DHA Ekrem İmamoglu kazandı diye açıkladı oy oranı.ee hala yok.
bu sefer kedi değil ayı girdi zaar trafoya
Kazandiklari zaman aksaminda aciklaniyor simdi neden boyle yapiliyor ankaradan sonra istanbulu vermek zormu geldi
DHA Ekrem İmamoglu kazandı diye açıkladı oy oranı.
48.8e , 48.4 sanirim
Ak parti biz kazandik diye aciklama yapti :/DHA Ekrem İmamoglu kazandı diye açıkladı oy oranı.
48.8e , 48.4 sanirim
Kizlar gecersiz oylarla ilgili bir dusuncem var Daha once cok kereler sandikta gorevliydim Zarfin uzerinde herhamgi bir isaret oldugu zaman oy gecersiz sayiliyor Bu sekilde olan oylar zarflarindan da ciktigina gore nasil tekrar sayilacak? Ayrica yuzde 3 fark atilan ankarada geceden beri akp itiraz ediyor o zaman yuzde 1 2 3 farkla akp.nin kazandigi her yer icin suan bangır bangır itiraz edilmesi gerek
Bence de onlara aitt olabilir.Geçersiz sayılacak derecedeki hatalı oyların hep kendilerine ait olduğunu tahmin ederek buna umut bağlamalarına ne denir acaba?
ak parti sözcüsünü seyrettim şimdi biz kazandık diyor.
3 bin farkla.
şaka gibi seçim..
Açılan sandık hala %98.8 nasıl kazandık diyorlar hala..
ak parti sözcüsünü seyrettim şimdi biz kazandık diyor.
3 bin farkla.
şaka gibi seçim..
sana bana açılan sandık o:))
ysk da imamoğlu öndeymiş.
Ahahaha dedi a haber izleyen akpliIsine geldiği gibi yayınlayan tvlerin ekran fotosumu canm:))))
Oralarda da bi yuzdeye baksana sana zahmet :)
Ahahaha dedi a haber izleyen akpli
A haberi hepimiz tarafsızlığıyla biliyoruz tabii ki
Ya bu Akpliler hep mi böyle
Sonuç şaşırttı evet!Ama öyle ya da böyle adamın duruşu duruşdu,tüm Chp lilere örnek olması dileğiyle!Ayrıca Chp li seçmen Genel başkanlık için Ekrem Beyi düşünün derim,her sözü ve hareketiyle o makama layık!Memleketim için herşeyin hayırlısı olsun...
Uzgunum ama su durum sizce normalmi gercekten sabahin 10 u olmus saat hala anadolu ajansindan ses yok insanlar haksizliktan bikmis artik bu akpye yapilsa siz ne dusunurdunuzHanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
Bak bu cümlenize katılıyorumUzgunum ama su durum sizce normalmi gercekten sabahin 10 u olmus saat hala anadolu ajansindan ses yok insanlar haksizliktan bikmis artik bu akpye yapilsa siz ne dusunurdunuz
Hanımlar cvp yazmayacaktım ama olmadı yazayım en iyisi...
Burda tek bir akp li çıkıp laf etmiyor
Siz habire polemik yaratıyorsunuz
Türkiye seçimini yaptı ve herkes saygi duymak zorunda
Chp li belediyeleri de tebrik ederim bir akp li olarak
Ama gerçekten bu kadar uzatmak ayıp oluyor
Tabi ki kutlayın coşun ama vay akp liler hep mi böyle
Vay yediremediler çok çirkin şeyler
Başkanlar gidecek koltuğuna oturacak biz burada birbirimizi kirdigimizla kalacağız
Bölücülere fırsat vermeye ne gerek var
Türk & Kürt
Doğu & Batı
Akp&Chp
hepsi BİZ değil miyiz
Nedir bu öfke
Ya açıkçası okumadımbütün sayfaları okumadınız sanırım. dün akşam chp lilere pkk lı vatan haini diyenleri.
neyse böyle seçim görmedi bu ülke.
komik desen değil bildiğin rezalet..