Sizce hangisi doğru

birkiz80

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
100
19
Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konulardada anlatmıştım
Eşimin annesi ve ablası bana asla katiyyen saygı duymuyorlar
Ağzılarına geleni sayıyorlar ve istiyorlarki onlar saysın bende susayım ve sonra onlarla oturup gülüp konuşayım
Hayatımızı yönetmek istiyorlar
En son olayda ben artık onlarla görüşmek istemediğimi söyledim eşime çünkü bir araya geldiğimizde hep bi laf çakılıyor hep bi kalp kırılıyor bende artık mutlu olmadığımı ve onlarla görüşmediğimi söyledim eşime
Eşimle aramda onlar haricinde hiç bir anlaşmamazlık yok
Severek evlendik zaten , ama eşim dile getirmesede düşüncesi şu ki annem olduğu için küsemeyiz işte he de geç takılma söylenenlere aldırma kafasında
Ve beni tekrar oraya götürmeye çalışıyor
En son olayda ben kırılmıştım o yüzden evime geri gelmek istemiştim annesi ise öyle defolup gidersin demişti
Eşim ise hala işte sen uzattın konu kapanmalıydı eve gelmemeliydik fln diyor
Sizce böyle insanlarla görüşmem ne kadar sağlıklı siz olsanız napardınız

Severek evlendik zaten , ama eşim dile getirmesede düşüncesi şu ki annem olduğu için küsemeyiz işte he de geç takılma söylenenlere aldırma kafasında
Ve beni tekrar oraya götürmeye çalışıyor
En son olayda ben kırılmıştım o yüzden evime geri gelmek istemiştim annesi ise öyle defolup gidersin demişti
Sizce böyle insanlarla görüşmem ne kadar sağlıklı siz olsanız napardınız
İnsanı bu hasta eder işte.
Eşiniz sizi manipüle etmeye calısıyor. Size değer vermiyorlarsa görüşmemek hakkınız.
Aman esimle aram bozulmasın içime atayım derseniz bir gün hasta olursunuz.
Böyle bir aile ile kesip atmanız lazım kendi iyiliğiniz için. eşiniz sizi korumuyor savunmuyor bari siz kendinizi savunun

Eşim sadece bu konuda böyle deyip "bu konuyu" çok hafife alıyorsunuz. O insanlar eşiniz yüzünden muhatap olduğunuz kişiler. Yani sorun da eşinizde, çözüm de.
Kalkıp ailesine, "benim karımla böyle konuşamazsınız" diyemiyor, bir de sizi olayları büyütmekle suçluyor. Karısının arkasında duramayan kişi eşiniz. Biriyle görüşülmeyecekse, keşke eşinizden başlasanız. Belki anlar sizi o zaman bir nebze.

Benim ailem sana hakaret etsedeydi sen he diyip gecermiydin? Diye sor kocana bakalım ne cevap verecek beyefendi.
Yerinizde olsam asla görüşmem net.

Eşiniz sizi değil siz onu ikna etmediğiniz çekindiğiniz aciz kurban hissettiğiniz çok zaman olacak ve konu açacaksınız

Çözüm sizde kendinizden taviz vermeyin ama bunu yapacak gibi hisstemiyor hala eşinize güveniyorsunuz
Bu sadece sizin başınıza gelmedi üyeler tecrübeleri yazıyor.Ben de zorla giderdim ama hastayım vs gitmedim yazık o yıllarıma her gün oradaydım

Eşiniz sizi değil siz onu ikna etmediğiniz çekindiğiniz aciz kurban hissettiğiniz çok zaman olacak ve konu açacaksınız

Çözüm sizde kendinizden taviz vermeyin ama bunu yapacak gibi hisstemiyor hala eşinize güveniyorsunuz
Bu sadece sizin başınıza gelmedi üyeler tecrübeleri yazıyor.Ben de zorla giderdim ama hastayım vs gitmedim yazık o yıllarıma her gün oradaydım
Eşimin fikri şu
İlla gidelim değil
Küslük olmasın adı istersen yine gelme bende aslında size gidip gitmemeyi değil bunu soruyorum şu an küsüz direkt
Sizce barışıp küslüğü kaldırıpmı gitmemezlik yapsam
Yoksa direkt barışmasammı

Eşimin fikri şu
İlla gidelim değil
Küslük olmasın adı istersen yine gelme bende aslında size gidip gitmemeyi değil bunu soruyorum şu an küsüz direkt
Sizce barışıp küslüğü kaldırıpmı gitmemezlik yapsam
Yoksa direkt barışmasammı
Kendiniz yazmışsınız zaten
'''
Eşimin annesi ve ablası bana asla katiyyen saygı duymuyorlar
Ağzılarına geleni sayıyorlar ve istiyorlarki onlar saysın bende susayım ve sonra onlarla oturup gülüp konuşayım
Hayatımızı yönetmek istiyorlar
En son olayda ben artık onlarla görüşmek istemediğimi söyledim eşime çünkü bir araya geldiğimizde hep bi laf çakılıyor hep bi kalp kırılıyor bende artık mutlu olmadığımı ve onlarla görüşmediğimi söyledim eşime '''

Eşiniz,anne evine girerken kişiliğini portmantoya asıyor demek ki.
Siz, KV'nin evine giderken eşinizin yaptığını yapmayın.
Kisiliginizden ödün vermeyin.
Ben asla gitmezdim,ortada birşey yokken kimsenin egosunu tatmin etmek için susup laflarını yutmazdim.
KV'nin gazı varsa çocuklarına konuşsun,size değil.
Ne kadar basit ve bayagi tavırlar bunlar.
Hep gelinim mutfaktayi izlemekten oluyor zannımca 🤔

annesi ise öyle defolup gidersin demişti

Eşiniz o kadar sinir bozucu biri ki. Kadının o lafına rağmen hatayı sizde bulan bir ana kuzusu..
Zaten daha ne olmasını istersiniz ? Adam size saygı duymayan insanlar varken hala hatayı sizde buluyorsa zaten en büyük anlaşmazlık bu olmalı

Eşinle görüşmez isen ailesiyle de gorusmek zorunda kalmazsin, nasil fikir?

Ne esim bana en ufak bir laf soyletir, ne de ben eşime. Ben o, o ben demek. Boyle olmasi gerekiyor.
Esinizin annesi size ' defolup gidersin işte oyle ' diye bir cümle kuruyor ve esiniz sizi korumayi birak hala onlarla gorusmeniz icin zorluyorsa, o eş değil yüktür.

Ne esinizden ne ailesinden saygi gormuyorsaniz ya boyle yasamayi ogreneceksiniz, ya da yolunuza bakacaksiniz.

X