• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinlik yardım lütfen!!!

öyle mi diyorsun :KK43: valla benim sonradan pişman olmalarım çok vardır o yüzden keşke kabarık gelinlik giyseydim dememek için 2. de karar kıldım da diyebiliriz :)

2 de güzel.Sonuçta senin ne istediğin önemli:KK66:

Kesinlikle ikinci model. Birinci tarzında birşeyler de fiziğinize yakışacak belli ki fakat, gögsündeki kabarık tüyle gögüs kısmını biraz komik göstermiş sanki. Gelinliğin asaletini bozmuş gibi. Benim nacizane fikrim bu.

Kesinlikle ikinci model. Birinci tarzında birşeyler de fiziğinize yakışacak belli ki fakat, gögsündeki kabarık tüyle gögüs kısmını biraz komik göstermiş sanki. Gelinliğin asaletini bozmuş gibi. Benim nacizane fikrim bu.
teşekkür ederim yorum için :) benim de 1. de içime sinmeyen bir şey var ama ne olduğunu bulamıyorum boy sorunu olduğunu düşünüyorum. 2.de de belindeki kemer kısmı içime sinmedi sizce nasıl yaptırabilirim?

teşekkür ederim yorum için :) benim de 1. de içime sinmeyen bir şey var ama ne olduğunu bulamıyorum boy sorunu olduğunu düşünüyorum. 2.de de belindeki kemer kısmı içime sinmedi sizce nasıl yaptırabilirim?
Bence kemer tamamlamış çok hoş
Prenses edasında masum ve şık bir gelinlik
Kemer olmasa bale kıyafetı gıbı olmaz mı

Bence kemer tamamlamış çok hoş
Prenses edasında masum ve şık bir gelinlik
Kemer olmasa bale kıyafetı gıbı olmaz mı
ben keme olmasını değil de kemeri beğenmedim. başka ne tür bir şey yaptırabilirim diye fikir istiyorum fotoğraf falan da olur. çok şey mi istiyorum :)

bencede 2. gelinlik cok guzel.. aslinda 1. de cok begendim ama gogus kismi gercekten cokkkk kotu yoksa tercihim ilk gelinlikten olacakti..

manken siz iseniz..ikiside birbirinden güzel ve vucudunuza çok yakışmış merakla bekliyorum hangisini seçeçeksiniz ;)

Bu foto da 2. nin yandan görünüşü

Eklentiler

• yan2.webp
    yan2.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 89
Eteğinin tülünden büzgü drapeli bir kemer de olabilir mi acaba öyle düşündüm ben de
Benim fikrim hayır, kesinlikle saten kemer ama büzgülü değil de düz
Çünkü büzgüler beli kalın gösterir, ne gerek var, düz olursa belin inceliğine vurgu yapar hoş ve şık durur

ekleyebileceğiniz fotoğraf var mı?

Bunlara ne dersiniz? İlki değişik ama sizin modelde nasıl durur tam kestiremedim.
İkincisi bence en uygunu fakat resimdeki gelinlik o kadar soğuk ve sade ki, tam kendini belli edememiş.
Üçüncüdeki fiyonk olmasa olur mesela.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 75
Back