Kılıcdaroglunı ben naif ve iyi niyetli bulurum, keza cocuklarını da öyle. Bu kadar saldırılmasının tek sebebi chp gibi kurucu bir partinin liderinin birden bire alevi ve kürt kökenli olması. Hazımsızlık ondan ama yutsanız iyi edersiniz. Ne güzel baykal ile laikçilik oynuyordunuz, minnacık bir kitleye hitap edilmesinden mutluluk duyuyordunuz. Ama dananın kuyrugu koptu, begenseniz de beğenmeseniz de chpye or veren muhafazakar kitle de dogdu, parti dah kapsayıco oldu. Ha ben hala kılıxdaroglunu naif buluyorum, bahçeli gibi bir açıklama yapsaydı ne olurdu halimiz. Hafi onu bırakın , 2019 yılında ana muhalefet partisin liderini linç etmeye calışmak nedir, yakın yakın diye bagırmak ve aynen madımaktaki gibi “ müdahele etmeyip izlemek” . İki tane öğrenci bir araya gelse tomayla dalan su gaz sıkan polisin müdahale etmemesi. “ siz bizden değilsniz ve sizi korumakla yükümlü değilim” demektir. Bu ne demek farkında mısınız! Kendini öteki hisseden herkesin devlete güveninin sarsılması ve kendine ait milis güçleri kurması demek, bu ülkeyi kaosa yok oluşa götürmek demek.
Ben kılıcdaroglunı değerli terbiyeli dürüst bir inaan olarak görüyorum. O koltugu ben tutuyor olsaydım ne o hakaretlere ne de fiziksel saldırılara onun kadar metanetli , bir devlet adamına yakısacak sekilde tepki veremezdim. Ayrıca eklemek isterim ki, bir tane oğlu var adamın , ki istese bedelli paşa paşa yapabilevek ve hakkı da olan o oğlan doktprayı bitirdikten sonra geldi askerlik yaptı. Yatı kayı gemiciği yok, ama iyi bir eğitim dürüst bir babası ve ailesi be emeğiyle hakkıyla elde ettiği maddi manevi mevkileri var.