Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce hangi tv ünitesi??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
selam kızlar,
salonumu yeniliyorum. öncelikle o hantal gibi vitrinimi verdim. çok şükür kurtuldum. şimdi onun yerine bir tv ünitesi düşünüyorum. cam bölmeli olanları tercih edicem ama sizin de fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce aşağıdakilerden hangisi hoş görünüyor? :3:

$FO,6643,21,demre-beyaz-tv-unitesi-modern-tv-uniteleri-175.webp$FO,27957,76,lara-modern-tv-unitesi-modern-tv-uniteleri-333.webp$FO,28672,54,romans-modern-tv-unitesi-modern-tv-uniteleri-339.webp

canım bunların boyutları farklı sanıyorum ki
hepsi oluyor mu düşündüğün odaya
ben 2 diyorum =)

aslında bu şekilde arkalı tv üniteleri de hantal oluyor bence.. alt sehpa ve üzerine duvara monte edilen raf şeklinde olanlardan alsanız daha hoş görünür sanki

Son düzenleme:
Herkese teşekkürler. Henüz karar veremedim. Aslında koltuklarimi da degistirecegim. Ona gore bir karar verecegim artık.

1. model klasik bir eve uygun olur, beyaz giderse odaya neden olmasin?
2. model cok modern cizgiye sahip, evinizin diger esyalari bu modern cizgi kaldirabilecek mi?
3. model cok dogal bir model, ahsap her zaman daha dogal kiliyor bence mobilyayi, ben de dogalliktan yana biriyim ama gözeleri dolaplari falan cok az. Sizin icin kullanisli olacak mi?

Bence bu sorulara verdiginiz yanitlara göre kolayca hangisi oldugunu bulabilirsiniz :D

Back
X