Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
renkli kuşak yapabilirsin çok moda mavi pembe turuncu bile gördüm yanii:)2. Gelinlikte benim aklıma takılan en büyük sorun da bel kısmı zaten sizce nasıl bir şey yapılabilir?
Ben de kuşak olabilir diye düşünüyorum ama renkli değil de gelinliğin renginden olur mu?renkli kuşak yapabilirsin çok moda mavi pembe turuncu bile gördüm yanii:)
olur niye olmasın ama dediğin doğru göğüs kısmını düzelttir bence çok fazla cıkıntısı bide inciliyse gerek yok zatenBen de kuşak olabilir diye düşünüyorum ama renkli değil de gelinliğin renginden olur mu?
neden peki :)ben ikinci diyorum :)
Çünkü ben kabarık severim. ilk modelin farklı rengibi bir abiye olarak giyebilirsiniz. fakat gelinlik dediğin biraz kabarık olmalı diye düşünüyorum benimki kabarıktı çünkü :)neden ikinci :)
2.gelinlik herkezin giydiği sıradan ama güzel bi gelinlik. 1 si daha modern daha değişik .Merhaba arkadaşlar aşağıda fotoğraflar var ve sizce hangi model daha iyi kabarık mı diğeri mi yardım edin lütfen..
ben ilk başta ilkine karar verdim son anda değiştirdim 2.si olsun dedim inş pişman olmam.2. tabiki :)) benim gelinliğimin modeliii ayy hiç pişman olmadım vee herkes çok beğenmişti :))
2. gelinliği bel kısmında oynamalar düşünüyorum belki drape falan bir de göğüs kısmı biraz daha girintisiz olacak ama oynama yaptıkça acaba daha mı kötü olur diye de düşünüyorum açıkçası2.gelinlik herkezin giydiği sıradan ama güzel bi gelinlik. 1 si daha modern daha değişik .
benim omuzlarım dar olduğu için askılı modeller beni çok kapattı ve rüküş oldu sankişu straplez modellerden hiç hoşlanmıyorum hemde hiç ilkinin sadece etek bölümü için çok zarif olduğu konusunda yorum yapabilirim topuklu ayakkabı ve balık etek kombiniyle kuğu gibi oluyor insan gelinlik illa çok kabarık olmak zorunda değil heleki birazda zayıfsanız incecik dal gibi durursunuz balık modelde
butikteki bayan da oyunu ilkinden yana kullandı ama ben en son 2.sine karar kıldım bir kere olcak kabarık olsun dedim normalde o kadar sade giyinen bir insanım ki2.gelinlik herkezin giydiği sıradan ama güzel bi gelinlik. 1 si daha modern daha değişik .
anladım canım en önemliside o zten içine hangisi siniyorsa hangisisnin içinde mutluysan onu giymelisin bizim ne dediğimz pekte önemli değil o yüzden :)butikteki bayan da oyunu ilkinden yana kullandı ama ben en son 2.sine karar kıldım bir kere olcak kabarık olsun dedim normalde o kadar sade giyinen bir insanım ki![]()
benim omuzlarım dar olduğu için askılı modeller beni çok kapattı ve rüküş oldu sanki
renkli kuşak yapabilirsin çok moda mavi pembe turuncu bile gördüm yanii:)