Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
onu mu diyorsun onu biliyorum canımcok profil gezerim ...gizli hayranlık yapiyom üyelere

Showla alakası yok zamanında o demedi mi chplileri sokmayın ayrıca içişleri bakanıysa iç huzuru sağlıcak gerekirse istifa etcek ayrıca koskoca genelkurmaya ne demeli ev yakmaya çalışırken mesajı verdiniz arkadaşlar ne demek Allah bunların yaptığını başlarına versin

Ya bu arada gorumcemde cay iciyorum ,biraz daha telefonla hasır neşir olursam bdv lik olcam

Ne tesadüf, heb bir bahanen oluyor, cevap yazamadiginda. Kandilmis, görümceymis. Ama iftira atmak icin daima zamanin oluyor! Sonra insanliktan bahs ediyorsun.

Tam tersi olsa ve bir gürüh Erdogan'a yada Yildirima saldirsa bahanen olmazdi, yorum üstüne yorum yazip, Kilicdaroglunun hapis'e girmesini isterdin.

Ülkenin geldigi hale bak. Muhalefet lideri bir evden cikamiyor, yakmak istiyorlar. Bu olay zaten aci fakat bir Alevi insan icin dahada aci. Madimakta, marasta insanlar yandi, bicaklandi. Tarih yine tekrarlaniyor.

Ve bir icisleri bakanin sorumluluklarini antatirmisin? Bu ülkede insanlarin emniyetini garantiliyemez ise, ayristirici konusur ise, istifa etmesi elbette gerekli!

İlk.cumlenden sonrasini okumadim sana.bilinçli.cevap vermiyorum

Ic Isleri Bakani!!! buyurdu. Kopekleri talimatini yerine getirdi.

Gorevi: Asayisi saglamak!

Aferin diyorum, kendisini tebrik ediyorum. Gorevini cok guzel ifa ediyor. Tam da CBnin istedigi gibi, onu oraya atadigina ve soylemlerini kabullendigine gore.. Bu ulke Suriye gibi olana kadar bu gorevde kalmali. Bu ulkeye boyle adam yaranir ancak..

Bugun bir evi icinde muhalefet var diye yakmak isteyen zihniyetin mensuplari, adi dun Sivas'da Ahmet'ti, bugun Ankara'da Osman, yarin Istanbul'da Hasan olur; Istanbul'u yakarsa ne oluyoruz diye kimse sasirmasin.
Gorev askidir.

Hayir anlamadığım üzüldüm demiyorlar bakın gelmiiyorlar diyosunuz.Geliyoruz üzücü diyoruz ...ki sizin icin degil gercek duygularımi yazdım... ondadaa rızanız.yok...ne istiyosunuz siz .... konuyu sapitmaya ugrasanlar var deyince isinze gelmiyor hicbirinizin

Zerre saygi yok saygi bekliyor ozgeninannesi ancak senin seviyne inmek mi......

Hasbunallah samimi olun diyolar halahe evet evet size yanasmak.icin üzüldüm yazdım ....Pardon siz kimsiniz ?????

Provokatör edası ile geldiğiniz için olabilir mi?
Deminden beri araştırıyorum şehit ailesi istememiş demiştiniz ya doğru düzgün kaynak bulamadım.
Bunu öne sürerek geldiniz, Soylu istifa çağrısını show dediniz, üzüldüm cümleniz bunların altında kaldı, samimiyetten uzak bir şekilde...

Yok yaa ben bugünkü yaşadıklarımı yazacağım.
Ekrem İmamoğlu ne güzel dili var , barışçıl, kucaklayıcı. Yanına koşan çocukları kucakladı tek tek.
Atatürk,ten cumhuriyetten vazgeçmeyeceğiz dedi. Çok güzeldi. Gözlerim dolarak izledim.
Oradaki kalabalık beleş toplu taşıma ile değil herkes kendi çabasıyla geldi engellemeler yıldırmadı kimseyi. UMUT etmeyi özlemisiz.

Polemik de çıkmaz olacak yalnız. De ayrı yazilacak.
Allahım ne büyük gaflete düşmüşüm
Normalde asla yapmayız böyle hatalar
Sizin yazilacak yazmanız gibi halbuki güzide ı harfimiz mevcut
Neyse tekrar tebrik ediyor
Öğretiniz için minnettar olarak ayrılıyorum
Yüce gönüllü insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…