- 8 Ocak 2025
- 51
- -12
- 1
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Dönebilir ama siz gerçekten istiyor musunuz 6 yıl sonrasında ne değişti sizin için
Ona karşı da açıkça konuşun bence düşüncelerimde samimiyim şans verelim birbirimize diyin madem 6 sene o peşinizden koşmuş şimdi de siz adım atıverin şeffaf olmakta fayda varHoşlanmaya başladım çok sahte sevgiler gördüm hiç kimse mutlu edemedi beni ona şans vermek istedim
Ona karşı da açıkça konuşun bence düşüncelerimde samimiyim şans verelim birbirimize diyin madem 6 sene o peşinizden koşmuş şimdi de siz adım atıverin şeffaf olmakta fayda var
Yoklukta gider mantığı ile istiyorsun onu yanında bence gelmese daha iyiDüşünün 6 senedir sizi seven bir erkek var ilk aşkısın onun sana defalarca teklif ediyor sen hep red ediyorsun sonra yıllar sonra tekrar geldiğinde kabul ediyorsun ve arkadaşlarınin saçma sapan dolduruşuna geliyor konuşmayı kesiyorsunuz bu kişi geri döner mi pisman olur mu sizce
Ben bu duruma elde ettiği zaman hevesi kaçmış gözüyle bakıyorum. Öyle olmayabilir tabi ama bana öyle gibi geldi.Bilmiyorum açıkçası ondan adım bekliyorum hala biraz beni incitti özür diler diye arkadaşlarını dinlemesi zoruma gitti
Bilmiyorum belki gerçekten sevdiği için bekliyor olamaz mı ne bilim bekleyen çok kişi oluyor6 senedir beni platonik sevip peşimden koşan erkekten ben korkarım arkadaş. Narsistik bir davranış bu. Normal birisi, hayır denildiği halde 6 sene öylece bekleyemez bence.
Yok ya sadece bir pişmanlık duyup özür dilemesini bekliyorumYoklukta gider mantığı ile istiyorsun onu yanında bence gelmese daha iyi
Bilmiyorum belki gerçekten sevdiği için bekliyor olamaz mı ne bilim bekleyen çok kişi oluyor
Özür dileyince ne olacakYok ya sadece bir pişmanlık duyup özür dilemesini bekliyorum
Tamam peki çok teşekkür ederim fikir için :)Bekleyen çok kişi oluyor evet ama o kadar uzun süre bekledikten sonra birlikte olduklarında veya evlendiklerinde mutlu olanı pek görmedim ben. Neyse bu benim çok subjektif bir yorumum, tamamen benim fikrim, sizi etkilemiş olmayım, siz bir bakın yine de şüphelenirseniz dikkat edin.
Ne alaka belki o zamanlar ilişki istemiyordu olamazmi?Arkadaslari doldurduysa da iyi yapmislar umarim dönmez.
6 senede defalarca geri ceviren birini akli basinda kimse kabul etmemeli.
Bende tam olarak ne olacak bilmiyorumÖzür dileyince ne olacak
Umarım değildir yaa gerçi çoğu erkek öyle artikBen bu duruma elde ettiği zaman hevesi kaçmış gözüyle bakıyorum. Öyle olmayabilir tabi ama bana öyle gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?