sizce hangisi kızlar ? Oylar misiniz?

Sizce hangisi daha hoş geliyor kızlar?

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Forum acilmis..
Seçenek sunulmus..
Ikisinden biri..
Begenmiyorsan es geç konuyu..
Ankete katilacaksan eger begendigin birini seç bas..
Bu kadar basit..

Ayyüce ismini hic begenmedim..
Lina ismini de hic sevmem..
Oyumu Cansu Lina'dan yana kullandim..

Tesekkur ederim arkadasim aynen oyle illa her halta burnumu sokayim.diyenlerle dolu ortalik🤭 Cansuyu tek begenen oldu galiba

Ayyüce adında bi öğrencim vardı, o kadar tatlı, güzel, basarılı, naif, saygılı, çok hanımdı.. ❤️

Konu sahibi ikisinde güzel.Ben oyumu ayyuce den yana kullandim.Uydurmasyon isim değil anlamlı ikisi de.Cansu tek başına daha güzel sanki.Ben iki isim tercih etmediğim için ayyuce dedim ama güzel bir isim hepsi de..Bu arada alaya almanın,kinamanin adı ne zamandan beri fikir beyan etmek oldu..Anket açılmış oyunuzu verin geçin..Fikir beyan eden insan da bu ismi koyarsanız şöyle şöyle olabilir benim tavsiyem der..Kafanın içinde ne var diye bir cümleyi kurmak fikir beyan etmek olmuyor ..Hakaret etmiş neredeyse..Bir de bunu savunanlar var..Okudum yazismalari ve çok sinirlendim ..Yazmak istedim..

Konu sahibi ikisinde güzel.Ben oyumu ayyuce den yana kullandim.Uydurmasyon isim değil anlamlı ikisi de.Cansu tek başına daha güzel sanki.Ben iki isim tercih etmediğim için ayyuce dedim ama güzel bir isim hepsi de..Bu arada alaya almanın,kinamanin adı ne zamandan beri fikir beyan etmek oldu..Anket açılmış oyunuzu verin geçin..Fikir beyan eden insan da bu ismi koyarsanız şöyle şöyle olabilir benim tavsiyem der..Kafanın içinde ne var diye bir cümleyi kurmak fikir beyan etmek olmuyor ..Hakaret etmiş neredeyse..Bir de bunu savunanlar var..Okudum yazismalari ve çok sinirlendim ..Yazmak istedim..

Cok tesekkur ederim arkadasim kesinlikle dediginiz gibi bende o sekilde anladigim.icin sert konustum biraz🙄

Back