sizce hangisi kızlar ? Oylar misiniz?

Sizce hangisi daha hoş geliyor kızlar?

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Cansu ismini cok begeniyorum Linada cook yakisiyor yanina gercekten kizinizdasaglicakla buyusun insallah 🥰 huyu suyu nasil peki kizinizin
Amin sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. iki isim birlikte çok uyumlu olmuş gerçekten..
Benim kızım bebekken açlığı dışında hiç ağlamadı diyebilirim. Çok sakin ve güleç bir bebekti. Şimdi 18 aylık yine öyle ağlayan hırçın bir bebek değil ama biraz inadı var gibi.. o da genetik büyük ihtimalle🤭 bende hiç Lina isminde birini tanımadım genelleyemem ama benimki gayet uyumlu çok şükür..

Amin sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. iki isim birlikte çok uyumlu olmuş gerçekten..
Benim kızım bebekken açlığı dışında hiç ağlamadı diyebilirim. Çok sakin ve güleç bir bebekti. Şimdi 18 aylık yine öyle ağlayan hırçın bir bebek değil ama biraz inadı var gibi.. o da genetik büyük ihtimalle🤭 bende hiç Lina isminde birini tanımadım genelleyemem ama benimki gayet uyumlu çok şükür..

ayy ne guzel masallah benim esimin tarafi cok inat oglumda ayni sekilde cok inat insallah kiz uysal olur biraz inatlarin arasinda kaldim🥰 hayirli evlat olsunlar insallah🤲

Bu forumda konu açıyorsan forumdaki herkesi ilgilendiriyor istediği yorumu yapabilir.

istedigi yorumu kafasina gore istedigi sekilde klavye sövalyeligi yaparak yazamaz.iyi ozaman bizde her önumuze geleni azarlayalim bu mudur? ben yorum.yapin diye yazmamisim.dimi sadece anket yapmisim begenmezsen gecer gidersin herkesin ustun akli kendine lazim olur!!

istedigi yorumu kafasina gore istedigi sekilde klavye sövalyeligi yaparak yazamaz.iyi ozaman bizde her önumuze geleni azarlayalim bu mudur? ben yorum.yapin diye yazmamisim.dimi sadece anket yapmisim begenmezsen gecer gidersin herkesin ustun akli kendine lazim olur!!
Klavye şövalyeliği mi 😒Hanım efendi fikir beyan etmiş beğenirsin beğenmezsin fikir istemiyorsan post açmaması gereken sensin bence.

Klavye şövalyeliği mi 😒Hanım efendi fikir beyan etmiş beğenirsin beğenmezsin fikir istemiyorsan post açmaması gereken sensin bence.

Ya hayirdir sen avukatimisin , bu kadar ilgilendin pardon ama canin kavga istiyorsa bence baskalariyla laf dalaşina gir olur mu ? fikir beyan etmemis benim fikrimi kücumsemis ve alaylama konusmus..Lutfen postumdan uzaklasir misiniz rica ediyorum guzel nacizane yoeumlarinizi baskalarina yapin 😏

Ya hayirdir sen avukatimisin , bu kadar ilgilendin pardon ama canin kavga istiyorsa bence baskalariyla laf dalaşina gir olur mu ? fikir beyan etmemis benim fikrimi kücumsemis ve alaylama konusmus..Lutfen postumdan uzaklasir misiniz rica ediyorum guzel nacizane yoeumlarinizi baskalarina yapin 😏
Haklısın daha görgülü insanlarla tartışmak mantıklı olucak

Ayyüce cüce gibi bir çağrışım yaptığından beğenmedim, cansu lina da yabancı bi isim çakması gibi duruyo oyumu cansudan yana kullanıyorum, sade zarif şık

Yanlis hatirlamiyorsam ayyüce adi huseyin nihal atsızın ruh adam romaninda geçiyor.

Yanlis hatirlamiyorsam ayyüce adi huseyin nihal atsızın ruh adam romaninda geçiyor.

dogrudur canim,, iki uc sene once duymustum favori isimlere kaydetmisim suanda cok duyulmamis bi isim tc de 900 kiside varmis zamanla cogalacak diye dusunuyorum😍 ebrar ecrin aseller gibi

ayy ne guzel masallah benim esimin tarafi cok inat oglumda ayni sekilde cok inat insallah kiz uysal olur biraz inatlarin arasinda kaldim🥰 hayirli evlat olsunlar insallah🤲
Amin🤲 biz ikimizde inat olduğumuz için çocuğa da birşey diyemiyoruz🤣 sadece sana çekmiş diye birbirimize paslıyoruz bu durumu🤣

Bu forumda konu açıyorsan forumdaki herkesi ilgilendiriyor istediği yorumu yapabilir.
istediği yorumu yapabilir mi?
oldu ne ala? burası sanal olabilir de burdaki insanlar gerçek. siz kendi normal hayatınızda herkese istediğinizi yorumu yapabiliyor musunuz? hiç sanmıyorum. kimse buna izin vermez.
şurda fikir almak için konu açan herkese mutlaka bir bulaşan oluyor.
konuya gelecek olursak. ayyüce ismi anlamı çok güzel olabilir ancak söylenişi hem zor hem de gerçekten ileride çocukla cüceyi çağrıştırması sebebi ile dalga geçebilirler bence.

Forum acilmis..
Seçenek sunulmus..
Ikisinden biri..
Begenmiyorsan es geç konuyu..
Ankete katilacaksan eger begendigin birini seç bas..
Bu kadar basit..

Ayyüce ismini hic begenmedim..
Lina ismini de hic sevmem..
Oyumu Cansu Lina'dan yana kullandim..

Aslında cansu ve Lina ikiside güzel ama uymamış gibi.
Yine de iki seçenekten Cansu Lina derdim.
Hayırlısıyla doğsun büyüsün İnşAllah

Tesekkur ederim yorumunuz icin🥰 4 ay icinde yeni bisey daha bulurum insallah 🤭

Back