- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
bir senede şırnak yüzde 70 seloyken yüzde 61 bu sene akp belli belliSelahaddin kallesinin şuan nerde olduğunu biliyosan
Halkın gerçek iradesinin şimdiki seçim olduğunu anlarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir senede şırnak yüzde 70 seloyken yüzde 61 bu sene akp belli belliSelahaddin kallesinin şuan nerde olduğunu biliyosan
Halkın gerçek iradesinin şimdiki seçim olduğunu anlarsin
akp hükümeti para mı veriyo sana onca şeye rağmen herşeyi görmezden gelip körü körüne savunuyosun
Ne zamana kadar bu tür şeylerle suçlayacaksınız birbirinizi?Yapmayın Allah aşkınaSenin bi yerlerden kazancın olduğu kesin
Seviye böyle birşey işte canım
Evet çok kiloluydum zor günler geçirdim kilo aldin ve şimdi onları veriyorum
Asla gocunmuyorum
Rabbim kinayanlara da nasip etsin
Olma ihtimalimi ...binlerce genci sokaga döken aponun heykelini dikecegini söyleyen demirtasin cizgisini beğenecek...pkk terorist demeyecek...ypgye terorist demeyecek
işbirliği belgesi nerde onlarca bombaları yer altına sokup mayınları dizerken görmeyen kim devlet onları besleyen kim gene devletChp pkk li değil
Pkk ile iş birliği yaptı konuyu carpitma
Çakma mievet çakma darbeniz ne alaka 15 temmuz şimdi daha kaç ay var
Uykudulardıahmet davutoğluda başbakanken pydyi terör örgütü saymıyoruz derken nerdeydiniz
evet çakma bu benim düşüncem o adamın arkasındayız ve seçim Allahın izniyle olmycak haziran seçimlerinde khklar oy verince saydınız kaybedince oooo seçim iptalÇakma mi
Yazıklar olsun ya başka birşey demiyorum
Size göre daha var ama seçim olur da başkanınız giderse o belgeler bidaha ele gecmez ondan bu acele
Davutoglu nerde simdi peki buna cvp var miahmet davutoğluda başbakanken pydyi terör örgütü saymıyoruz derken nerdeydiniz
Bunlarin cogu boyle. Kisisel saldiri yapiyolar genelde kendilerine laf soksak alasini yaparizda gerek var mi? Bosa laf anlatma yani bunlaraSeviye böyle birşey işte canım
Evet çok kiloluydum zor günler geçirdim kilo aldin ve şimdi onları veriyorum
Asla gocunmuyorum
Rabbim kinayanlara da nasip etsin
size sormalı işinize gelmeyenin kıçına basıyosunuz adamları maymun gibi oynatıyosunuzDavutoglu nerde simdi peki buna cvp var mi
bir laf soksana Allah için yaaBunlarin cogu boyle. Kisisel saldiri yapiyolar genelde kendilerine laf soksak alasini yaparizda gerek var mi? Bosa laf anlatma yani bunlara
15 temmuza bile cakma diyebiliyosa bh insanciklar ne desen anlamazlar, yorma guzel kafani guzel kardesim
Mesajimin tümü gelmemiş bunuda yazmistim 1 yasinda bebenin ilk 20 sözcüğü öğrendiği gibi tikandiginiz her seferde tekrara düşüyorsunuz.Güncel gel pattisObez duyarlı yapacak bir şey yok.
Ben hala kiloluyum buradan mağduriyet çıkarmayın şimdi
Megri megri
insancık sensin darbe değildi o sizin tayyiple fetönün anlaşamama sonucu çıkan arbede diyelim siz gerçi ölümüne pardonBunlarin cogu boyle. Kisisel saldiri yapiyolar genelde kendilerine laf soksak alasini yaparizda gerek var mi? Bosa laf anlatma yani bunlara
15 temmuza bile cakma diyebiliyosa bh insanciklar ne desen anlamazlar, yorma guzel kafani guzel kardesim
Davutoğlu madem bu kadar kötüydüDavutoglu nerde simdi peki buna cvp var mi
Hee evet işte o zaman çözüm süreci vardı siz de kol kolaydınız. Sen o zaman da alkışlıyodun Tayyipi simdi de alkışlıyosun. Tekrar çözüm süreci yapsın yine alkışlarsın. TOlma ihtimalimi ...binlerce genci sokaga döken aponun heykelini dikecegini söyleyen demirtasin cizgisini beğenecek...pkk terorist demeyecek...ypgye terorist demeyecek
Dogru citi piti bi hanim oldugum icin insancik olabiliriminsancık sensin darbe değildi o sizin tayyiple fetönün anlaşamama sonucu çıkan arbede diyelim siz gerçi ölümüne pardon
Ben hatasi varsa elestiririmHepfitim Erdoğanist algıları kapalı ben vazgeçtim siz de vazgeçin bence
bu kadar merakli oldugunu bilmiyordumbir laf soksana Allah için yaa
çok severimbu kadar merakli oldugunu bilmiyordum
Belli neyi sevdiginçok severim