Gelinlik Modelleri sizce hangisi bayanlar yardımlarınızı bekliyorum

max black

Bırak müdahale etme ya
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
70
104
53
kızlar yakında düğünüm var ve internetten biraz araştırdım gelinlik modellerini en beğendiklerim bunlar.sizce hangisi

Son düzenleme:
Orijinal seçimler gördük sonunda.

Diktirme sonucunda en başarılı sonucu 1den alabileceğinizi düşünüyorum, benzeri yapılagelen bir model. 2. çok zorlar. 3. diğerlerine göre çok sıradan kalıyor bu sene, lakin güzel. Ben 1 diyorum yalnız etek bu kadar kalçadan başlamamalı, bizim kızlarda bu modeldeki gibi bacak boyu yok, yakışmıyor. Hatta o gri işleme iptal olmalı, zaten yanlış yerde. İşleme katmak istiyorsanız 2.deki gibi bir kemer yaptırıp yine 2.deki gibi bele takmanızı öneririm.

Mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:

yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz gibi 3. diğerlerine göre biraz sıradan kalıyor ama zarifliği hoşuma gitti gerçekten. Zaten etek kısmını düz değil daha hareketli fırfırlı birşeyler istiyorum. Aynen dediğiniz gibi etek kısmı konusunda da size katılıyorum bu kadar kalçadan başlamasından bende hoşlanmıyorum.

2 ve 3 çok hoş. özellikle 3yü beğendim çok zarif. 1 numara da güzel ama onu giyebilmek için uzun boylu olmak gerekiyor.

1 değişim sade ve şık onun dışında 2 ve 3 e bayıldım

3. cok hos fakat dıktırecegın yerı cok ıyı sec hüsrana uğratmasın senı

Ben de cogunluga katiliyor, ve 3 diyorum...
Insallah güzel sonuclar alirsin

3 3 3 3 3 3 3 3 çok zarifmiş... bence gelinde sadelik ve zerafet çok önemli.

öncelikle mutluluklar :) ben 3. gelinliği çok beğendim bayıldım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…