Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Akp o çürükleri bulunca atmasını biliyor ama bide böyle düşün
O gülenler hâlâ gündemde ve çok mutlular

Atmasını biliyor mu? Yapma Allah aşkına ya. Hadi siz inanıyorsunuz böyle şeylere, herkes herkese doğruyu anlatacak ya da herkes doğruyu bilecek değil de milletin beynini yıkamaya çalışmayın bari.

Geçen de antrikot muhabbetinde benzer bir şey yapıldı da allahtan bizimkiler eskisi gibi saf değil, çat çat kanıt çıkartıyorlar. Sonrası gelmiyor. Çamurda kalıyor.

Kim güldü cenazede?

Secim sonrası yazılanları eskiye dönük okursanız kim milletin beynini yıkıyor görürsünüz
Evet gördük onu da çay ocağında yemek sormak çok yaratıcı
Şimdi link atsam yandaş medya dersiniz
En iyisi youtube a şehit cenazesinde gülen chp liler yaz ve kendin yandaş olmayan !! Bi sayfadan oku

Kabataşta üzerine işenen başörtülü bacı?
Camide içki içtiler?
Ezanı yuhaladılar?

Çözüm süreci hakkında yazdıklarına ayrı ayrı paragraflar yazılır ama boş. Valilere operasyon emri vermiyoruz diyip hendeklere göz yumdugunu itiraf eden bir lideriniz var. O hendekler yüzünden onca şehit verildi hesabını nasıl vereceksiniz? Allah sizi ıslah etsin.

Buldum buldum.
Yandaş medya kanalından buldum, montaj mıdır değil midir bilmiyorum bak.
Geçen senenin olayıymış. Yeni gibi iteliyorsunuz bir de ya. Yıl dım.
Ananem gibi bir şeye inanıp cebe atıp sonra kullanmaya çalışmışsınız valla daha yeni anladım.

En son cb davulla zurnayla megri megri diyerek karsilamisti barzaniyi onu diyorum

Ya geçmiş haberden bahsediyormuş. Doğruluğunu yanlışlığını es geçiyorum bak güncel bir şey bile değil.

Yorma parmaklarını.

Ben yordum boşa gitti yine.

Akşamdan beri de cehapeye cevap alamadım zaten.

Ben bu internete para ödüyorum ve kaliteli içerik benim hakkım

Orhan Miroğlu kimdir neler yapar neler demiştir hiç haberin var mı?

İşte bunlar

Kayyum lar neden atandı peki bilginiz var mi
Haklisin bilal erdoğan 21 yaşında yeni askerlik için çürük raporu al di
Ha bide barzaniyle Erdogan dün görüştü o yüzden hâlâ bu iki konu gündemde
Yalnız iyi montaj yapmışlar dimi grup başkan vekiline çok iyi dublör bulmuslar
En son cb davulla zurnayla megri megri diyerek karsilamisti barzaniyi onu diyorum
Sende çözüm süreci zamanından bahsediyosun canım üstteki arkadaş seni de babaannesine benzetmesin Allah muhafaza

Dimi dimi de bilal erdoğan ne zaman çürük raporu almış dün mu belli oldu
Orhan Miroğlu kimdir neler yapar neler demiştir hiç haberin var mı?
Canan kaftancıoğlu kimdir peki biliyo musunuz

Bilgin yok fikrin var. Yıllarca o belediyede çalışmış insanlardan daha iyi biliyorsun demek ki
Çay ocağında fırının ne işi var? Oradan ayrı yemek çıkıyor işte hem durun daha yolsuzluklarınız ortaya dökülecek. Alt tarafı yemek ayrımcılığını bile kabullenemiyorsunuz o zaman suratınızı merak ediyorum

Canım akp yıllardır o binada yaşadı biliyoruz
Arif e tarif gerekmez sen öğren istersen

Bilal Erdoğanı ben sormadım bile.
Bir şey tutturup ordan yürümek sizde genetik mi yoksa reisinizden mi örnek alıyorsunuz?
Valla ananem de öyle kendine de bizim kafaya da yazık ediyor.

Neyse.

Kızlar sağ altında yandaş medya logosu olmayan şey paylaşmışlar. Ha ben de zaten senin yolladığın bulmuştum.

Bak kimse güleni savunmuyor burada. Sen hariç.

O değil Ekrem bey belediye ile ilgilidosyalar yerine neden mit 'in nerde olduğuyla ilgili belgeleri kopyalıyor
Çok biliyorsunuz ya vardır cvbiniz
Acaba yeni bir darbe olacak da zorlanmasınlar diye al burda diye verecek mi yerlerini

Bu da bizim gözümüzde yandaş medya nasıl olacak peki
Bilal erdoğan ve barzani secim olmadan beridir konuşuluyor
Görmedim demeçok gulerim

sizinki özür dilenecek bir şey olmadığını söylemiş zaten, çok önemli(!) görülmüyor demek ki..
Sizin attığınız yerde cenaze merasimi bir obje bile yok
Nasıl eminsiniz şehit cenazesi olduğuna
Grup başkanvekiliniz arkasında askeri üniformalı var mesela
Biz bu yüzden eminiz

Kayyumlar; askerlerin operasyon yapmasına izin vermeyen, hendeklere göz yuman, çözüm süreci diye diye gözlerini tamamen kapatan hükümet yüzünden, meskun mahal operasyonlarında yüzlerce şehit verildikten sonra atandı.

Fetöye ne istedilerse verdi. Pkkya ne istedilerse verdi. Şimdi kimlere neler veriyor kimbilir? Hala daha oy verenleri oldugunu görmek bu millete dair umutların tükendiğini gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…