Sizce herhangi bir geri dönüş olur mu?

tabi getirirler. 6 sene reddetmişsin. sağlammış arkadaşları gözünü açmışlar. başkalarında bulamadığı ilgiyi alakayı sen mi vericen demişlerdir. madem kabul edecekti 6 sene neyi bekledi demişlerdir. Ben olsam derdim yani

6 sene kısa bir süre değil. İnsanların fikirleri bakış açıları beğenileri değişebilir. Büyük aşkla evlenenlerin bile aşkı bir kaç seneye sönüyor, sevgi saygı kalıyor geride. Defalarca niye reddettiniz? Ben bana hayır diyen birine bırak bir kaç kez ikinciyi sormaya utanırım. Saplantılı biri bu, bence de olmasın gelmesin. Adam 10 kere gelsin hepsinde hayır diyeyim, 11. kez yine gelir kafasında mısınız? Afedersiniz ama kendinizi nasıl bir konumda görüyorsunuz?

Ne alaka belki o zamanlar ilişki istemiyordu olamazmi?

Hayir olamaz. 6 sene yalniz miydin? Baskalariyla gezip tozup ama olamayinca son care kapisi olarak dönmüşsün bunu kendin de soyluyorsun. Ayrica 6 sene birini beklemek normal bisey degil zaten aşkla alakasi yok yani. 6 sene bekleyen biri (gercekten beklediyse) Muhtemelen pek kimsenin bakmadigi biri veya takintili. Elde etme takintisiyla beklemisse birlikte olunca ilgisini çeker.
çok sahte sevgiler gördüm hiç kimse mutlu edemedi beni ona şans vermek istedim

Çevrende dikiş nakış işleri için yerler var mı? Bir hobi ileride belki mesleğe döndürebilir bir uğraş bul kendine bence.

Fazla naz aşık usandirir demiş atalarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…