- 18 Ağustos 2016
- 4.810
- 19.803
Akp o çürükleri bulunca atmasını biliyor ama bide böyle düşün
O gülenler hâlâ gündemde ve çok mutlular
Secim sonrası yazılanları eskiye dönük okursanız kim milletin beynini yıkıyor görürsünüzAtmasını biliyor mu? Yapma Allah aşkına ya. Hadi siz inanıyorsunuz böyle şeylere, herkes herkese doğruyu anlatacak ya da herkes doğruyu bilecek değil de milletin beynini yıkamaya çalışmayın bari.
Geçen de antrikot muhabbetinde benzer bir şey yapıldı da allahtan bizimkiler eskisi gibi saf değil, çat çat kanıt çıkartıyorlar. Sonrası gelmiyor. Çamurda kalıyor.
Kim güldü cenazede?
Kabataşta üzerine işenen başörtülü bacı?Kuzum ne davulu anlamadim
Allah a şükür utanılacak hiçbirşey yapmadık
En azından yalanlarla iftiralarla gündem olan sonra da yalanları ortaya çıkınca ses soluk çıkmayan bi liderimiz yok Elhamdülillah
Peki sana şunu soruyum
Benim oğlum şehit olacak ve ben acımı yasamak yerine devlete sayip savurcam
Sana ne kadar samimi geliyor bu
Valla özellikle seni kutlayarak izliyorum
Propaganda nedir
Millet nasıl ayrıştırılır
Algı nasıl yapılır bu konuda ihtisas sahibisin
Soruların cvp ina gelince
Hani Tayyip 'in oğlu varya askere gitmeyen
Testislerine varana kadar ulu orta araştırıp saydirdiginiz
Ha işte o askere gitmediği hâlde babası milletin evladı şehit üstüne şehit oluyor
Ocaklar sönüyor diye çözüm süreci başlattı ve sağ olsun yine hazmedemeyenler o çözümsüreci çekilen ne kadar foto video varsa al işte pkk sevici deyip servis ettiler
Peki sorarım tarih boyunca birsuru anlaşmalar ateşkesler yapıldı barış sağlandı
Niye çözüm süreci yapılanlar böyle yalan dolan malzeme oldu
Anneler babalar aglasin daha mi iyiydi
Sonrasında hain hainlikten vazgeçmedi ve cvplarini aldılar hala da alıyorlar
Peki şimdi neden bu haberler çıkmıyor çünkü hainle kallesle işi olmaz Cumhurbaşkanımızın
Ayrıca pkk cenazesinde salya sümük ağlayan da bir chp liydi hatırlatirim
Kimsenin aklıyla oynamıyorum
Olanlar belli tarih yazıyor zaten
Bak bu konuda görüşümü söylememiştim
Orada bunu yapanlarin da derdi show yapmak
Hicbir acılı insan su bu sebepten kimseye saldırmaz
Bu laflarinizla asil siz iç savaş fitili ateşliyorsunuz
Orda 1 tane bile akp hükümeti mensubu yok
Kim kimi kışkırtmış acaba
Secim sonrası yazılanları eskiye dönük okursanız kim milletin beynini yıkıyor görürsünüz
Evet gördük onu da çay ocağında yemek sormak çok yaratıcı
Şimdi link atsam yandaş medya dersiniz
En iyisi youtube a şehit cenazesinde gülen chp liler yaz ve kendin yandaş olmayan !! Bi sayfadan oku
En son cb davulla zurnayla megri megri diyerek karsilamisti barzaniyi onu diyorumKuzum ne davulu anlamadim
Allah a şükür utanılacak hiçbirşey yapmadık
En azından yalanlarla iftiralarla gündem olan sonra da yalanları ortaya çıkınca ses soluk çıkmayan bi liderimiz yok Elhamdülillah
Peki sana şunu soruyum
Benim oğlum şehit olacak ve ben acımı yasamak yerine devlete sayip savurcam
Sana ne kadar samimi geliyor bu
Valla özellikle seni kutlayarak izliyorum
Propaganda nedir
Millet nasıl ayrıştırılır
Algı nasıl yapılır bu konuda ihtisas sahibisin
Soruların cvp ina gelince
Hani Tayyip 'in oğlu varya askere gitmeyen
Testislerine varana kadar ulu orta araştırıp saydirdiginiz
Ha işte o askere gitmediği hâlde babası milletin evladı şehit üstüne şehit oluyor
Ocaklar sönüyor diye çözüm süreci başlattı ve sağ olsun yine hazmedemeyenler o çözümsüreci çekilen ne kadar foto video varsa al işte pkk sevici deyip servis ettiler
Peki sorarım tarih boyunca birsuru anlaşmalar ateşkesler yapıldı barış sağlandı
Niye çözüm süreci yapılanlar böyle yalan dolan malzeme oldu
Anneler babalar aglasin daha mi iyiydi
Sonrasında hain hainlikten vazgeçmedi ve cvplarini aldılar hala da alıyorlar
Peki şimdi neden bu haberler çıkmıyor çünkü hainle kallesle işi olmaz Cumhurbaşkanımızın
Ayrıca pkk cenazesinde salya sümük ağlayan da bir chp liydi hatırlatirim
Kimsenin aklıyla oynamıyorum
Olanlar belli tarih yazıyor zaten
Bak bu konuda görüşümü söylememiştim
Orada bunu yapanlarin da derdi show yapmak
Hicbir acılı insan su bu sebepten kimseye saldırmaz
Bu laflarinizla asil siz iç savaş fitili ateşliyorsunuz
Orda 1 tane bile akp hükümeti mensubu yok
Kim kimi kışkırtmış acaba
Kabataşta üzerine işenen başörtülü bacı?
Camide içki içtiler?
Ezanı yuhaladılar?
Çözüm süreci hakkında yazdıklarına ayrı ayrı paragraflar yazılır ama boş. Valilere operasyon emri vermiyoruz diyip hendeklere göz yumdugunu itiraf eden bir lideriniz var. O hendekler yüzünden onca şehit verildi hesabını nasıl vereceksiniz? Allah sizi ıslah etsin.
Orhan Miroğlu kimdir neler yapar neler demiştir hiç haberin var mı?Akp içinde çürükler var zaten
Tayyip Erdoğan bunu hep söyledi
Temizlik yapılacak sadece secim gündemi yatışsın diye bekleniyor
Evet ben de katılıyorum
Şehit cenazesinde gülenler bi zahmet katılmasınlar
Atmasını biliyor mu? Yapma Allah aşkına ya. Hadi siz inanıyorsunuz böyle şeylere, herkes herkese doğruyu anlatacak ya da herkes doğruyu bilecek değil de milletin beynini yıkamaya çalışmayın bari.
Geçen de antrikot muhabbetinde benzer bir şey yapıldı da allahtan bizimkiler eskisi gibi saf değil, çat çat kanıt çıkartıyorlar. Sonrası gelmiyor. Çamurda kalıyor.
Kim güldü cenazede?
Kayyum lar neden atandı peki bilginiz var miKabataşta üzerine işenen başörtülü bacı?
Camide içki içtiler?
Ezanı yuhaladılar?
Çözüm süreci hakkında yazdıklarına ayrı ayrı paragraflar yazılır ama boş. Valilere operasyon emri vermiyoruz diyip hendeklere göz yumdugunu itiraf eden bir lideriniz var. O hendekler yüzünden onca şehit verildi hesabını nasıl vereceksiniz? Allah sizi ıslah etsin.
Haklisin bilal erdoğan 21 yaşında yeni askerlik için çürük raporu al diBuldum buldum.
Yandaş medya kanalından buldum, montaj mıdır değil midir bilmiyorum bak.
Geçen senenin olayıymış. Yeni gibi iteliyorsunuz bir de ya. Yıl dım.
Ananem gibi bir şeye inanıp cebe atıp sonra kullanmaya çalışmışsınız valla daha yeni anladım.
Sende çözüm süreci zamanından bahsediyosun canım üstteki arkadaş seni de babaannesine benzetmesin Allah muhafazaEn son cb davulla zurnayla megri megri diyerek karsilamisti barzaniyi onu diyorum
Ya geçmiş haberden bahsediyormuş. Doğruluğunu yanlışlığını es geçiyorum bak güncel bir şey bile değil.
Yorma parmaklarını.
Ben yordum boşa gitti yine.
Akşamdan beri de cehapeye cevap alamadım zaten.
Ben bu internete para ödüyorum ve kaliteli içerik benim hakkım
Canan kaftancıoğlu kimdir peki biliyo musunuzOrhan Miroğlu kimdir neler yapar neler demiştir hiç haberin var mı?
Bilgin yok fikrin var. Yıllarca o belediyede çalışmış insanlardan daha iyi biliyorsun demek kiSecim sonrası yazılanları eskiye dönük okursanız kim milletin beynini yıkıyor görürsünüz
Evet gördük onu da çay ocağında yemek sormak çok yaratıcı
Şimdi link atsam yandaş medya dersiniz
En iyisi youtube a şehit cenazesinde gülen chp liler yaz ve kendin yandaş olmayan !! Bi sayfadan oku
Canım akp yıllardır o binada yaşadı biliyoruzBilgin yok fikrin var. Yıllarca o belediyede çalışmış insanlardan daha iyi biliyorsun demek ki
Çay ocağında fırının ne işi var? Oradan ayrı yemek çıkıyor işte hem durun daha yolsuzluklarınız ortaya dökülecek. Alt tarafı yemek ayrımcılığını bile kabullenemiyorsunuz o zaman suratınızı merak ediyorum
Yok canım bu
Kayyum lar neden atandı peki bilginiz var mi
Haklisin bilal erdoğan 21 yaşında yeni askerlik için çürük raporu al di
Ha bide barzaniyle Erdogan dün görüştü o yüzden hâlâ bu iki konu gündemde
Yalnız iyi montaj yapmışlar dimi grup başkan vekiline çok iyi dublör bulmuslar
Sende çözüm süreci zamanından bahsediyosun canım üstteki arkadaş seni de babaannesine benzetmesin Allah muhafaza
Dimi dimi de bilal erdoğan ne zaman çürük raporu almış dün mu belli oldu
Canan kaftancıoğlu kimdir peki biliyo musunuz
O değil Ekrem bey belediye ile ilgilidosyalar yerine neden mit 'in nerde olduğuyla ilgili belgeleri kopyalıyorBilgin yok fikrin var. Yıllarca o belediyede çalışmış insanlardan daha iyi biliyorsun demek ki
Çay ocağında fırının ne işi var? Oradan ayrı yemek çıkıyor işte hem durun daha yolsuzluklarınız ortaya dökülecek. Alt tarafı yemek ayrımcılığını bile kabullenemiyorsunuz o zaman suratınızı merak ediyorum
Bu da bizim gözümüzde yandaş medya nasıl olacak pekiBilal Erdoğanı ben sormadım bile.
Bir şey tutturup ordan yürümek sizde genetik mi yoksa reisinizden mi örnek alıyorsunuz?
Valla ananem de öyle kendine de bizim kafaya da yazık ediyor.
Neyse.
Kızlar sağ altında yandaş medya logosu olmayan şey paylaşmışlar. Ha ben de zaten senin yolladığın bulmuştum.
Bak kimse güleni savunmuyor burada. Sen hariç.
Sizin attığınız yerde cenaze merasimi bir obje bile yoksizinki özür dilenecek bir şey olmadığını söylemiş zaten, çok önemli(!) görülmüyor demek ki..
Kayyumlar; askerlerin operasyon yapmasına izin vermeyen, hendeklere göz yuman, çözüm süreci diye diye gözlerini tamamen kapatan hükümet yüzünden, meskun mahal operasyonlarında yüzlerce şehit verildikten sonra atandı.Kayyum lar neden atandı peki bilginiz var mi
Haklisin bilal erdoğan 21 yaşında yeni askerlik için çürük raporu al di
Ha bide barzaniyle Erdogan dün görüştü o yüzden hâlâ bu iki konu gündemde
Yalnız iyi montaj yapmışlar dimi grup başkan vekiline çok iyi dublör bulmuslar
Sende çözüm süreci zamanından bahsediyosun canım üstteki arkadaş seni de babaannesine benzetmesin Allah muhafaza
Dimi dimi de bilal erdoğan ne zaman çürük raporu almış dün mu belli oldu
Canan kaftancıoğlu kimdir peki biliyo musunuz