- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
tatlım öncelikle bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama orada varsa toptancı firmalarıda gez. ben en kısa zamanda gezmeye çalışacağım adreslerini tespit edince :)Takibindeyim
sana fiyatları ayrıntılı bir şekilde yazıyorum.
1 nolu yemek takımı korkmazın çeyiz paketi bana nakitte 2150 gibi bir rakama denk geldi. yemek takımını istediğini seçiyorsun. çatal bıcak zaten 5 alternatif var seçiyorsun. tencereler aynı kalite renk seçiyorsun kahvaltı hediye. çıkan rakamdan peşin alacağım için 300 tl indirim yaptı. sen taksit yaparsan 2450 gibi rakama alırdın.
2 nolu korkmaz takım da 1. sinden 100 tl fazla
3 nolu takım karaca taksitte 2997 nakitte 2850 çok pahalı geldi bana sanırım en yeni modellerden biride bu .
4 nolu takım taç nakitte 2500 dedi. daha da yardımcı olucam dedi. taksitte 2700 ya da 2900 gibi bir şeydi tam hatırlayamadm.
5 nolu takım taç nakitte 1800. taksitte 2000. ucuz olma sebebi bone chına ya da fıne bone gibi serilerden değil. yani kemik tozu falan içermiyor.
6 nolu takım piere cardin nakitte 2500 dedi taksiti 2700
7 nolu takım piere cardin taksit 2200. nakitte alacakmış gibi pazarlık yaptım alacaktım çünkü en son 3 taksite kadar düştüler 2050 tl ye +1 adet granit tava+ kahvaltının demliğin altındaki şeyden yokmuş onlarda hediye.
sormak istediğin varsa cevaplarım canm
birde aynı modeller semtten semte fiyat değiştiriyor. ben bulunduğum semtten evimin önündeki caddeden baktım. avm ler çok daha pahalı olur dediler. fakat ulusa gitmiştim çeyiz eşyaları falan oluyor orada kına nişanlık vs. çeyiz paketleri aynıları orada 300 tl daha fazlaydı.
Son düzenleme: