128 bin
Burdan donecegini dusunmuyorum Sonucta partiler de her sandiktan sonuçları aliyor

Milletin iradesine saygı duyulsaydi iyiydi. Kac saattir vermediler sonuçları. Akp kaybettiyse bu saçmalıklar yüzünden kaybetti. Adaylari tvye cikarmamalar, programa çağırıp dalga gecmeler. Şimdi de sonuçları vermiyorlar. Yazık.

Katiliyorum size insallah adamin hakkina girmezler ama su yapilana bakilirsa bir is cevrilecek gibi

Valla ben yatiyorum Umarim sabaha istanbulu da ankara gibi almis oluruz
Gerci ben kendi yaşadığım ilcede zaten ilk defa oy verdigim kisinin seçilmesinin mutlulugunu yasiyorum Hem.ilcede hem.buyuksehirde benim memlekete bahar geldi bile
Mmmmm
Şey
Bir laf var
Merak ettim duydunuz mu?
“Nah”
Anlamını bilmiyorum, sizce nedir?
Ay yanlış alanda sorduysam pardon

AAnın oyları açıklamama nedeni belli oldu. Geçersiz oyların tekrar sayılacağı söyleniyormuş. Toplantılardan çıkan fikirler olmuş belli ki.
260bin civarında geçersiz oy olduğu söyleniyor. Onlar girmiş şimdi de devreye.
Ahlaklı bir siyaset izleyemicez herhalde bu akp ile.
Geçersiz oyların tekrar sayılmasını istiyorsan. Sonucu açıklar sonra itiraz edersin.

Ya artık açıklansın da chpliler kutlama yapsın.. İlk defa ufak da olsa başarı elde ettiler gibi.. Valla ilk defa balkonvari bir konusma yaptı kılıçdaroğlu.. Sevindirik olmuştur bu halde girilen seçimde ezip geçmeleri olması gerekirken şimdi kılı kılına oy düşünüyorlar.. Herşey lehlerine işliyordu ama ezemedi yine.. Neyse belki belediyeleri artık çalışmaya başlar belki.. Sonucta akp belediyeciligi görmüş insanlara çok çalışması lazım.. Hadi bahalım

Eskişehirle belediyeciliği tüm dünyaya gösterdi chp. İlk defa belediye yönetecekmiş gibi davranmanız komik.

Eskişehirle belediyeciliği tüm dünyaya gösterdi chp. İlk defa belediye yönetecekmiş gibi davranmanız komik.

Canim ben yonetmicem ilk defa belediye.. Ama chp ankarada 25 yıl sonra yonetcek.. Istanbulu da alirsa ne zmndan beri almamis oluyo istanbulu? yaşım yetmiyor benim

Boşver ablacım yaşın yetmiyorsa

Ahahaha... Yerim yaa canim benim beni asagilayacagina bence tuttugun partiye odaklanmalisin bu halk ne demek istedi ona odaklanin ayrıca beni akılsız zannedip bilgiclik taslaman da hoş değil.. Akıl yaşta değil baştadır.. Eger cevap vericeksen lütfen cirkinlesme.. Bu yakışmaz.. Ha çok cevap vermek istiyorsan siyasi olarak cevap verirsen şükela olur karşındakini hor gormek sana yakışmaz.. Değil mi

He he..

Ayy canım yaa seviyene inemeyeceğim.. Istedgn kadar he he de.. Sonuclar ortada.. Tatmin edici bir kazanc göremedim ben.. İstersen gözünü kapat.. Benim için sorun yok.. Ha hasan ha kel hasan ha onu secmisim ha bunu.. ama sizler için sevindim cidden bak.. Yillar sonra ufak bir umut oldu.. Ama boyle bir firsati kaçırdı bana göre.. Ezip gecmeliydi chp.. Neyse bakalım.. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…