Sizce herhangi bir geri dönüş olur mu?

anonimbiriii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
51
-12
1
20
Düşünün 6 senedir sizi seven bir erkek var ilk aşkısın onun sana defalarca teklif ediyor sen hep red ediyorsun sonra yıllar sonra tekrar geldiğinde kabul ediyorsun ve arkadaşlarınin saçma sapan dolduruşuna geliyor konuşmayı kesiyorsunuz bu kişi geri döner mi pisman olur mu sizce

Bilmiyorum açıkçası ondan adım bekliyorum hala biraz beni incitti özür diler diye arkadaşlarını dinlemesi zoruma gitti

Yoklukta gider mantığı ile istiyorsun onu yanında bence gelmese daha iyi

6 senedir beni platonik sevip peşimden koşan erkekten ben korkarım arkadaş. Narsistik bir davranış bu. Normal birisi, hayır denildiği halde 6 sene öylece bekleyemez bence.

Bilmiyorum belki gerçekten sevdiği için bekliyor olamaz mı ne bilim bekleyen çok kişi oluyor

Bekleyen çok kişi oluyor evet ama o kadar uzun süre bekledikten sonra birlikte olduklarında veya evlendiklerinde mutlu olanı pek görmedim ben. Neyse bu benim çok subjektif bir yorumum, tamamen benim fikrim, sizi etkilemiş olmayım, siz bir bakın yine de şüphelenirseniz dikkat edin.

Tamam peki çok teşekkür ederim fikir için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…