sizce hangisi kızlar ? Oylar misiniz?

Sizce hangisi daha hoş geliyor kızlar?

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Ay gibi parlayan ulu anlaminda benim epeydir aklimda cok begeniyorum bu ismi canim, turkiye de 900 kusur kiside varmis bu isim, kulaga nasil geliyor sence?
Açıkcası yüce kelimesi bana biraz iddalı geldi ama tabi yine siz bilirsiniz ben oyumu cansu linadan yana kullandım

Açıkcası yüce kelimesi bana biraz iddalı geldi ama tabi yine siz bilirsiniz ben oyumu cansu linadan yana kullandım

daha netlesmedi cinsiyetimiz ama kiz gibi sanki esimde Cansu Linayi begendi bakalim nasip tesekkur ederim canim benim

Bende hep ay ile baskayan bi kız ismi istiyordum. Sonunda Dolunay'a karar vermiştim. Gerçi ortada fol yok yumurta yok ama Ayyüce kulaağa biraz garip geliyor belki alışık gelmediğinden. Ama diğer isimden iyidir

Çocuklarına şu telafuzu bile meymenetsiz olan isimleri koyan Anne-Babaların kafalarının içinde neler döndüğünü cidden çok merak ediyorum. Zevkler, renkler tartışılmaz evet ama hani ne bileyim defalarca ayyüce ayyüce ayyüce diye telafuz ettim olmadı yani daha öncede yazmıştım sırf "farklı" olsun diye çok abuk sabuk isimler koyuyorlar çocuklara ve ayyüce de bence onlardan biri...
Eli, yüzü düzgün daha başka isimlere yönelin bence

kötu yorumunu kendine sakla olur mu guzelim, 15 temmuz bebesi oglumun adini bile Muzaffer koymus biriyim bence daha usturuplu yorum yap .. begenmek zorunda degilsin dimi.

Bende hep ay ile baskayan bi kız ismi istiyordum. Sonunda Dolunay'a karar vermiştim. Gerçi ortada fol yok yumurta yok ama Ayyüce kulaağa biraz garip geliyor belki alışık gelmediğinden. Ama diğer isimden iyidir

Dolunayda guzel isim bence insallah olur hakkinizda hayirlisi

Ayyüce isminde lisede bir arkadaşım vardı hoş duruyordu. Ama ben oyumu Cansu Lina dan yana kullandım. Cansu modası geçmeyen bir isim Lina'da benim miniğimin ismi olduğu için

Ayyüce isminde lisede bir arkadaşım vardı hoş duruyordu. Ama ben oyumu Cansu Lina dan yana kullandım. Cansu modası geçmeyen bir isim Lina'da benim miniğimin ismi olduğu için

Cansu ismini cok begeniyorum Linada cook yakisiyor yanina gercekten kizinizdasaglicakla buyusun insallah huyu suyu nasil peki kizinizin

kötu yorumunu kendine sakla olur mu guzelim, 15 temmuz bebesi oglumun adini bile Muzaffer koymus biriyim bence daha usturuplu yorum yap .. begenmek zorunda degilsin dimi.
Arkadaşın yaptığı yorumla senin verdiğin cevap arasında pek bi bağlantı kuramadım açıkçası. Tavrını da sevmedim.

Arkadaşın yaptığı yorumla senin verdiğin cevap arasında pek bi bağlantı kuramadım açıkçası. Tavrını da sevmedim.

Arkadas kendi soyledigiyle kendisi bile celisiyordu adina sanina bakildigi uzere sevmek zorunda degil kalkipta bana anne babalarin kafasinda ne dolasiyor diye soyleyemez..

Arkadas kendi soyledigiyle kendisi bile celisiyordu adina sanina bakildigi uzere sevmek zorunda degil kalkipta bana anne babalarin kafasinda ne dolasiyor diye soyleyemez..
Bu forumda konu açıyorsan forumdaki herkesi ilgilendiriyor istediği yorumu yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…