- 17 Ağustos 2011
- 22.080
- 137.940
-
- Konu Sahibi aycoregimisali
Duz squat işte, çömel kalk:)Peki normal squat mı sumo squat mı Bulgarcam squat mı? Normal squat benim üst bacaklarımın yanmasına neden oluyor kalçada hiçbir şey hissetmiyorum. Sizde nasıl oldu?
Sizin arkaya doğru mu büyüyor yana doğru muPopo için çikolata yiyinbenim öyle büyüdü sanki. Yok değildi tabi de
Arkaya beni rahatsız ediyor kilo alıncaSizin arkaya doğru mu büyüyor yana doğru mu
aa neden rahatsız ediyor?Arkaya beni rahatsız ediyor kilo alınca
Bakıldığını hissediyorumaa neden rahatsız ediyor?
Baseniniz var mı? Benim 1. Foto gibi hiç basenim yökBakıldığını hissediyorum
Var. Benim de göğüsler küçük 70-67-90 gibi bi bedenim varBaseniniz var mı? Benim 1. Foto gibi hiç basenim yök(
Evet internetten vücut ölçülerine baktım Victoria secret mankenleri genel olarak benzer ölçülerde 85-60-88 gibi. Benim de öyle zaten hani full dümdüz değil. Ama ben 2. Şekli çok beğeniyorum kıyafetle internette görünce çok iyi duruyor ama plajda vs hiç o tarz görmedim bikiniyle. Nasıl yapabilirim onu araştırıyorumTabi sizin hangisini beğendiğiniz önemli ve 2. hale de popo için squat yapılıyor sanırım ama göğüs muhtemelen estetikle olur. Hiç araştırmadım zira 1. resim benim beğendiğim vücut tipi :) Aslında Miranda Kerr'in fiziği çok düz değildir hoştur diğer fotoğraflarına bakabilirsiniz victoria secret arasındaydı bi zamanlar en beğendiğim modeller arasında :)
Kesinlikle öyle. Aura, çekicilik çok önemli. Hani şu sarışın seviyorum dersin ama her sarışın yakışıklı olmaz ya onun gibi :)Ben ilkteki gibiyim, zar zor squatla falan kendime gt yapabildim:)
Bence kadını güzel gösteren çok fazla şey var, bunlardan biri de aura.
O yüzden çok kasmamak lazım.
bence 2Kızlar selam kısaca konuya gireceğim. Aşağı 2 tane fotoğraf yükleyeceğim ikisi de internetten bulduğum fotoğraflar. Sizce hangisinin fiziği daha güzel? Benim fiziğim 1. Deki gibi daha düz ben 2. Gibi kıvrımlı istiyorum. Bunun için estetik mi olmam gerekiyor gerçekten başka yolu yok mudur? (Bence sporla da 1. Deki Fizik elde ediliyor) sizin fikirleriniz deneyimleriniz nedir? Bişeyler yapıp sonuç alan var mıdır? Teşekkür ederim
Benim 1. Deki gibi. Memem var ama kalçam küçükKızlar selam kısaca konuya gireceğim. Aşağı 2 tane fotoğraf yükleyeceğim ikisi de internetten bulduğum fotoğraflar. Sizce hangisinin fiziği daha güzel? Benim fiziğim 1. Deki gibi daha düz ben 2. Gibi kıvrımlı istiyorum. Bunun için estetik mi olmam gerekiyor gerçekten başka yolu yok mudur? (Bence sporla da 1. Deki Fizik elde ediliyor) sizin fikirleriniz deneyimleriniz nedir? Bişeyler yapıp sonuç alan var mıdır? Teşekkür ederim
Basen kadr rezil bsey yok konu sahibiBen 2 fiziği de seviyorum kafama göre 1 yıl öyle 1 yıl diğeri gibi takılabiliyorum. Şuan daha kıvrımlı hatlıyım mesela. Bence 2 fizikte güzel. Ama kıvrımlı daha dikkat cekici.
Allahını seviyosan üstüme selülit giderici ve basen eritici bisey atHiç kilo almadım, zaten kolay kilo alabilen biri değilim.
Şu çizelgeye uydum (hep yirmi güne kadar gelebiliyorum, sonrası birkaç aylık dinlenme)Eki Görüntüle 3288109
Bir öncesi sonrası fotom var, tahtag.tlükten seftaliye uzanan yolculuğumda , Kk'da herkese atardım zamanında. Ama eski mesajlar siliniyormus, şimdi bulabilir miyim bilmem
Benimde basen var ama popo yok çünkü zayıfım,kiloda alamıyorum 1.foto gibiyim önden ,yandan düzDuz squat işte, çömel kalk:)
Ama çok etkili oldu cidden. Görenin farkedecegi kadar var.
Benim genel olarak üst bacak, kalca birleşim yeri aciyordu. Ama çok kendimi yormuyordum, 50-70 zaten beni yormuyor hep yaptığım için , kendimi heder etmektense parça parça yapıyorum gün icinde
Basen varsa önden 1 gibi değil de 2 gibi durmanız gerekmiyor mu? Anlamadım tamBenimde basen var ama popo yok çünkü zayıfım,kiloda alamıyorum 1.foto gibiyim önden ,yandan düzFazla olan biri varsa bana popo versin spor yapacak kadr enercim yok.Bana popo verinnnnnnn
Bence de 2. Peki elde etmek nasıl kolay? Neler yapmak gerekiyor?bence 2
2yi elde etmek kolay ama o belin ince kalması sıkıntı.
Bol bol spor
Yani benim fiziğim iki gibi.Bence de 2. Peki elde etmek nasıl kolay? Neler yapmak gerekiyor?
Şöle yani bel oyuntum var,ama meme ,popo yok;( meme ve popo nakline ihtiyacım var:)))Basen varsa önden 1 gibi değil de 2 gibi durmanız gerekmiyor mu? Anlamadım tam
Ben cidden istediğim zaman istedigim fizikte olabilirim sadece emek ve çaba ve iradeye bakıyor. Basen erimesin zaten kötü görüntü oluyor hatta yumuşak sarkık duruyor. Kalça bölümü basenle beraber çalıştırılıp sertleştirilmesi sıkılaşması gerekiyor.Basen kadr rezil bsey yok konu sahibi
Nasıl ya istediğimz gbi oluyomu yıl değişimli