• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce hangi gelinlik yardım lütfen!!!

2. tabiki :)) benim gelinliğimin modeliii ayy hiç pişman olmadım vee herkes çok beğenmişti :))

Ikincisi komple çok kötü. Göğsü basık, eteğini ben dikmiştim gibi, emanet duruyor.
İlkiyse süper.

Ben de kuşak olabilir diye düşünüyorum ama renkli değil de gelinliğin renginden olur mu?
olur niye olmasın ama dediğin doğru göğüs kısmını düzelttir bence çok fazla cıkıntısı bide inciliyse gerek yok zaten

Merhaba,
Fotoğraftaki sizseniz vücut tipinize kesinlikle 1. daha uygun olmuş.Sadece göğüz kısmındaki tüyler yerine başka bir işleme yapılabilir.Şimdiden hayırlı olsun :KK66:

Merhaba arkadaşlar aşağıda fotoğraflar var ve sizce hangi model daha iyi kabarık mı diğeri mi yardım edin lütfen..
2.gelinlik herkezin giydiği sıradan ama güzel bi gelinlik. 1 si daha modern daha değişik .

2. tabiki :)) benim gelinliğimin modeliii ayy hiç pişman olmadım vee herkes çok beğenmişti :))
ben ilk başta ilkine karar verdim son anda değiştirdim 2.si olsun dedim inş pişman olmam. :KK64:bir de butikteki bayanı da bezdirdim kararsızlığımla :KK14:gelinliğinizin fotosu varsa ekleyebilir misiniz rica etsem? bir de sizin vücut ölçüleriniz nasıldı?

şu straplez modellerden hiç hoşlanmıyorum hemde hiç ilkinin sadece etek bölümü için çok zarif olduğu konusunda yorum yapabilirim topuklu ayakkabı ve balık etek kombiniyle kuğu gibi oluyor insan gelinlik illa çok kabarık olmak zorunda değil heleki birazda zayıfsanız incecik dal gibi durursunuz balık modelde

2.gelinlik herkezin giydiği sıradan ama güzel bi gelinlik. 1 si daha modern daha değişik .
2. gelinliği bel kısmında oynamalar düşünüyorum belki drape falan bir de göğüs kısmı biraz daha girintisiz olacak ama oynama yaptıkça acaba daha mı kötü olur diye de düşünüyorum açıkçası :KK64:

şu straplez modellerden hiç hoşlanmıyorum hemde hiç ilkinin sadece etek bölümü için çok zarif olduğu konusunda yorum yapabilirim topuklu ayakkabı ve balık etek kombiniyle kuğu gibi oluyor insan gelinlik illa çok kabarık olmak zorunda değil heleki birazda zayıfsanız incecik dal gibi durursunuz balık modelde
benim omuzlarım dar olduğu için askılı modeller beni çok kapattı ve rüküş oldu sanki

butikteki bayan da oyunu ilkinden yana kullandı ama ben en son 2.sine karar kıldım bir kere olcak kabarık olsun dedim normalde o kadar sade giyinen bir insanım ki:KK66:

butikteki bayan da oyunu ilkinden yana kullandı ama ben en son 2.sine karar kıldım bir kere olcak kabarık olsun dedim normalde o kadar sade giyinen bir insanım ki:KK66:
anladım canım en önemliside o zten içine hangisi siniyorsa hangisisnin içinde mutluysan onu giymelisin bizim ne dediğimz pekte önemli değil o yüzden :)
herşey istediğin gibi olur umarım

benim omuzlarım dar olduğu için askılı modeller beni çok kapattı ve rüküş oldu sanki

kendinize neyi yakıştırıyorsanız güzel olan odur sizin için bende 48 kilo gelin oldum küçücük omuzlarım vardı bu modeli tercih etmiştim sırf üst detayından dolayı :)

Eklentiler

• gelinlik sırtı.webp
    gelinlik sırtı.webp
    33 KB · Görüntüleme: 884
Back