Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Allahım ne büyük gaflete düşmüşüm
Normalde asla yapmayız böyle hatalar
Sizin yazilacak yazmanız gibi halbuki güzide ı harfimiz mevcut
Neyse tekrar tebrik ediyor
Öğretiniz için minnettar olarak ayrılıyorum
Yüce gönüllü insan
De yi ayrı mı yazmadın kiniyorum seni mavi

Ne tesadüf, heb bir bahanen oluyor, cevap yazamadiginda. Kandilmis, görümceymis. Ama iftira atmak icin daima zamanin oluyor! Sonra insanliktan bahs ediyorsun.

Tam tersi olsa ve bir gürüh Erdogan'a yada Yildirima saldirsa bahanen olmazdi, yorum üstüne yorum yazip, Kilicdaroglunun hapis'e girmesini isterdin.

Ülkenin geldigi hale bak. Muhalefet lideri bir evden cikamiyor, yakmak istiyorlar. Bu olay zaten aci fakat bir Alevi insan icin dahada aci. Madimakta, marasta insanlar yandi, bicaklandi. Tarih yine tekrarlaniyor.

Ve bir icisleri bakanin sorumluluklarini antatirmisin? Bu ülkede insanlarin emniyetini garantiliyemez ise, ayristirici konusur ise, istifa etmesi elbette gerekli!
Canım karşıt görüşün huyudur. Gelirler yalan yanlış haber paylaşırlar. Sağdan soldan caps kopyalarlar sonra soru sorunca "ayh ocakta yemeğim var""ben buraya yazmayacaktım aslında""tüm işim kaldı ben kaçar"yazıp giderler. Biz alıştık :KK66:

Provokatör edası ile geldiğiniz için olabilir mi?
Deminden beri araştırıyorum şehit ailesi istememiş demiştiniz ya doğru düzgün kaynak bulamadım.
Bunu öne sürerek geldiniz, Soylu istifa çağrısını show dediniz, üzüldüm cümleniz bunların altında kaldı, samimiyetten uzak bir şekilde...

Ahaber kuzeniyle konusmus kilicdaroglunun cenazeye katilmasi taraftari değildik demiş. Hangi kuzen? İsim yok, bu röportajın görüntüsü? O da yok. Kaldı ki koca ailede her siyasi görüşten insan olabilir, biri kilicdarogluna nefret duyuyor olabilir, birinin görüşü tüm aileye mal edilemez. Ama kim uğraşıcak doğrusunu bulmakla, ortalık bulansın da kaynağı falan boşverelim

Ahaber kuzeniyle konusmus kilicdaroglunun cenazeye katilmasi taraftari değildik demiş. Hangi kuzen? İsim yok, bu röportajın görüntüsü? O da yok. Kaldı ki koca ailede her siyasi görüşten insan olabilir, biri kilicdarogluna nefret duyuyor olabilir, birinin görüşü tüm aileye mal edilemez. Ama kim uğraşıcak doğrusunu bulmakla, ortalık bulansın da kaynağı falan boşverelim
Geçenlerde A Haberde biri konuşmuştu siyaset üzerine, dönerci mi ne çıkmıştı (üşendim şimdi aramaya)
Resturant sahibi de olabilir. (Amerikada mekanı vardı)
Bu kuzen de oranın dürümcüsü olabilir.

Burası o kadar seviyesiz bi hal almışki bende kendimi kınıyorum
Nefretten başka birşey yok şu topikte
Yazdıklarımdan bişey çıkmayınca de den bari yürüyeyim demiş
Halbuki siyaset konuşmak güzeldir aslında
Olması gereken burdaki gibi değil
Fikir alışverişi kalmamış ki amacından sapmış
Dur şunuda aşağılayayımda egomu tatmin edeyimden ötesi bir elin parmaklarını geçmez
En iyisi uzak durmak

Dur şunuda aşağılayayımda egomu tatmin edeyimden ötesi bir elin parmaklarını geçmez
En iyisi uzak durmak
Aynen..Sizi kimse burda zorla tutmuyor.

Allahım ne büyük gaflete düşmüşüm
Normalde asla yapmayız böyle hatalar
Sizin yazilacak yazmanız gibi halbuki güzide ı harfimiz mevcut
Neyse tekrar tebrik ediyor
Öğretiniz için minnettar olarak ayrılıyorum
Yüce gönüllü insan

En iyisi uzak durmak

Yahu gözüme batıyor ben de duzelttim ne var bunda? Sizin nefret dilinizle alakası yok, belki mesleğim gereği. Yazarken dikkat ediverin efendim siz de. Siz kimsiniz ki uzerinizden egomu tatmin edeyim? Oyle bir ihtiyaç icinde değilim. Sizin mesleğinizi bilmem adınızı bilmem, beni de burda tanıyan yok? Ee o zaman?

Ha seviye konusunda evet. Tamamen katılıyorum.

Son olarak bugun ana muhalefet liderine yapılan it saldırısını kınamaktan aciz olduğunuz icin ben de sizi kınıyorum.

Yahu gözüme batıyor ben de duzelttim ne var bunda? Sizin nefret dilinizle alakası yok, belki mesleğim gereği. Yazarken dikkat ediverin efendim siz de. Siz kimsiniz ki uzerinizden egomu tatmin edeyim? Oyle bir ihtiyaç icinde değilim. Sizin mesleğinizi bilmem adınızı bilmem, beni de burda tanıyan yok? Ee o zaman?

Son olarak bugun ana muhalefet liderine yapılan it saldırısını kınamaktan aciz olduğunuz icin ben de sizi kınıyorum.
İt demek coknseviyeli tabi😂 hem üzüldük ama damimi bulmadiniz norek

Aynen..Sizi kimse burda zorla tutmuyor.
Ya gerçekten çok tatlısınız :)
Durduk yere başkasına yazdığım mesajı alıntılayıp aynı mesaj içeriğinde anlattığım gibi kendi kendinize tersleniyor kendinizi tatmin ediyorsunuz
Ben mesajınızı komik buldum diye gidip eski mesaja komik ifadesi bırakıyorsunuz :)
Güzel
Valla çok güzel :)

Ya uzun uzun yazamayacağım
Bir sürü hatalı mesaj var
Meslek gereği olsa gelip sadece beni düzeltmezsiniz sanırım
Hadi gözünüze çarptı
Küçümsemek amacı ile değilde ya şu yanlış olmuş bu arada gözüme takılıyor vs dersiniz
Mesajın yazımından niyet gayet güzel anlaşılır
O olayı burayı okuyunca gördüm
Netten haberlere bakıyorum
Yine önyargı ile yaklaşıyorsunuz
Ben burada kimseye kırıcı bir şekilde yaklaşmam
Asla yaftalamam
Görüşüne saygısızlık etmem
Ama tam tersi hep beni buluyor
Beni burada az çok tanıyan zaten böyle bir olaya kayıtsız kalmayacağımı bilir
Siyasi görüş bir yere kadar
İnsan olarak saygıyı hakediyor en başta
Şehit cenazesinde olması ise utanç verici
Söylenecek çok birşey yok
Bu konulara chp başkanı akp başkanı vs diye bakmayı bırakabilsek zaten birşeyler düzelecek

Milli savunma bakanı Hulusi akarın sarf ettiği sözleri okudunuz mu? Pes artık ya nasıl bir konusmadır
Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Tepkinizi gösterdiniz” diye başlayan bir konuşma yaptı ardından sükunete davet etti.

IMG-20190421-WA0000.jpg

Canım karşıt görüşün huyudur. Gelirler yalan yanlış haber paylaşırlar. Sağdan soldan caps kopyalarlar sonra soru sorunca "ayh ocakta yemeğim var""ben buraya yazmayacaktım aslında""tüm işim kaldı ben kaçar"yazıp giderler. Biz alıştık :KK66:
Lütfen bugün daha büyük işi var görümce ile
Geçenlerde A Haberde biri konuşmuştu siyaset üzerine, dönerci mi ne çıkmıştı (üşendim şimdi aramaya)
Resturant sahibi de olabilir. (Amerikada mekanı vardı)
Bu kuzen de oranın dürümcüsü olabilir.
https://teyit.org/a-haberin-secim-a...kardigi-kenan-demirin-kebapci-oldugu-iddiasi/

Dediğim buydu. Biraz zaman aldı A Haberde o kadar çok yalan haber çıkmış ki anca bulabildim. Başka linkler de var bu yeterlidir sanırım.

X