Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819

Böyle bir seçim olmadı daha önce.
Tam bir rezaletti.

Yapma allahaşkına nerden varıyorsun böyle bir kanıya..
Aynı masaya oturanlar kimlerdi acaba.
Oslo dolmabahçe desem.

Bende sana saygı duyuyorum ama zamanında akpliler de bunu yaptı sanki yani yapılmamış gibi neden bu öfke deme bence :)) gerçekten daha ağırlari söylendi akp tarafı da çok ağır ithamlarda bulundu

Her iki tarafında yapmaması gerekiyor ama maalesef bilemiyoruz içimizde sevinmeyi :)

Bak bu cümlenize katılıyorum
Ama akp verilerinde de zaten Ekrem Bey önde gözüküyordu
Nitekim de öyle olacak
Hayırlı Uğurlu Olsun inşallah İstanbul umuza
Bu kadar insanı uyutmamak sinirlerini harap etmek kolay geliyor size sanırım. Bunu yapanlar da normal ki hala ılımlı konuşuyorsunuz. Olay için diyorum yani...

Bu kadar insanı uyutmamak sinirlerini harap etmek kolay geliyor size sanırım. Bunu yapanlar da normal ki hala ılımlı konuşuyorsunuz. Olay için diyorum yani...
Sonuçta hak yerini bulacak bir de öyle düşünün

Nasıl bir sebeb olabilirki,24 haziran seçimlerini hatırla mühürsüz oylar nasıl kabul edildi bana açıklarmısın bunu.
Adamlar yasağı deldi geçti..
Abla o konuyla alakalı ysk önceden açıklama yaptı diye biliyorum
Geçerli sayilacak diye
Bir de o mühürsüz oylar akp oyları diye bir kanıt yok ki belki hdp belki chp belki de bağımsız oylar vardı icinde

Abla o konuyla alakalı ysk önceden açıklama yaptı diye biliyorum
Geçerli sayilacak diye
Bir de o mühürsüz oylar akp oyları diye bir kanıt yok ki belki hdp belki chp belki de bağımsız oylar vardı icinde

Mühürsüz oylar belkide hazırdı ne biliyoruz bunu.
Kanunen yasak mühürsüz oyların sayılması.

Birakin didismeyi.. ya bu durum asla normal degil. iyi veya kotu sonuclarin askida kalmasi ne kadar sacma birsey. Binali yildirim kaybettiysede yani insanlari bu kadar merakta birakmak gercekten hic normal degil. Internette kimse birsey aciklamiyor cunku resmi kayit yok. Gercekten cok sacma

Akplilerin hdp hassasiyeti bu kadar fazlaysa akp yi hic desteklememeleri gerekmezmi peki bende bunu anlamiyorum onlar yapinca var bir bildikleri ama chp en kotusu
Hdp nin desteğine nasıl emin oldunuz

Katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…