Canim sen soylunun gercekten karakterli biri olduguna inaniyormusun yada pkk ile davul calip baskasina pkk li demek dogrumuYa gerçekten anlamiyorum
Ne bu kin bu hazımsızlık
L lamelifAmine olaydan memnun olmadığını belirtmiş laf saymışsınız
Mavi nin yazım hatasını gündem yapmışsınız
Ya biz böyle nereye gidiyoruz
Süleyman Soylu chp liler gelmesin demişse var sebebi
Bi sehit cenazesinde gülen iki şahıs chp li neden şehit cenazesine katılmakta ısrar ediyor
Utanç vericisiniz. Az biraz yüzünüz kızarsın. Karaktersiz şehit babaları var diyen bir insana oy verip şunlardan bahsetmek için nasıl bir utanmazlıktır. Pes vallahi pessssYa gerçekten anlamiyorum
Ne bu kin bu hazımsızlık
Bi sehit cenazesinde gülen iki şahıs chp li neden şehit cenazesine katılmakta ısrar ediyor
Heee kini hazımsızlığı da bizden öğrenecek rk değilsiniz. En tepeden çok güzel öğreniyorsunuz.Ya gerçekten anlamiyorum
Ne bu kin bu hazımsızlık
Arkadaş bilali örnek almış kendine belli ki çaban boşaBak yine yalan dolanla işgüzarlık yapıyorsun.
Akepe diyenler dedin, AKP diyeni eleştiriyorsun.
Cehape demene niye diyorum ben de, CHP doğrusu çünkü.
Neyini anlamadiniz? Kin niye diyorsaniz onu "kindar ve dindar bir nesil" isteyenlere soracaksiniz. Aslinda hazimsizlik da ayni kesime ait, baska birinin basarisini cekememezliklerinden belli. Hazimsizliktan ote kiskanclik aslinda. Keske hazimsiz olsalar da Turkiye'yi her konuda ve en sonunda demokrasisinde dahi tum dunyaya rezil edenleri de hazmedemeyip alkislamayi bir kesseler.. Yalani, dolani, iftirayi, cirkefe yatmayi, ustune ustluk bir de yag gibi uste cikmayi marifet sayanlari hazmetmekten vazgecseler.. Yutmayip tukurseler.. Turkurseler..Ya gerçekten anlamiyorum
Ne bu kin bu hazımsızlık
Ya gerçekten anlamiyorum
Ne bu kin bu hazımsızlık
Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim!
Tekmeyi yerler ..Bknz :Somaönceki mesajınızda da özetlemiştiniz halkın içinde bulunduğu çıkmazı. açlar, soğana patatese muhtaçlar, hor görülüyolar, hergün kinden, kandan başka bir şey vadedilmiyor. biriken öfkelerini de suçludan değil de güçlerinin yettiği kişilerden çıkarabiliyorlar. belki bir kısmı farkındadır ama cinnet gibi bir durum. başladığı anda boşalttıkları şiddetin gerçek suçluya karşı olup olmaması fark etmiyor, güçlerinin yetmesi yeterli. aynı şeyi AKPli bakan milletvekilini geçtim danışmanlardan birine yapmaya kalksınlar bakalım ne oluyor
Kuzum ne davulu anlamadimCanim sen soylunun gercekten karakterli biri olduguna inaniyormusun yada pkk ile davul calip baskasina pkk li demek dogrumu
Allah a şükür utanılacak hiçbirşey yapmadıkUtanç vericisiniz. Az biraz yüzünüz kızarsın. Karaktersiz şehit babaları var diyen bir insana oy verip şunlardan bahsetmek için nasıl bir utanmazlıktır. Pes vallahi pessss
Valla özellikle seni kutlayarak izliyorumNeyini anlamadiniz? Kin niye diyorsaniz onu "kindar ve dindar bir nesil" isteyenlere soracaksiniz. Aslinda hazimsizlik da ayni kesime ait, baska birinin basarisini cekememezliklerinden belli. Hazimsizliktan ote kiskanclik aslinda. Keske hazimsiz olsalar da Turkiye'yi her konuda ve en sonunda demokrasisinde dahi tum dunyaya rezil edenleri de hazmedemeyip alkislamayi bir kesseler.. Yalani, dolani, iftirayi, cirkefe yatmayi, ustune ustluk bir de yag gibi uste cikmayi marifet sayanlari hazmetmekten vazgecseler.. Yutmayip tukurseler.. Turkurseler..
Suleyman Soylu hangi hakla CHPliler cenazeye gelmesin diyebilr ki onu arkaliyorsunuz? Yillarca herkes yapmayin etmeyin, PKKya guvenmeyin dedigi halde herkesi hice sayarak PKKnin sirtini sivazlayan, PKKli olumlerine yaktiklari agitla Megri megri diye aglayan, "bombalari gomduler. biliyorduk ama ses cikarmadik" diye bir de yuzsuzce itiraf eden, boylece binlerce masumun o bombalar, silahlar sayesinde olmesinin de musebbihi olan kendileri degil miydi?
Milletin gozunun icine baka baka kendi yaptigi pislikleri baskasini karalamak icin iftira atanlarin Ar damarlari catlamis olabilir, ama destekcileri de aynidir gozumde. Kimsenin akliyla alay etmeye hakkiniz yok sizin de. Biz balik hafizali degiliz, bizi baskalari ile karistirmayin.
Bak bu konuda görüşümü söylememiştimevet gerçekten nereye gidiyoruz? cenazede yuhalayanlar, küfür edenler, insanları arabaları taşlayanlar sizce normal mi? gerçekten şehide ve acılı aileye saygısı olanlar böyle şeyler yapabilir mi?
Bu laflarinizla asil siz iç savaş fitili ateşliyorsunuzAkp hükümetinin her zaman derim iç savaş çıkarma isteği var bu benim görüşüm o yüzden sürekli halkı kışkırtıyolar
Hah evet bir konuda hem fikirizHani kendileri herseyi yapar soyler baskasi aynisini yapsa soylese yargilar elestirir sasirirsiniz daha gecen kendin soylemedinmi diye bunu o kisiyede ifade edersiniz oyle bir laf cambazligi yapar kabullenmez ki yorulur bu insana laf anlatilmaz dersiniz akp secmeni de ayni boyle bunca seye ragmen hala ayni fikirdeyse bu insanlar laf anlatilmaz ama isin kotu tarafi verdikleri oylar bizlerin cocuklarimizin gelecegini etkiliyor oyuzden saygi duymak da imkansiz artik
Vicdaniniz rahat ise akp ye oy vermemissiniz demektir ne mutluHah evet bir konuda hem fikiriz
Verilen oylar çoluk çocuğumuzun hayatini etkiliyor ve etkileyecek
Benim vicdanım rahat Elhamdülillah
Hayır fetonun yurtta sulh cihanda sulh kodunuVicdaniniz rahat ise akp ye oy vermemissiniz demektir ne mutlu
Ya gerçekten anlamiyorum
Ne bu kin bu hazımsızlık
Akp içinde çürükler var zatenBu burada dursun.
Demek ki cenazeye akplilerin gelmemesi gerekiyormuş desek doğru mu, değil. Ama millet bu mantıksızlıkla deyince doğru gibi savunanı çıkıyor. Eki Görüntüle 2261146
Akp içinde çürükler var zaten
Tayyip Erdoğan bunu hep söyledi
Temizlik yapılacak sadece secim gündemi yatışsın diye bekleniyor
Evet ben de katılıyorum
Şehit cenazesinde gülenler bi zahmet katılmasınlar
Akp o çürükleri bulunca atmasını biliyor ama bide böyle düşünAKP içinde çürük olmasını normal karşılamak ama CHP içinde sadece olma ihtimaline karşı önlem almak <3