• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangi halı?

Ummandabirkatre

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
5.000
5.463
448
koltuklarım krem kahve kimyon tonlarında..masa sandalye de koyu kahve..perdeler krem...halıyı da acmak istiyorum kırık beyaz olanı düşünüyorum ama temizliği zorlar mı acaba.. $pier%20cardin%20bianco%203750a_PKN.webp$pier%20cardin%20bianco%202752b_2F8.webp

Açık renk olan güzel ama ikisininde temizliği zor olur diye düşünüyorum halı oymalı gibi ya silinmez her kirlendiğinde yıkamaya vermek gerekir.

oymalı değil de kabartmalı kızlar mutfak halımda böyle silinmesi de süpürülmesi de zor değil beni düşündüren acık rengin kiri çok çabuk göstermesi sanırım ikisinin ortasında bir ton bulmam biraz daha bakıcam..

bencede kehve olanı seçin benimde krem halılar var temizliği zor oluyor yeniden kahve halı aldım şimdi çok rahatım

açık renk temizlik konusunda zor evet ama üzerindeki desenler bi nebze kurtarır düz sade olması çok daha zor temizlik açısından 2. halı her konuda daha çok ideal bence :)

ikiside şahane bayıldım ama ilki bambaşka ve sizin koltuklara en uyumlu olan krem rengidir bence

mobilyalarını tarif etmeseydin eğer kesinlikle kahve olanı derdim ama çok kahve olan çok boğabilir odayı o yüzden açık renk daha iyi olacaktır.

Back
X