Chp de gayet iyi niyetli bence neden anlamıyorlarBen bunu soyledigimde biz iyi niyetliydik diyor
Yahu bırakın bunları. Alttaki cevabını okuyun.Yahu gözüme batıyor ben de duzelttim ne var bunda? Sizin nefret dilinizle alakası yok, belki mesleğim gereği. Yazarken dikkat ediverin efendim siz de. Siz kimsiniz ki uzerinizden egomu tatmin edeyim? Oyle bir ihtiyaç icinde değilim. Sizin mesleğinizi bilmem adınızı bilmem, beni de burda tanıyan yok? Ee o zaman?
Ha seviye konusunda evet. Tamamen katılıyorum.
Son olarak bugun ana muhalefet liderine yapılan it saldırısını kınamaktan aciz olduğunuz icin ben de sizi kınıyorum.
Haslanmispatateski cokta takilmam aslinda bugun nasil gündem haline getirebildim Ak partiliyim.ak ak ondan cok Erdoganci
Ben kilicdaroglunun selahaddinle muhatap olmasini dogru bulmuyorum ama meclise sokan bu olaylari bu hale getiren chp degilakp dir chp degil akp devletin basindaChp de gayet iyi niyetli bence neden anlamıyorlar
Bence hata burda işte-Mavi Siyaset konuşmak evet güzel ama güzel şeyler olursa zevkli
Şöyle bir ortamda seviyeli konuşmak yapmacık olur. Hele ki sempatizanı olduğunuz parti bu kadar ayrıştırıcı uslup kullanırken
Çok merak ediyorum erdoğan ölünce neci olcaksinizHaslanmispatateski cokta takilmam aslinda bugun nasil gündem haline getirebildim Ak partiliyim.ak ak ondan cok Erdoganci
De'yi ayri yazmaman neyse de. Benim de 'Herkes' yerine 'herkez' yazman gozume batiyor. bir kac defa denk geldim,konusu acilmisken soyleyeyim dedim.. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/search/259802/?q=Herkez&c[users]=-Mavi&o=relevancedeğilde ya şu yanlış olmuş bu arada gözüme takılıyor vs dersiniz
Gerçekten sıktınızDe'yi ayri yazmaman neyse de. Benim de 'Herkes' yerine 'herkez' yazman gozume batiyor. bir kac defa denk geldim,konusu acilmisken soyleyeyim dedim.. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/search/259802/?q=Herkez&c[users]=-Mavi&o=relevance
İt demek coknseviyeli tabihem üzüldük ama damimi bulmadiniz norek
Pes diyorum! En kucuk masum gosteriye biber gaziyla karsilik vermeyi biliyorlar. Bu saldiriya sarfettikleri sozlere bak, yazikMilli savunma bakanı Hulusi akarın sarf ettiği sözleri okudunuz mu? Pes artık ya nasıl bir konusmadır
Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Tepkinizi gösterdiniz” diye başlayan bir konuşma yaptı ardından sükunete davet etti.
Kendinizi ne sanıyorsunuz acabaYahu bırakın bunları. Alttaki cevabını okuyun.
Bakın ne güzel sıralı sıralı yaźmış, uğraşmış..
Anlatamazsınız, öğretemezsiniz..
Milli savunma bakanı Hulusi akarın sarf ettiği sözleri okudunuz mu? Pes artık ya nasıl bir konusmadır
Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Tepkinizi gösterdiniz” diye başlayan bir konuşma yaptı ardından sükunete davet etti.
Şu terbiyeszilige ne demeli
Biber gazı mı? Degerli arkadaşlarına nasıl yapsınlar amaPes diyorum! En kucuk masum gosteriye biber gaziyla karsilik vermeyi biliyorlar. Bu saldiriya sarfettikleri sozlere bak, yazik