Sizce hangi fizik daha güzel?

Peki normal squat mı sumo squat mı Bulgarcam squat mı? Normal squat benim üst bacaklarımın yanmasına neden oluyor kalçada hiçbir şey hissetmiyorum. Sizde nasıl oldu?
Duz squat işte, çömel kalk:)
Ama çok etkili oldu cidden. Görenin farkedecegi kadar var.
Benim genel olarak üst bacak, kalca birleşim yeri aciyordu. Ama çok kendimi yormuyordum, 50-70 zaten beni yormuyor hep yaptığım için , kendimi heder etmektense parça parça yapıyorum gün icinde

Tabi sizin hangisini beğendiğiniz önemli ve 2. hale de popo için squat yapılıyor sanırım ama göğüs muhtemelen estetikle olur. Hiç araştırmadım zira 1. resim benim beğendiğim vücut tipi :) Aslında Miranda Kerr'in fiziği çok düz değildir hoştur diğer fotoğraflarına bakabilirsiniz victoria secret arasındaydı bi zamanlar en beğendiğim modeller arasında :)

Evet internetten vücut ölçülerine baktım Victoria secret mankenleri genel olarak benzer ölçülerde 85-60-88 gibi. Benim de öyle zaten hani full dümdüz değil. Ama ben 2. Şekli çok beğeniyorum kıyafetle internette görünce çok iyi duruyor ama plajda vs hiç o tarz görmedim bikiniyle. Nasıl yapabilirim onu araştırıyorum

Ben ilkteki gibiyim, zar zor squatla falan kendime gt yapabildim:)
Bence kadını güzel gösteren çok fazla şey var, bunlardan biri de aura.
O yüzden çok kasmamak lazım.
Kesinlikle öyle. Aura, çekicilik çok önemli. Hani şu sarışın seviyorum dersin ama her sarışın yakışıklı olmaz ya onun gibi :)

bence 2
2yi elde etmek kolay ama o belin ince kalması sıkıntı.
Bol bol spor

Benim 1. Deki gibi. Memem var ama kalçam küçük

Ben 2 fiziği de seviyorum kafama göre 1 yıl öyle 1 yıl diğeri gibi takılabiliyorum. Şuan daha kıvrımlı hatlıyım mesela. Bence 2 fizikte güzel. Ama kıvrımlı daha dikkat cekici.
Basen kadr rezil bsey yok konu sahibi
Nasıl ya istediğimz gbi oluyomu yıl değişimli
Allahını seviyosan üstüme selülit giderici ve basen eritici bisey at

Benimde basen var ama popo yok çünkü zayıfım,kiloda alamıyorum 1.foto gibiyim önden ,yandan düz Fazla olan biri varsa bana popo versin spor yapacak kadr enercim yok.Bana popo verinnnnnnn

Basen kadr rezil bsey yok konu sahibi
Nasıl ya istediğimz gbi oluyomu yıl değişimli
Ben cidden istediğim zaman istedigim fizikte olabilirim sadece emek ve çaba ve iradeye bakıyor. Basen erimesin zaten kötü görüntü oluyor hatta yumuşak sarkık duruyor. Kalça bölümü basenle beraber çalıştırılıp sertleştirilmesi sıkılaşması gerekiyor.
1.5 yıl önce cıtı pıtı olmak istedim öyle oldum 50 kglara kadar düştüm. Daha da giderdi istesem.
60 kg şimdi oda kalça bölümü çoğunluğu kum saati fizik hoşuma gidiyor. genel olarak kas kilom 45 e yakın yani yağ yok kas. Yağ kilom ise 23 civarı ama 14 kgya düşmüştü zayifken yani yağdan gitmiş. Oluyor yani isteyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…