- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
Bize ne abi İmamoğlu yeni başkan olduBinali yildirimin icicsleri bakaniyla toplantida oldugu soyleniyor ne alaka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize ne abi İmamoğlu yeni başkan olduBinali yildirimin icicsleri bakaniyla toplantida oldugu soyleniyor ne alaka?
Katiliyorum size insallah adamin hakkina girmezler ama su yapilana bakilirsa bir is cevrilecek gibiİmamoğlunu takdir ettim. Adam kendi gönüllüsünü kendi sistemini yapmış. Oylar çalınmasın diye çok kez müdahale etti. Gerekli baskıyı çok iyi yaptı.
AA sonuçları hala açıklamıyor. Ülke siyasetinin demokrasisinin kara lekesi bu gece.
MmmmmValla ben yatiyorum Umarim sabaha istanbulu da ankara gibi almis oluruz
Gerci ben kendi yaşadığım ilcede zaten ilk defa oy verdigim kisinin seçilmesinin mutlulugunu yasiyorum Hem.ilcede hem.buyuksehirde benim memlekete bahar geldi bile
Yanlış alıntı yaptım.Mmmmm
Şey
Bir laf var
Merak ettim duydunuz mu?
“Nah”
Anlamını bilmiyorum, sizce nedir?
Ay yanlış alanda sorduysam pardon
Kendi partinzle karistrmayin efenimKatiliyorum size insallah adamin hakkina girmezler ama su yapilana bakilirsa bir is cevrilecek gibi
Yoksa bu sefer yüzüm gülecek miValla bu yaşima geldim bir seçimde bile yüzüm gulmedi.
O yüzden kesin 1000Ali kazanir
Eskişehirle belediyeciliği tüm dünyaya gösterdi chp. İlk defa belediye yönetecekmiş gibi davranmanız komik.Ya artık açıklansın da chpliler kutlama yapsın.. İlk defa ufak da olsa başarı elde ettiler gibi.. Valla ilk defa balkonvari bir konusma yaptı kılıçdaroğlu.. Sevindirik olmuştur bu halde girilen seçimde ezip geçmeleri olması gerekirken şimdi kılı kılına oy düşünüyorlar.. Herşey lehlerine işliyordu ama ezemedi yine.. Neyse belki belediyeleri artık çalışmaya başlar belki.. Sonucta akp belediyeciligi görmüş insanlara çok çalışması lazım.. Hadi bahalım
Eskişehirle belediyeciliği tüm dünyaya gösterdi chp. İlk defa belediye yönetecekmiş gibi davranmanız komik.
Boşver ablacım yaşın yetmiyorsaCanim ben yonetmicem ilk defa belediye.. Ama chp ankarada 25 yıl sonra yonetcek.. Istanbulu da alirsa ne zmndan beri almamis oluyo istanbulu? yaşım yetmiyor benim
Boşver ablacım yaşın yetmiyorsa
He he..Ahahaha... Yerim yaa canim benim beni asagilayacagina bence tuttugun partiye odaklanmalisin bu halk ne demek istedi ona odaklanin ayrıca beni akılsız zannedip bilgiclik taslaman da hoş değil.. Akıl yaşta değil baştadır.. Eger cevap vericeksen lütfen cirkinlesme.. Bu yakışmaz.. Ha çok cevap vermek istiyorsan siyasi olarak cevap verirsen şükela olur karşındakini hor gormek sana yakışmaz.. Değil mi
He he..