• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hoslaniyor mu?

bulut87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
200
217
23
Arkadaslar Merhaba tekrardan. Ailem evlenmemi cok istiyor. Artik 30 yasimda oldugum icin de baski yapiyorlar. Benim de önceki konualrimda gördügünüz üzere erkeklerle sanssizligim sürüyor. Belki de yanlis tercihler yapiyorumdur.

Annem ve teyzem beni tanidiklarinin bir oglu ile tanistirmak istedi gecen hafta. Ben de "peki en azindan bir cay icebiliriz" diyip gittim bulusmaya. Bu arada bulusmadan önce annem instagram ismimi onun annesine vermis ve cocuk da beni istangram dan ekledi. Ilk etapta nasil bir tip diye bakmak icin iyi oldu aslinda.

Bulusmaya gittigimde gayet hosuma gitti aslinda. Yani tipi, egitim seviyesi, yaptigi is vs. bana cok uygundu. Sohbet ettik cay ictik sonra baska bi yere gectik orda kahve ictik. Saat gec olunca ben kalksam iyi olur diyip kalktim. Bu arada cocuk annemlerin yasadigi ilde yasiyor (Akdenizin büyük sehirlerinden biri). Ben de ertesi gün Istanbul'a döndüm. Cocuk numarami istemedi fakat instagramda ondan sonra ne paylassam begendi. Aradan bir 1.5 hafta geci ve cocuk hic iletisime gecmedi. Sadece fotograflarimi begenip durdu.

Ben tam bu is olmayacak dedigimde instagram dan yazdi. Bu arada telefon numarami istemedi hala. Instagram dan yazinca sohbet etmeye basladik her gün. Bir dügün icin tekrar annemlerin yasadigi sehire gelecektim zaten. o da bu hafta sonuydu. Bunu ögrenince mutlaka görüselim filan dedi. Ben de peki dedim. Dün öglen bulustuk baya oturduk yemek yedik sohbet ettik. cok iyi gecti aslinda. benim de hosuma gidiyor kendisi zaten ama aklima takilan birsey var. Hala telefon numarami istemedi. Ayrilirken zaten haberlesip görüsürüz yine dedi ama dedigim gibi neden numarami istemedigi benim icin bir soru isareti.

Ultra rahat davranamiyor cünkü annelerimiz ve teyzelerimiz isin icinde farkindayim ama ne bilim,ne düsünecegimi bilemiyorum.

Bir daha ne zaman geleceksin dedi ben de 29 ekim üzeri tekrar gelecegim dedim. Buna sevindi onun da Ingilitere'ye arkadaslarini ziyarete gitme plani varmis ama iptal olmus o yüzden o tarihte görüsebilecegimizi söyledi. Yani 29 Ekime daha bir aydan fazla zaman var.

Hoslanan birisi o tarihe kadar atlayip Istanbul'a gelmez mi sizce? Yani ne düsünmeliyim ki simdi?

Bu arada ek not olarak kendisi benden 5 yas büyük. Ayni kültürel yapidan geliyoruz ve ailelerimiz birbirine cok benziyor.

Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkür ederim.

Son düzenleme:
Siz isteseniz numarasını? Laf arasında da İstanbul’a yolun düşerse beklerim gibisinden bir lafla gelebileceğini çıtlatabilirsiniz, belki arada büyükler olduğu için çekiniyordur.

Siz isteseniz numarasını? Laf arasında da İstanbul’a yolun düşerse beklerim gibisinden bir lafla gelebileceğini çıtlatabilirsiniz, belki arada büyükler olduğu için çekiniyordur.

aslinda haklisiniz. Aslinda isteyebilirim evet ama zaten instagramdan konustugumuz icin acaba acele etmesem mi diye düsünüyorum... belirsizlikler gercekten cok zor. Arada ailelerimiz oldugu icin ben de ne yapacagimi sasirdim acikcasi x_x.
Yorumunuz icin tesekkür ederim :)

aslinda haklisiniz. Aslinda isteyebilirim evet ama zaten instagramdan konustugumuz icin acaba acele etmesem mi diye düsünüyorum... belirsizlikler gercekten cok zor. Arada ailelerimiz oldugu icin ben de ne yapacagimi sasirdim acikcasi x_x.
Yorumunuz icin tesekkür ederim :)
Eğer gerçekten hoşlandıysanız bence isteyin numarasını, sonuçta ciddi niyetle tanıştırıldınız ve o da olur bu iş diye düşünmeseydi görüşmezdi sizinle sonrasında.
Rica ederim :)

Bence sende isteme numarasını madem agırdan satıyor siz niye atlayasınız üstüne
Olabildigince aynı tepkilerde davranmanız yararlı
Evet baya agirdan aliyor kendisi. O sebepten ötürü ben de cok begendigimi belli etmiyorum acikcasi. Bulustugumuzda da gayet nötür davranmaya gayret gösterdim.

Bir de kendisi spor'a takmis durumda. Baya fit, her sabah ise gitmeden kosuya gider. Aksamlari da ya yüzer ya da spor salonuna gider. Ben ise kendimce haftada 2-3 salona giderim cok kilolu da degilim aslinda. 170 boyunda kilom 62 ama tabiki süper fit sayilmam. Görüsmemizde devamli spordan bahsedip, benim de aslinda sporu icsellestirebilecegimi, kardesinin de önceleri benim gibi oldugunu ama sonralari düzenli spor ile cok faydasini gördügünü söyledi. Normalinde bunu bi kez söylersin biter ama o bunu üzerine bastira bastira 2-3 kez anlatti. Bu da bende "acaba beni kilolu mu buldu, yeterince kadar fit bulmadi mi" sorusu uyandirdi. :/

Bu erkekleri anlamak gercekten cok zor. Ne düsünecegimi bilemedim.... :/

Evet baya agirdan aliyor kendisi. O sebepten ötürü ben de cok begendigimi belli etmiyorum acikcasi. Bulustugumuzda da gayet nötür davranmaya gayret gösterdim.

Bir de kendisi spor'a takmis durumda. Baya fit, her sabah ise gitmeden kosuya gider. Aksamlari da ya yüzer ya da spor salonuna gider. Ben ise kendimce haftada 2-3 salona giderim cok kilolu da degilim aslinda. 170 boyunda kilom 62 ama tabiki süper fit sayilmam. Görüsmemizde devamli spordan bahsedip, benim de aslinda sporu icsellestirebilecegimi, kardesinin de önceleri benim gibi oldugunu ama sonralari düzenli spor ile cok faydasini gördügünü söyledi. Normalinde bunu bi kez söylersin biter ama o bunu üzerine bastira bastira 2-3 kez anlatti. Bu da bende "acaba beni kilolu mu buldu, yeterince kadar fit bulmadi mi" sorusu uyandirdi. :/

Bu erkekleri anlamak gercekten cok zor. Ne düsünecegimi bilemedim.... :/
O spor meraklıları kendi vucutları harici kimseyi begenmezler zaten
İyice kas yap istiyor kendince de kimse icin kendini değiştirmeye degmez
Birde işin icinde aileler var dedigin gibi cok istiyosa kendi alsın numaranızı
Sonra arkanızdan basit kız hemen istedi numaramı vs demesin
Bide numara alıp verince arama msj atma sayısı artacak belki bunada henüz hazır değildir

O spor meraklıları kendi vucutları harici kimseyi begenmezler zaten
İyice kas yap istiyor kendince de kimse icin kendini değiştirmeye degmez
Birde işin icinde aileler var dedigin gibi cok istiyosa kendi alsın numaranızı
Sonra arkanızdan basit kız hemen istedi numaramı vs demesin
Bide numara alıp verince arama msj atma sayısı artacak belki bunada henüz hazır değildir

Evet cok haklisiniz. Dediginizi yapacagim sanirim. Olmadi 26 Ekim'i bekleyecegiz. Ben o tarihte gidiyorum tekrar annemlerin yanina... bir gün acaba evlenip bu tür seylerden kurtulacak miyim... gercekten cok yoruldum.... :(

Evet cok haklisiniz. Dediginizi yapacagim sanirim. Olmadi 26 Ekim'i bekleyecegiz. Ben o tarihte gidiyorum tekrar annemlerin yanina... bir gün acaba evlenip bu tür seylerden kurtulacak miyim... gercekten cok yoruldum.... :KK43:
Evlenince de başka dertler başlıyor onyüzden bekarlıgın tadını iyice cıkar herşeye doy nasibin vakti gelince seni bulucak zaten :)

Evlenince de başka dertler başlıyor onyüzden bekarlıgın tadını iyice cıkar herşeye doy nasibin vakti gelince seni bulucak zaten :)
Hayat bir mücadele, haklisiniz kesinlikle. Bir dert bitiyor, digeri basliyor sanirim... Yorumunuz icin tekrar tesekkür ederim :)

Hic numarasini istemeyin cok istiyorsa kendisi ister instagramdan begenmeyi biliyor numara istemeyi bilmiyor mu. Sizden hoslanmasa sizden uzak dururdu bu da bir gercek. Demekki birseyler var. Zamana akisina birakin arada aileler olsa bile insanlari tanimak zor onun icin hakkinizda hayirlisi olur ins.umarin mutlu olursunuz.

Hic numarasini istemeyin cok istiyorsa kendisi ister instagramdan begenmeyi biliyor numara istemeyi bilmiyor mu. Sizden hoslanmasa sizden uzak dururdu bu da bir gercek. Demekki birseyler var. Zamana akisina birakin arada aileler olsa bile insanlari tanimak zor onun icin hakkinizda hayirlisi olur ins.umarin mutlu olursunuz.
Yorumunuz icin tesekkür ederim. Evet haklisiniz.. akisina birakmak en dogrusu sanirim. Benim tek endisem acaba benim ondan hoslandigimi anlamamis olabilir mi? Gerci en kötü ihtimalle annelerimiz veya konusur ve haberlesir diye düsünüyorum. O da bu yasta gercekten komik olur ama maalesef durum bu :D yani 30undan sonra bu duruma düsmek istemezdim ama öyle oldu bi kere :/

Yorumunuz icin tesekkür ederim. Evet haklisiniz.. akisina birakmak en dogrusu sanirim. Benim tek endisem acaba benim ondan hoslandigimi anlamamis olabilir mi? Gerci en kötü ihtimalle annelerimiz veya konusur ve haberlesir diye düsünüyorum. O da bu yasta gercekten komik olur ama maalesef durum bu :KK70: yani 30undan sonra bu duruma düsmek istemezdim ama öyle oldu bi kere :/

Hepimiz ayni veya benzer durumlari yasadik evlenmeden once yalniz degilsiniz bence anlamistir sonucta siz de hoslanmamis olsaniz 2.defa bulusmazdiniz. Bu kadarini da dusunemiyorsa zaten yol verin gitsin. Kaldi ki erkek olarak coktan istemis olmaliydi numaranizi ama herkes bizim gibi dusunmeyebiliyor bekleyip girmekte fayda var.

Hepimiz ayni veya benzer durumlari yasadik evlenmeden once yalniz degilsiniz bence anlamistir sonucta siz de hoslanmamis olsaniz 2.defa bulusmazdiniz. Bu kadarini da dusunemiyorsa zaten yol verin gitsin. Kaldi ki erkek olarak coktan istemis olmaliydi numaranizi ama herkes bizim gibi dusunmeyebiliyor bekleyip girmekte fayda var.
Kesinlikle dogru söylüyorsunuz. Bekleyecegim :)
Tesekkür ederim tekrardan :D

Son düzenleme:
Kesinlikle dogru söylüyorsunuz. Bekleyecegim :)
Tesekkür ederim tekrardan :KK22:

Su da var belki kendince paylasimlarinizdan sizin hakkinizda fikir sahibi olmaya calisiyordur oncelikle veya siz ona 1-2 numara buyuk gelmis olabilirsiniz ya reddedilisem diye de cekiniyor da olabilir. Umarim guzel haberlerle gelirsiniz. Aniden birdenbire baslamayan seyler daha kiymetli ve degerli oluyor bizim esimle oyle olmustu :)

Su da var belki kendince paylasimlarinizdan sizin hakkinizda fikir sahibi olmaya calisiyordur oncelikle veya siz ona 1-2 numara buyuk gelmis olabilirsiniz ya reddedilisem diye de cekiniyor da olabilir. Umarim guzel haberlerle gelirsiniz. Aniden birdenbire baslamayan seyler daha kiymetli ve degerli oluyor bizim esimle oyle olmustu :)
Hmm evet o da kesinlikle bir ihtimal... :/ kesinlikle emin olamiyorum kendisinden. Biraz özgürlügüne düskün birisi gibi geldi bana... yani su ana kadar 36 yasinda kendisi, diledigi gibi yasamis gibi anlatti kendisini. Evlilikte bu sorun olabilir. Henüz 2 key görüstügümüz icin pesin hükümleri vermekten de kaciniyorum. Mesleki ve kariyer anlamda o benden ileride zaten. Ama biliyorsunuz erkekler cok sekilci oluyorlar. Ben kendi capimda begenilen birisiyim ama dedigim gibi bu spor mevzusu aklima takildi. Ileride devamli spor yapmami beklerse cok bekler :) zaten kendi capimda bir seyler yapiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ama hayatimin hic bir döneminde spor delisi olmadim bundan sonra da olamam...
Genelde sezilerim beni yaniltmaz ama umarim bu kez yaniliyorumdur :)

Hmm evet o da kesinlikle bir ihtimal... :/ kesinlikle emin olamiyorum kendisinden. Biraz özgürlügüne düskün birisi gibi geldi bana... yani su ana kadar 36 yasinda kendisi, diledigi gibi yasamis gibi anlatti kendisini. Evlilikte bu sorun olabilir. Henüz 2 key görüstügümüz icin pesin hükümleri vermekten de kaciniyorum. Mesleki ve kariyer anlamda o benden ileride zaten. Ama biliyorsunuz erkekler cok sekilci oluyorlar. Ben kendi capimda begenilen birisiyim ama dedigim gibi bu spor mevzusu aklima takildi. Ileride devamli spor yapmami beklerse cok bekler :) zaten kendi capimda bir seyler yapiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ama hayatimin hic bir döneminde spor delisi olmadim bundan sonra da olamam...
Genelde sezilerim beni yaniltmaz ama umarim bu kez yaniliyorumdur :)

Asil bekarliginda ozgurce yasamayip evlenen erkekler tehlikelidir bence tabi bu benim dusuncem. Spor olayina cok takilmayin bence o da takilsaydi gider hergun spor salonuna gidip sporunu yapan biri ile gorusurdu sizinle hic gorusme geregi duymazdi boyle bir mecburiyeti yokken. Insanlar birbirini oldugu gibi kabul etmeli diye dusunuyorum. Benim esimde surekli sporunu yapar ama ben onun kadar yapmam bu konu da aramizda asla sorun olmadi. Hatta zamanla bana benzedi :)

Asil bekarliginda ozgurce yasamayip evlenen erkekler tehlikelidir bence tabi bu benim dusuncem. Spor olayina cok takilmayin bence o da takilsaydi gider hergun spor salonuna gidip sporunu yapan biri ile gorusurdu sizinle hic gorusme geregi duymazdi boyle bir mecburiyeti yokken. Insanlar birbirini oldugu gibi kabul etmeli diye dusunuyorum. Benim esimde surekli sporunu yapar ama ben onun kadar yapmam bu konu da aramizda asla sorun olmadi. Hatta zamanla bana benzedi :)
Evet evlenmeden önce az da olsa "doymus" olmasi önemli degil mi. Dogru söylüyorsunuz. :)) ah harika, zamanla size benzemesi gercekten cok iyi olmus :). Bakalim bakalim, gelismeleri burdan paylasirim mutlaka :)

Bence seni biraz kilolu bulmuş.aslında hiç değilsin ama bu tip erkekler ufacık bir göbeğin olsa gözlerine batar istiyolar ki herkes 50 kilo olsun
Ben senin yerinde olsam tel falan istemezdim.o isteseydi isterdi ayrıca seni görmeye gelirdi biraz çabalasın
O büyük ihtimalle kız beni beğendi havasına girmiş bence sen yazma yazarsada kısa cevap ver ne oldu dersede yok birşey de asla neden böyle davrandığını sorma iyice havaya girer.kendini ne sanıyorsa iki spor yapanda havaya giriyor

Back