Sor bakalım eşine aynı muameleyi kendisi senin annenden ablandan görse ne yapar. Yarabbi şükür mü der…Eşim ise hala işte sen uzattın konu kapanmalıydı eve gelmemeliydik fln diyor
İnsanı bu hasta eder işte.Eşimle aramda onlar haricinde hiç bir anlaşmamazlık yok
Severek evlendik zaten , ama eşim dile getirmesede düşüncesi şu ki annem olduğu için küsemeyiz işte he de geç takılma söylenenlere aldırma kafasında
Ve beni tekrar oraya götürmeye çalışıyor
En son olayda ben kırılmıştım o yüzden evime geri gelmek istemiştim annesi ise öyle defolup gidersin demişti
Eşim ise hala işte sen uzattın konu kapanmalıydı eve gelmemeliydik fln diyor
Sizce böyle insanlarla görüşmem ne kadar sağlıklı siz olsanız napardınız
O diyorki ben yinede görüşürdüm çünkü sen varsın arada fln ama eminimki görüşmezdi görüşmek istemezdiSor bakalım eşine aynı muameleyi kendisi senin annenden ablandan görse ne yapar. Yarabbi şükür mü der…
Eşimin fikri şuEşiniz sizi değil siz onu ikna etmediğiniz çekindiğiniz aciz kurban hissettiğiniz çok zaman olacak ve konu açacaksınız
Çözüm sizde kendinizden taviz vermeyin ama bunu yapacak gibi hisstemiyor hala eşinize güveniyorsunuz
Bu sadece sizin başınıza gelmedi üyeler tecrübeleri yazıyor.Ben de zorla giderdim ama hastayım vs gitmedim yazık o yıllarıma her gün oradaydım
Kendiniz yazmışsınız zatenEşimin fikri şu
İlla gidelim değil
Küslük olmasın adı istersen yine gelme bende aslında size gidip gitmemeyi değil bunu soruyorum şu an küsüz direkt
Sizce barışıp küslüğü kaldırıpmı gitmemezlik yapsam
Yoksa direkt barışmasammı
Kendisi gurursuz bir çocuk o zaman. Yaşlar kaç sizin?O diyorki ben yinede görüşürdüm çünkü sen varsın arada fln ama eminimki görüşmezdi görüşmek istemezdi
annesi ise öyle defolup gidersin demişti
Eşiniz o kadar sinir bozucu biri ki. Kadının o lafına rağmen hatayı sizde bulan bir ana kuzusu..Eşim ise hala işte sen uzattın konu kapanmalıydı eve gelmemeliydik fln diyor
Zaten daha ne olmasını istersiniz ? Adam size saygı duymayan insanlar varken hala hatayı sizde buluyorsa zaten en büyük anlaşmazlık bu olmalıEşimle aramda onlar haricinde hiç bir anlaşmamazlık yok
Aynisini yazacaktım siz yazmissiniz..Sor bakalım eşine aynı muameleyi kendisi senin annenden ablandan görse ne yapar. Yarabbi şükür mü der…