- 20 Mart 2008
- 140.656
- 210.989
- 60
Hanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
Ben mantıklı sebepleri vardır diye düşünüyorum ablaBöyle bir seçim olmadı daha önce.
Tam bir rezaletti.
Ya açıkçası okumadım
Çünkü polemik polemik doğuruyor
Chp vatan haini değil ama hdp ile ittifak yapması Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlattı diye düşünüyorum
O hayatta olsa bunlar olmazdı eminim❤
Abla valla ben polemik sevmiyorum ❤Yapma allahaşkına nerden varıyorsun böyle bir kanıya..
Aynı masaya oturanlar kimlerdi acaba.
Oslo dolmabahçe desem.
Bende sana saygı duyuyorum ama zamanında akpliler de bunu yaptı sanki yani yapılmamış gibi neden bu öfke deme bence :)) gerçekten daha ağırlari söylendi akp tarafı da çok ağır ithamlarda bulunduHanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
Bu kadar insanı uyutmamak sinirlerini harap etmek kolay geliyor size sanırım. Bunu yapanlar da normal ki hala ılımlı konuşuyorsunuz. Olay için diyorum yani...Bak bu cümlenize katılıyorum
Ama akp verilerinde de zaten Ekrem Bey önde gözüküyordu
Nitekim de öyle olacak
Hayırlı Uğurlu Olsun inşallah İstanbul umuza
Ben mantıklı sebepleri vardır diye düşünüyorum abla
Ama inşallah da vardır
Sonuçta hak yerini bulacak bir de öyle düşününBu kadar insanı uyutmamak sinirlerini harap etmek kolay geliyor size sanırım. Bunu yapanlar da normal ki hala ılımlı konuşuyorsunuz. Olay için diyorum yani...
Abla valla ben polemik sevmiyorum ❤
Akplilerin hdp hassasiyeti bu kadar fazlaysa akp yi hic desteklememeleri gerekmezmi peki bende bunu anlamiyorum onlar yapinca var bir bildikleri ama chp en kotusu
Abla o konuyla alakalı ysk önceden açıklama yaptı diye biliyorumNasıl bir sebeb olabilirki,24 haziran seçimlerini hatırla mühürsüz oylar nasıl kabul edildi bana açıklarmısın bunu.
Adamlar yasağı deldi geçti..
Yaa başta niye bulmuyor o zaman? Bu kadar insana yazık değil mi?Sonuçta hak yerini bulacak bir de öyle düşünün
Abla o konuyla alakalı ysk önceden açıklama yaptı diye biliyorum
Geçerli sayilacak diye
Bir de o mühürsüz oylar akp oyları diye bir kanıt yok ki belki hdp belki chp belki de bağımsız oylar vardı icinde
Hdp nin desteğine nasıl emin oldunuzAkplilerin hdp hassasiyeti bu kadar fazlaysa akp yi hic desteklememeleri gerekmezmi peki bende bunu anlamiyorum onlar yapinca var bir bildikleri ama chp en kotusu
Ama varsayımlara göre konuşmak bizi üzer ablaMühürsüz oylar belkide hazırdı ne biliyoruz bunu.
Kanunen yasak mühürsüz oyların sayılması.
KatiliyorumBirakin didismeyi.. ya bu durum asla normal degil. iyi veya kotu sonuclarin askida kalmasi ne kadar sacma birsey. Binali yildirim kaybettiysede yani insanlari bu kadar merakta birakmak gercekten hic normal degil. Internette kimse birsey aciklamiyor cunku resmi kayit yok. Gercekten cok sacma