- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Yüce rabbimin güzel bir hikmeti olarak büyüteç işaretinin arama butonu olması.
Bu gerçek bir bilgi, istediğin yerde paylaşabilirsin.
Hayır bir de tüm sitelerde böyle bu, YouTube, fbook, forumlar, haber siteleri... Hiç mi bir yerde arama yapma ihtiyacı hissetmedin sen? (burada gerçek bir soru yok, bu yalnızca sitem.
Showla alakası yok zamanında o demedi mi chplileri sokmayın ayrıca içişleri bakanıysa iç huzuru sağlıcak gerekirse istifa etcek ayrıca koskoca genelkurmaya ne demeli ev yakmaya çalışırken mesajı verdiniz arkadaşlar ne demek Allah bunların yaptığını başlarına versinYalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
Ya bu arada gorumcemde cay iciyorum ,biraz daha telefonla hasır neşir olursam bdv lik olcam
İlk.cumlenden sonrasini okumadim sana.bilinçli.cevap vermiyorumNe tesadüf, heb bir bahanen oluyor, cevap yazamadiginda. Kandilmis, görümceymis. Ama iftira atmak icin daima zamanin oluyor! Sonra insanliktan bahs ediyorsun.
Tam tersi olsa ve bir gürüh Erdogan'a yada Yildirima saldirsa bahanen olmazdi, yorum üstüne yorum yazip, Kilicdaroglunun hapis'e girmesini isterdin.
Ülkenin geldigi hale bak. Muhalefet lideri bir evden cikamiyor, yakmak istiyorlar. Bu olay zaten aci fakat bir Alevi insan icin dahada aci. Madimakta, marasta insanlar yandi, bicaklandi. Tarih yine tekrarlaniyor.
Ve bir icisleri bakanin sorumluluklarini antatirmisin? Bu ülkede insanlarin emniyetini garantiliyemez ise, ayristirici konusur ise, istifa etmesi elbette gerekli!
Yalan haber yapan Fuat Ugur gazeteci değil bozuntusudur. Niye zoruna gitti? Bi de yalan haber yapan adama saygı mı duyacağız?Kimdir nedir bilmem gazeteciyi..... haslanmispatates gördün mü saygiyi
Neden üzerine alındın?Zerre saygi yok saygi bekliyor ozgeninannesi ancak senin seviyne inmek mi......
Sozcuye duyun sizYalan haber yapan Fuat Ugur gazeteci değil bozuntusudur. Niye zoruna gitti? Bi de yalan haber yapan adama saygı mı duyacağız?
Sizde a habere sabaha ülke tvye bunlara duyunSozcuye duyun siz
Yahu neyi savunuyorsun? Sözcü nereden çıktı? Vallahi tam bir AKPlisin.Sozcuye duyun siz
Provokatör edası ile geldiğiniz için olabilir mi?Hayir anlamadığım üzüldüm demiyorlar bakın gelmiiyorlar diyosunuz.Geliyoruz üzücü diyoruz ...ki sizin icin degil gercek duygularımi yazdım... ondadaa rızanız.yok...ne istiyosunuz siz .... konuyu sapitmaya ugrasanlar var deyince isinze gelmiyor hicbirinizin
Allahım ne büyük gaflete düşmüşümPolemik de çıkmaz olacak yalnız. De ayrı yazilacak.
HaslanmispatatesAKPlisin