Daha bunlar kadınlar kulübünde filtre vererek yazdıkları bu zihniyettekilerinDiğer konuya tenezzül edip cevap bile vermedim.Boşver, konuşup dursunlar.Ülkede 85bin cami var ama ahlâk yok.Din olunca ahlâka ihtiyaç yok sanan bi zihniyetle karşı karşıyayız.
Bırak soğan alamayınca asfalt yesinler..
Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
Niyet okuyuculuguna baslayin siz....ve siziinandirmak zorunda.degilim...Hic yazmayabilirdimde not vermeniz icin mi yazdım size göreSoylu kim ?
Onun üstüne vazife mi cenazeye kimin katılıp katılamayacağını belirlemek ?
Şu mesajın resmen "OH OLSUN"diyor. Birde diyemem diye kendini kandırma bari.Çünkü burada kimse kanmıyor
Tekrar diyorum zihniyet Madımakta Maraşta insan yakanlarla aynı !!!!
Şu yumruk atan baştan aşağı meşhur Anadolu irfanını taşıyan zevat var ya heh işte o Akpnin ete kemiğe bürünmüş hali
Şimdi burada 3 5 tane objektifim ayağına yatan Erdoğanist var.
Geleceksiniz güya kınayacaksınız. Valla oh olsun derseniz daha iyi, hiç olmazsa iki yüzlü olmazsınız.
Zira tek bir taneniz bile milletin önemli bir kısmının oy verdiğ muhalefet liderini terörist olmakla suçlayan liderinize tek laf etmedi. Milleti birbirine mi kırdırmaya calışıyorsun sen hayırdır demedi.
Bu olanlar sizin eseriniz eserinizle gurur duymak hakkınız. Lütfen gururunuzu açıkça yaşayın gizlemenize gerek yok.
Yalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
Niyet okuyuculuğu mu ? Onu siz daha iyi bilirsiniz. Şurada kaç yıldır biliyoruz sizin güruhuNiyet okuyuculuguna baslayin siz....ve siziinandirmak zorunda.degilim...Hic yazmayabilirdimde not vermeniz icin mi yazdım size göre
Akape yazanlarada ayni tepkiyi verdiginizde samimiyetinize inanirim.CHP yerine cehape yazınca ne oluyor ya?
Dümdüz soru bak, bahsettiğin yalan haberden bağımsız.
Çünkü kabul edilmemesi gibi bir durum vs yokmuş. Cidden sadece sorduğum soru cehape yazmanın sebebi. Hani ben senin için "buralarda bir lanelif mi ne vardı" desem arkamdan "bak gerizekalı adımı bile yazamıyor" dersin haklı olarak. Ki büyüklük ve önem tartışmasına girmiyorum bile, hani amacın ne? Nereye kadar bu gizli kurnazlık?
İyi de üzüldüğümü yazmak zorundamıydım.Niyet okuyuculuğu mu ? Onu siz daha iyi bilirsiniz. Şurada kaç yıldır biliyoruz sizi güruhu
O yüzden ister yaz ister yazma kalbinle elin aynı doğrultuda gitmediği buradan belli oluyor
Akape yazanlarada ayni tepkiyi verdiginizde samimiyetinize inanirim.
İyi de üzüldüğümü yazmak zorundamıydım.
Parti ismini Chp yerine cehape diye biliyor olabilirler inanirimCHP yerine cehape yazınca ne oluyor ya?
Dümdüz soru bak, bahsettiğin yalan haberden bağımsız.
Çünkü kabul edilmemesi gibi bir durum vs yokmuş. Cidden sadece sorduğum soru cehape yazmanın sebebi. Hani ben senin için "buralarda bir lanelif mi ne vardı" desem arkamdan "bak gerizekalı adımı bile yazamıyor" dersin haklı olarak. Ki büyüklük ve önem tartışmasına girmiyorum bile, hani amacın ne? Nereye kadar bu gizli kurnazlık?
Onu bunu boşverinde ülkenin bu duruma gelmesi ayrıştırıcı söylemin nelere yol açacağını görebiliyormusunuzYalnız sehidin ailesi geleceğini duyunca gelmesini istemediklerini söylemiş ısrarla.... oh olsun diyemem ....kılıçdaroğlu icin üzüldüm insan olarak....Ancak cehapelilerin soylu istifa demesi showdan baska bisey degil...
Parti ismini Chp yerine cehape diye biliyor olabilirler inanirim
mesajımdan samimiyet kurmak istediğimi anladıysanız diyecek bisey yokBen samimiyet kurmaya çalışmıyorum.
Soru soruyorum.
yumruk atın talimatını mı vermiş .bakmam lazım sadece görsellerden biliyorum olayıSoylu'da talimatı ben verdim deyip olayı kınıyorum dedi. Anlatabildim umarım
Onu bunu boşverinde ülkenin bu duruma gelmesi ayrıştırıcı söylemin nelere yol açacağını görebiliyormusunuz
Soylunun politikası beka söylemleri tehlikelidir bunun şov ile alakası yok
Bugün kılıçdaroğluna olanlar yarin soyluya erdoğana olur
O zaman ülkenin halini bir düşünün
Sözde vatan sever bunlar değil mi
Vatan sevgisi bu değil
Bu başlığı bilmem o kadar çok.saygisizla.karsilastim kiBu arada yanlış arama yapmadı isem bu başlıkta ilk "Akape" yazan sensin L lamelifAmine
Al samimiyet, yarın gördüğün insanlara anlatırsın.
Forumda genel de arama yaptım, gözden kaçırmış olabilirim pay bırakıyorum.