Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Bu arada bana aklınca alıntı yapmadan laf sokmuşsun Hepfitim Hepfitim ama olmamış tekrar dene.

Çözüm süreci dediğin şey uzun vadelidir. Sonuçlarını senelerce görürsün. Yaptığını arkasında duramayıp başkasına yüklemeye çalışırsan da komik düşersin.

Hani anlık bir kare ile süreç aynı şey değildir.

İlkokul bilgileri ile eğitim vermek zorunda bırakmayın beni gerçekten gelemiyorum şöyle yarım yamalak şeylere yeter ya.
Çözüm süreci deyip bırakınca bombalar patladı gördük
Daha nesini uzun vadeli yapacaksın ki
Sözünü tutmayan cvbini aldi

Kim hazımsız ekrem İmamoğluna yazılanlardan belli
Valla ben ekrem imamoglunu gelip burda tebrik bile ettim
Ben o mit yerini kopyalamak istediği belgelere kadar ekrem bey 'in samimiyetine inanıyordum
Ama o gizli yer bilgisi merakı sebebiyle hiç de samimi degil

Ben o mit yerini kopyalamak istediği belgelere kadar ekrem bey 'in samimiyetine inanıyordum
sizin ankaradaki göz mercekli odanız ne peki niye herşeyi bu kadar gizliyolar

Ekrem bey aradı şu an. Ağlıyor. Yazma böyle şeyler.

Samimiyetmiş.

Sanki okeye dördüncü arıyoruz.

İçtenlikle samimiyeti karıştırmayın ya.

önceki mesajınızda da özetlemiştiniz halkın içinde bulunduğu çıkmazı. açlar, soğana patatese muhtaçlar, hor görülüyolar, hergün kinden, kandan başka bir şey vadedilmiyor. biriken öfkelerini de suçludan değil de güçlerinin yettiği kişilerden çıkarabiliyorlar. belki bir kısmı farkındadır ama cinnet gibi bir durum. başladığı anda boşalttıkları şiddetin gerçek suçluya karşı olup olmaması fark etmiyor, güçlerinin yetmesi yeterli. aynı şeyi AKPli bakan milletvekilini geçtim danışmanlardan birine yapmaya kalksınlar bakalım ne oluyor
Ben artık şaşırmıyorum
Bizim halk ancak gücünün yettiğinedir
Dikkat edin toplumda saldırıya en çok uğrayan kesim öğretmenler ve doktorlardır

Yani bir şey yapsa ceza almayacağı insanlara gücü yeter

Ya hala Hdp den oy aldılar diye suçlamalar devam mı
Siz daha önce hdpnin kazandığı doğu şehirlerinde kazandığınızda kimin oyunu aldınız orada
Oralarda yüzde 0.1 oy oranı olmayan mhpden mi
Size oy verince kürt kardeşim chpye oy verince chp Hdp ile ortaklık yaptı ikiyüzlüsünüz
Orda oy verenler evlatlari daga kacirilanlar
Sürekli baskı yapılanlar
Allah a şükür teröristlerin inlerine girildiği için halk artık kendi iradesini kullanıyor
Ama chp direk hep ile ittifak kurdu asli belli başka ni belli

Biz de anne olduk, biz de diyet yaptık ama böylesi b12 kaybını ben hayatımda görmedim.
Ne acaipsiniz yaahhhh😂 biride burda beni guzel yemek yaptigimdan dolayidirki ordan vurmaya calismisti😂 hahaha.

Diyet yapan ak partili hemen ordan gireyim dedin ellaam😂 bende diyet yapmayan obez chpliler taniyorum ordan mi girsem😂

X