Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kader-kısmet diyorum. Kısmetinse gelir Hind'den, Yemen'den kısmet değil ise ne gelir elden.
Ama şu ne kadar dua etsen de gene de evleneceğin kişiyi değiştirememe olayı kötüymüş gerçekten. Ama umarım onda da vardır bi hayır.
ettin duayla daha kötüsünden kurtulmadığın nerden bilebilirsin
ben kader olduğunu düşünüyorum. çünkü pek çok kişi yıllardır birlikte olduğu insanla bi türlü evlilik kararı alamazken hiç tanımakları biriyle aniden tanışıp evlenebiliyo yada asla olmaz dediği kişiyle kendini evli buluyo.
kesinlikle KADER dir diye düsünüyorum yanildigimida sanmiyorummm ben almanyadayim ve burda cok gördüm bu tür olaylari bi komsumuzun kizi taaaa Türkiye den bir oglanla evlendi üstelik birbirlerini tanimiyorlardi görücü usulü gibi bisey oldu foto filan göstermisler internette konusmuslar sonra bi kac kez bence kaderrrrr hem kader olmasaaa taaaa kilometrelerce uzaktaki biriyle evlenmek ??? =)) bir insanin kaderine yazildiysa oluyor isteee mesela sevmeyerek evlenenler var aile zoruyla filan degil kendi istekleriyle fakat sevmeden evlenenler bu da kader oluyor dolayisiylaaaa...
super kaderdir ama herşeyede kader diyip yüklenemeyiz bazı şeylerde insanın kendi elinde
yaaaa bak iyi oku kaderdir ama her şeye kader diyip yüklenemeyiz bu aşk içinde geçerli yukarıyı iyi oku istersen super:)