Sizin attığınız yerde cenaze merasimi bir obje bile yok
Nasıl eminsiniz şehit cenazesi olduğuna
Grup başkanvekiliniz arkasında askeri üniformalı var mesela
Biz bu yüzden eminiz
Hee biliyorum işte o yüzden ayrım var zaten. Sen yaşamadın da ben yaşadım biliyorumCanım akp yıllardır o binada yaşadı biliyoruz
Arif e tarif gerekmez sen öğren istersen
akp kendi demiş yumruk atan adam için parti üyemiz ihraç işlemi başlattık diye kimi yiyosunuz ya gerçekleri görün artıkKuzum ne davulu anlamadim
Allah a şükür utanılacak hiçbirşey yapmadık
En azından yalanlarla iftiralarla gündem olan sonra da yalanları ortaya çıkınca ses soluk çıkmayan bi liderimiz yok Elhamdülillah
Peki sana şunu soruyum
Benim oğlum şehit olacak ve ben acımı yasamak yerine devlete sayip savurcam
Sana ne kadar samimi geliyor bu
Valla özellikle seni kutlayarak izliyorum
Propaganda nedir
Millet nasıl ayrıştırılır
Algı nasıl yapılır bu konuda ihtisas sahibisin
Soruların cvp ina gelince
Hani Tayyip 'in oğlu varya askere gitmeyen
Testislerine varana kadar ulu orta araştırıp saydirdiginiz
Ha işte o askere gitmediği hâlde babası milletin evladı şehit üstüne şehit oluyor
Ocaklar sönüyor diye çözüm süreci başlattı ve sağ olsun yine hazmedemeyenler o çözümsüreci çekilen ne kadar foto video varsa al işte pkk sevici deyip servis ettiler
Peki sorarım tarih boyunca birsuru anlaşmalar ateşkesler yapıldı barış sağlandı
Niye çözüm süreci yapılanlar böyle yalan dolan malzeme oldu
Anneler babalar aglasin daha mi iyiydi
Sonrasında hain hainlikten vazgeçmedi ve cvplarini aldılar hala da alıyorlar
Peki şimdi neden bu haberler çıkmıyor çünkü hainle kallesle işi olmaz Cumhurbaşkanımızın
Ayrıca pkk cenazesinde salya sümük ağlayan da bir chp liydi hatırlatirim
Kimsenin aklıyla oynamıyorum
Olanlar belli tarih yazıyor zaten
Bak bu konuda görüşümü söylememiştim
Orada bunu yapanlarin da derdi show yapmak
Hicbir acılı insan su bu sebepten kimseye saldırmaz
Bu laflarinizla asil siz iç savaş fitili ateşliyorsunuz
Orda 1 tane bile akp hükümeti mensubu yok
Kim kimi kışkırtmış acaba
Tabi tabi iyi öğrenmişsin tebriklerKayyumlar; askerlerin operasyon yapmasına izin vermeyen, hendeklere göz yuman, çözüm süreci diye diye gözlerini tamamen kapatan hükümet yüzünden, meskun mahal operasyonlarında yüzlerce şehit verildikten sonra atandı.
Fetöye ne istedilerse verdi. Pkkya ne istedilerse verdi. Şimdi kimlere neler veriyor kimbilir? Hala daha oy verenleri oldugunu görmek bu millete dair umutların tükendiğini gösteriyor
Bak sen de gerçeği biliyosun ve çarpıtıyosunevet yakalardaki fotoğraflar muhtarlık seçiminden kalmış, yere açılan örtü de o gün seçim cuma namazına denk geldiği için açılmış hepsi hutbe dinliyor.. hayır yani adam kabul ediyor, sen etmiyorsun :) yap bir google bak neler çıkıyor neler.. üstelik bu daha 1 ay önceki haber, miladi değil..
T24 ve yeniçağ hiç şaşırmadım bir de cumhuriyet var
Onu önceki sayfalarda konuştukakp kendi demiş yumruk atan adam için parti üyemiz ihraç işlemi başlattık diye kimi yiyosunuz ya gerçekleri görün artık
O değil Ekrem bey belediye ile ilgilidosyalar yerine neden mit 'in nerde olduğuyla ilgili belgeleri kopyalıyor
Çok biliyorsunuz ya vardır cvbiniz
Acaba yeni bir darbe olacak da zorlanmasınlar diye al burda diye verecek mi yerlerini
Bu da bizim gözümüzde yandaş medya nasıl olacak peki
Bilal erdoğan ve barzani secim olmadan beridir konuşuluyor
Görmedim demeçok gulerim
insan gibi konuş oraları görmedim köpek miyim ben saldır diyosun terbiyenı takınOnu önceki sayfalarda konuştuk
Oku da öyle saldır
O kim ki Cumhurbaşkanı?Adam hala yasadışı bir şeyler yapılacağını düşündüğü için önlem alıyor bence.
Kaynağım yok, sizinki kaba et sanırım.
Fotoda logo, amblem vs yok kim yandaş?
Tabi tabi iyi öğrenmişsin tebrikler
O beğenmediğiniz kayyumlar Ahmet Türk istiklal marşı okutmadi diye itiraz edipsaygı duruşu ardından Istiklal Marşı okunmasını sağladı hep yandaş medyaya bakmanın yan etkisi bunlar
Detoks yap istersen bi
Bak sen de gerçeği biliyosun ve çarpıtıyosun
O görüntüler anma töreni öncesi cuma namazı için toplanilmis bir görüntü bu 1
Cenaze namazı oturarak kılınmaz bu 2
T24 ve yeniçağ hiç şaşırmadım bir de cumhuriyet var
Ben öyle bi kelime kullanmadıminsan gibi konuş oraları görmedim köpek miyim ben saldır diyosun terbiyenı takın
Sadece acıyorum sizeşaka herhalde bu, namaz esnasında çekilmemiş zaten.. alta bir link daha bıraktım bak, gerçi onun da linkini beğenmezsin.. evet gülmediler hepfitim haklısın, hayiiğğnnler yüzlerine gülme efekti koymuşlar aşkolsun hiç gülerler mi? adam kendini bu kadar savunmamış, özür dileyecek bir şey yok demiş geçmiş sen cuma namazı diyorsun.. cuma namazı ne zamandan beri meydanlarda kılınıyor?
Sadece acıyorum size
Teröristlerle ittifak yapmayanlardanimAy hala şu adamları aklamaya çalışıyorsunuz ya pes !
Yoksa sizde bankamatik memuru yaptıklarından mısınız
şaka herhalde bu, namaz esnasında çekilmemiş zaten.. alta bir link daha bıraktım bak, gerçi onun da linkini beğenmezsin.. evet gülmediler hepfitim haklısın, hayiiğğnnler yüzlerine gülme efekti koymuşlar aşkolsun hiç gülerler mi? adam kendini bu kadar savunmamış, özür dileyecek bir şey yok demiş geçmiş sen cuma namazı diyorsun.. cuma namazı ne zamandan beri meydanlarda kılınıyor?
Teröristlerle ittifak yapmayanlardanim