Sizce hangi fizik daha güzel?

Yana değil arkaya doğru büyüyen kalça daha tercih edilir bir görüntü değil mi yahu?

İlkindeki bel kalın. Bunu inceltmek için kaburga falan aldiriyorlar sanırım. Benim tercihim ince bel arkaya doğru büyük kalça. Yani eski halim. Ama şu an maalesef göbek ve kalın bacaklar eklendi buna. Göbeğimde muhtemelen kas yırtılması var.

Hayır ilkinde bel kalın değil ölçüleri 86-61-88 miş. Basen olmadığı için bel öyle kalınmış gibi geliyor. Yani evet arkaya kalça güzel de hafiften yana da olmalı bence 2. Deki çok iyi değil mi?

Kaburga kemiklerinden aldırabilirsin

Bence de basen erimemeli ama benim kendimi bildim bileli hiç basenim olmadı hani hep 1. Fotoğraftaki gibiyim. Sporla basenim de genişler mi acaba? Yoksa tamamen kemikle ilgili bir durum mu?

Bence de basen erimemeli ama benim kendimi bildim bileli hiç basenim olmadı hani hep 1. Fotoğraftaki gibiyim. Sporla basenim de genişler mi acaba? Yoksa tamamen kemikle ilgili bir durum mu?
Kemikle ilgili değil kaba et. Kas geneli ama yağlanması fazla olan da var. Güzel çalışırsan olur cidden diyorum. Bazı merkezler de 20.000 squat etkisi yapan cihazlar var etkili olur mu bilmem denemedim açıkçası ben hep sporla biraz da genetik. Sporla kaslanma olursa ilerleme sağlanır.

Ne demek istediğinizi anladım ama bu iki fotoyu birbiriyle kıyaslamak pek sağlıklı değil gibime geliyor çünkü ikincisinde hem duruş farklı hem kıyafetli, belki içinde korse var hem belki de fotoshop var bilemeyiz. Bu biraz genetik ile ilgili, yani geniş kalçalı olmak. Biraz da yaş ile ilgili . Genç yaşlarda kilo göbekten gider basenler daha geç gider, kilo alınca da popoya gider, yaş ilerledikçe kilo göbeğe ve bel bölgesine alınır kilo verirken de popodan gider. Önemli olan burada şu şekil bu şekil diye takılmaktan ziyade, doğru beslenme ile ideal kilo ve yağ kas oranını dengede tutmak ve sporla sıkılaşmış bir vücut elde etmek diye düşünüyorum.

Öyle isteyince deyip çekilemezsin kadınnn hemmennn anlatıyosun

Öyle isteyince deyip çekilemezsin kadınnn hemmennn anlatıyosun

Kız ucundan kıyısından önce ki mesajlar da açıkladım biraz

Diyet programım yoktu ama bol spor vardı. 5 kgluk dambıllarla squat 3x20 şeklinde ama yaptığın her hareket plank dahil dambıl olmayadabilir. Bu setleri ilerletebilirsin de Şekerli hamurlu şeylerden uzak durmak.
Açıkçası şimdi güzel bir diyet programı da oluşturmak istiyorum kendime. Aklıma bakalım daha neler yapıp yapmadığım gelecek bakalım.

E dumbell zayıflatmaz kiii sen beslenmeden kâr etmişsin ve varsa kardiyodan. Bende bugün kardiyo yaptımm her gün yapıcamm 3 kilo versem yeter ama ben 9 kilo vermek istiyorum o yüzdennn çare arıyorum

Siz S-line body istiyorsunuz. 1. bu tanıma uymuyor. 2. ise abartılı ve yapay duruyor. Meme implantı var. Bir de duruşu fark yaratmış. Ben 2. olanın abartısız halini hoş buluyorum.
Sporla popo şekillenir, bel oyuntusu belki biraz oluşur ama genetiktir bildiğim kadarıyla. Meme sadece estetik ile büyür. Kilo alımıyla biraz büyür ama implant kadar olmaz.

E dumbell zayıflatmaz kiii sen beslenmeden kâr etmişsin ve varsa kardiyodan. Bende bugün kardiyo yaptımm her gün yapıcamm 3 kilo versem yeter ama ben 9 kilo vermek istiyorum o yüzdennn çare arıyorum

ben kilo vermek istedim verdim de ama şekillenerek fit olarak da amaç. İstediğim gözüme çarpan yerleri yok etmek istedim normal de şekilli kıvrımlı hattı severim dümdüz zayıflamak sağlıksız esnetiyor vücudu kardiyo önemli sarkık kol kim ister dumbeller kolllarda işe yarıyor ama ağır olmayanları tercih ediyorum çokta kas sevmiyorum kolda esnemesin yeter Profesyonel değilim ama bilinçliyim ondan yağdan yaktım hep kas kaybetmenin manası yok.
Beslenme de dikkat püf nokta. 12 kg verdim 8 ayda falan sağlıklı kg vermek en önemlisi kalkıp şok diyetle 1 ayda verirsen vücudu yine yaşlandırırsın esner.
ne güzel harikasın yapıyorsan başarılar canım

Evet dumbell popo göğüs estetiğinde ve kol sıkılığında hatta full diyeyim yani çok faydalı birşey. Kardiyoyla dengelemek lazım bir de beslenme ile . Bol kıvrımlar bakalım sende başlıcakmışsın şimdi bulursan birşeyler detoks vs hap bilgiler yaz

Açıkçası yine salmaya başladım gibi hissediyorum spora devamke
başlıyorum tekrar gündemim de saçta uzatıyorum ondan ne alaka demeyelim de bu ara uzun saçlı ve biraz daha ince olasım var 1 yıl önce ki gibi
Detoks hiç yapmadım ama araştırma içindeyim ödem atmak lazım. hadi bakalımm.
Yazarım ben sende yaz

İncelik ve uzun saç ay buram buram dişil enerji benim literatüre göre aynen katılıyorum. Seher Akgül var ya ona bir bakalım detoks ustası kadın cayır cayır zayıflatıyor insanlarııı, yazarım gelişmeler olursa

Yani konudan saptırmak istemezdim ama saçla ilgili bilgilere de açığım şuan 6 ay boyamıcam. Çok zarif ya kıvrımlı hat ve uzun saç benim nezdimde de aynı İç bacak eritmek bence en zoru. Şuan ona ağırlık verdim. Genelinde kilo vermek istemiyorum yine bel çevresi ve iç bacak
Dediğin kisiye bakayım bi ben.

Amla yağı kullan haftada 3-4 gece sür diplere sabah yıka. Çok faydasını göreceksin. Hindistan'da ki kadınların başucu yağı. Saç rengini koyulaştırıyor, saçı uzatıyor ve gürleştiriyor. Bektaşi üzümü yağı diye de geçer, dabur marka var zaten bir tek bildiğim yeşil bir yağdır. Kardiyoyla erir bu arada bence iç bacak fakat plankte de hızlı sonuç alırsın

Onların hepsini yapıyorum tabi ki ama bacak her zaman yavaştır ama yine de elde ederim o yağdan kullandım kokusu kolonya gibi geldi hatta dedim keklediler mi beni xd ama öyleymiş sanırsam düzenli kullanırsam belki de ise yarardı deneyeyim yine thanks jınım

İlk fotoda görüntü modern, fresh ve atletik. 2. foto kıro, hareketsiz bir kadın hissiyatı uyandırıyor. Kırk yılın koca .ötü iyi bir şey diye pompalanır oldu şaşkınım

2. Fotoğraftaki kadının fiziği her anlamda daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…