Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819

Valla bu dogru mu bilmiyorum kaynagin hani haber? Ona gore cevap yazacagim

Bu ülkede bir partinin genel başkanı tartaklanıyor ve sen kılıçdaroğlu'nu açık açık hedef gösteren Soylu'nun istifasının istenmesini show olarak görüyorsun.

Sen de haklısın show programlarından başını kaldıramadığın için...

Ya bu arada gorumcemde cay iciyorum ,biraz daha telefonla hasır neşir olursam bdv lik olcam

Kılıcdaroglunı ben naif ve iyi niyetli bulurum, keza cocuklarını da öyle. Bu kadar saldırılmasının tek sebebi chp gibi kurucu bir partinin liderinin birden bire alevi ve kürt kökenli olması. Hazımsızlık ondan ama yutsanız iyi edersiniz. Ne güzel baykal ile laikçilik oynuyordunuz, minnacık bir kitleye hitap edilmesinden mutluluk duyuyordunuz. Ama dananın kuyrugu koptu, begenseniz de beğenmeseniz de chpye or veren muhafazakar kitle de dogdu, parti dah kapsayıco oldu. Ha ben hala kılıxdaroglunu naif buluyorum, bahçeli gibi bir açıklama yapsaydı ne olurdu halimiz. Hafi onu bırakın , 2019 yılında ana muhalefet partisin liderini linç etmeye calışmak nedir, yakın yakın diye bagırmak ve aynen madımaktaki gibi “ müdahele etmeyip izlemek” . İki tane öğrenci bir araya gelse tomayla dalan su gaz sıkan polisin müdahale etmemesi. “ siz bizden değilsniz ve sizi korumakla yükümlü değilim” demektir. Bu ne demek farkında mısınız! Kendini öteki hisseden herkesin devlete güveninin sarsılması ve kendine ait milis güçleri kurması demek, bu ülkeyi kaosa yok oluşa götürmek demek.

Ben kılıcdaroglunı değerli terbiyeli dürüst bir inaan olarak görüyorum. O koltugu ben tutuyor olsaydım ne o hakaretlere ne de fiziksel saldırılara onun kadar metanetli , bir devlet adamına yakısacak sekilde tepki veremezdim. Ayrıca eklemek isterim ki, bir tane oğlu var adamın , ki istese bedelli paşa paşa yapabilevek ve hakkı da olan o oğlan doktprayı bitirdikten sonra geldi askerlik yaptı. Yatı kayı gemiciği yok, ama iyi bir eğitim dürüst bir babası ve ailesi be emeğiyle hakkıyla elde ettiği maddi manevi mevkileri var.

İkonc İkinci niyet okuyucu

Yalan haberleri paylaşmaktan asla vazgeçmeyecrksin dimi?

Bu başlığı bilmem o kadar çok.saygisizla.karsilastim ki

Burada bizbizeyiz aşkolsun.
Hani burada garanti yapılmıştır diye attın ortaya bir laf.
Bak kimse de yapmamış diyorum. Muhtemelen sen de aratmışsındır.
Ki ısrarla kendime hata payı bırakıyorum, tüm sayfaları incelemedim. Bu başlık yoktu arada şeklinde gördüm.
Hadi şu soruma cevap ver, bile isteye parti ismine hata yapmak neden?

Soylu istifa denmesi show mu?
Adam CHP`lileri şehit cenazelerine almayın talimatı verdi daha önce, bu geçtiğimiz zamanda bir lafı yoktur barışçıl mesaj içeren, bugün böylee iğrenç bir olay yaşanmış, tabiki İçişleri bakanı olarak istifası istenir. Bahane değil şehidin ailesi istemedi ( bunu ilk burada okudum gözümden mi kaçtı anlamadım)
Bahçeli`nin bugünkü açıklamaları bile tüylerimi diken diken etti.
Nasıl bir istifa çağrısına show dersiniz anlayamıyorum.
Bu nefret diller ve ortam çok mu hoşunuza gidiyor?
Hoş, Kılıçdaroğlu cenazeye gitmeseydi ona da bir kılıf uydururdunuz.
Pes diyorum artık. Kaos ortamı bu kadar mı hoşunuza gidiyor?

Ya artık yalan haber paylaşmayı geçtim kendi gelip burada yalan haber uyduruyor.
Fuat Uğur denen gazeteci bozuntusu paylaşmış kaynak yok bi şey yok ama sorgulamadan bi haber oldukları için yandaş medyada yazan her şeyi doğru kabul ediyorlar

Empati yetenegi gelişsin istedim yapanların...Arama yapmayı bilmiyorum henüz. Ortalama 5 senedir buralardayim bir cok konuda var emin olun

Empati yetenegi gelişsin istedim yapanların...Arama yapmayı bilmiyorum henüz. Ortalama 5 senedir buralardayim bir cok konuda var emin olun

Yüce rabbimin güzel bir hikmeti olarak büyüteç işaretinin arama butonu olması.
Bu gerçek bir bilgi, istediğin yerde paylaşabilirsin.

Hayır bir de tüm sitelerde böyle bu, YouTube, fbook, forumlar, haber siteleri... Hiç mi bir yerde arama yapma ihtiyacı hissetmedin sen? (burada gerçek bir soru yok, bu yalnızca sitem... )

Geldim geldim yukarı bak

Alıntı yapınca bildirim geliyor sen yorma kendini böyle şeylerle.

Neden cehape diyorduk?

Neden ? yangına körükle gidene az bile demişler..ve lütfen samimi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…