Babasının dizinin dibindeya o değil de erdoğan ın çocukları askerliğini nerede yaptı
Allah cc öncelikle evladına ve size saglik versin.Evet bizde zordayız ve emin ol hicbir zaman öyle lüks yaşayan,kafelerde para ezen biri olmadım.Ancak ülkem ayakta kalmak istiyor.Ülkem biseyler yapmak istiyor winston mu birinin bi sözü vardı Türkiye solarsa sulayın büyürse budayın.Dogru mu hatirliyorum bilmiyorum .Ve tamda yapılmak istenen bu.Ulkemizde kac Mason . Kac satilmis ,kac bilgisayar ,forum elemanı var bilmiyoruz. Bu sitede bile var emin ol.Nöbetleşe gelen,ustaca dil kullanan ,bizden görünüp asla bizden olmayan !!!!! Ak parti adına açılmış sayfalara bile inanmıyorum. Evet ekonomik zordayız yani en azından biz.Ancak bu zorluk inan bir bizde galiba ben çalışıyorum Hamdolsun esimin maas bize göre iyi .bugun yegenleri alışveriş merkezine götürdükoglumu
Tam bilgisayarı kapatıcağım bu mesajı gördüm. Askerlik yapmadı iki oğlu da. Çürük raporu almışlar.
Ama Burak Erdoğan nerede ben de hep onu merak ediyorum bunca yıl hiçbir şeye katılmadı. Balkon konuşmalarında bile göremedik bunca yıl. Gemicikleri oldu diye biliyorum sadece.
Babasının dizinin dibindebi yerlerinden çürük raporu aldı diyollay ama boy boy çocuk yapabildi
ya o değil de erdoğan ın çocukları askerliğini nerede yaptı
Babasının dizinin dibindebi yerlerinden çürük raporu aldı diyollay ama boy boy çocuk yapabildi
Ben de epey merak ediyorum, sırra kadeö bastı. Yalnız cocugu da yok değil mi? Dedikoduya döndü iş ama boş merak işte:)Tam bilgisayarı kapatıcağım bu mesajı gördüm. Askerlik yapmadı iki oğlu da. Çürük raporu almışlar.
Ama Burak Erdoğan nerede ben de hep onu merak ediyorum bunca yıl hiçbir şeye katılmadı. Balkon konuşmalarında bile göremedik bunca yıl. Gemicikleri oldu diye biliyorum sadece.
Ben bugün bilgisayarı kapatamayacağım belli oldu
Boş merak değil aslında, Sevim Tanürek `in ölümüne neden olmuş, tüm deliller yok edilmiş birinden bahsediyoruz.
Evet ama sanki aile ile arası acık, hiç bir görüntüde yok. Tapelerde bile yoktu, bilal sümeyye ve esra vardı. Muhafazakar kökenli birinin cocuk yapmadan uzun yıllardır sürecek evlilik yapması pek olası gelmiyor bana ( sağlık sorunu yoksa) bir değişik yanş
Ben sizden söylediğiniz söze kanıt istedim cevap gelmemiş bunu yazmışsınız. Bu arada hala kanıt bekliyorum.Allah cc öncelikle evladına ve size saglik versin.Evet bizde zordayız ve emin ol hicbir zaman öyle lüks yaşayan,kafelerde para ezen biri olmadım.Ancak ülkem ayakta kalmak istiyor.Ülkem biseyler yapmak istiyor winston mu birinin bi sözü vardı Türkiye solarsa sulayın büyürse budayın.Dogru mu hatirliyorum bilmiyorum .Ve tamda yapılmak istenen bu.Ulkemizde kac Mason . Kac satilmis ,kac bilgisayar ,forum elemanı var bilmiyoruz. Bu sitede bile var emin ol.Nöbetleşe gelen,ustaca dil kullanan ,bizden görünüp asla bizden olmayan !!!!! Ak parti adına açılmış sayfalara bile inanmıyorum. Evet ekonomik zordayız yani en azından biz.Ancak bu zorluk inan bir bizde galiba ben çalışıyorum Hamdolsun esimin maas bize göre iyi .bugun yegenleri alışveriş merkezine götürdükpeşin alışveriş yapanı da gördüm.Eli kolu dolu olanı da.Ben 3 esarp aldım 10 ar liraya seviniyorum bu kriz kimi nasıl vurdu anlayamadım.Hep diyorum bugün evet Ak partili Erdoganin davasına sahidim yanındayım.Ancak gün gelir ondan başka biri bayrağı alır devam eder .Erdogan´i insaallah güzellikle anar.Yeni başkana selamet dilerim bu kadar basit. Allah ‘a emamet ol Allah kolaylık versin inşallah
Aynı şeyleri merak ediyoruz , cevap da yok sorularımızaEvet ama sanki aile ile arası acık, hiç bir görüntüde yok. Tapelerde bile yoktu, bilal sümeyye ve esra vardı. Muhafazakar kökenli birinin cocuk yapmadan uzun yıllardır sürecek evlilik yapması pek olası gelmiyor bana ( sağlık sorunu yoksa) bir değişik yanş
Şehit babasına bir video çektirilmiş ki akıllara zarar. Ben bu kötülük karşısında susuyorum artık. Bunlardan her şey beklenirAynı şeyleri merak ediyoruz , cevap da yok sorularımıza
O trafik kazası nedeni ile geri planda olabilir. Ya da sevmiyor bu işleri. Askerlik yapmama nedenleri başörtü idi. Yok pardon, o üniversiteyi yurt dışında okuma nedenleri. Bu sabah uyananamadım.Tam bilgisayarı kapatıcağım bu mesajı gördüm. Askerlik yapmadı iki oğlu da. Çürük raporu almışlar.
Bende onu diyorum bu kadar ayristirici kinci nefret dolu bir adam Allaha inaniyor olamaz malesef bunlar gercekler Elifcim ben wminim sende goruyorsun bunlariAllah cc öncelikle evladına ve size saglik versin.Evet bizde zordayız ve emin ol hicbir zaman öyle lüks yaşayan,kafelerde para ezen biri olmadım.Ancak ülkem ayakta kalmak istiyor.Ülkem biseyler yapmak istiyor winston mu birinin bi sözü vardı Türkiye solarsa sulayın büyürse budayın.Dogru mu hatirliyorum bilmiyorum .Ve tamda yapılmak istenen bu.Ulkemizde kac Mason . Kac satilmis ,kac bilgisayar ,forum elemanı var bilmiyoruz. Bu sitede bile var emin ol.Nöbetleşe gelen,ustaca dil kullanan ,bizden görünüp asla bizden olmayan !!!!! Ak parti adına açılmış sayfalara bile inanmıyorum. Evet ekonomik zordayız yani en azından biz.Ancak bu zorluk inan bir bizde galiba ben çalışıyorum Hamdolsun esimin maas bize göre iyi .bugun yegenleri alışveriş merkezine götürdükpeşin alışveriş yapanı da gördüm.Eli kolu dolu olanı da.Ben 3 esarp aldım 10 ar liraya seviniyorum bu kriz kimi nasıl vurdu anlayamadım.Hep diyorum bugün evet Ak partili Erdoganin davasına sahidim yanındayım.Ancak gün gelir ondan başka biri bayrağı alır devam eder .Erdogan´i insaallah güzellikle anar.Yeni başkana selamet dilerim bu kadar basit. Allah ‘a emamet ol Allah kolaylık versin inşallah
Görmeni saglamak istemistim
Ayrıca o cenaze töreninde Kemal beyden başka parti başkanı yok ama tek saldırdıkları kişi o
Halkımızın özeti