- 1 Şubat 2022
- 734
- 238
-
- Konu Sahibi aycoregimisali
Benim ama öyle olunca sanki göbeğe gidiyor. Kalçam da büyüyo ama arkaya doğru. Yana doğru hiç olmuyor. Bu yüzden kıvrımlı bir görüntü elde edemiyorumBenim 2.deki gibi. Sırrı her gece yatmadan önce bir şeyler yemek. Sonra gelsin kim kardashian basen ve kalcasi
Sporla deniyorum ama arkaya doğru büyüyor. Yana doğru olmuyor bu yüzden de kıvrımlı durmuyorumKuantum fiziği. Kendini olduğun gibi kabul et bence. Sporla da kalça yapabilirsin
Bu siteye acilen derdini seveyim butonu gelmeliBenim ama öyle olunca sanki göbeğe gidiyor. Kalçam da büyüyo ama arkaya doğru. Yana doğru hiç olmuyor. Bu yüzden kıvrımlı bir görüntü elde edemiyorumne yapmalıyım sizce
Evet bence de bir noktaya kadar oluyor bence. Hani 1. Nin çok az gelişmiş şekli gibi oluyo bence. Sonrası için estetik şart mıdır?1. çok düz vücut kıvrımları yok. 2. Resim daha seksi bence. PT eşliğinde spor yaparsanız gelişebilir bir noktaya kadar o da ama
Bence de kıvrımlı çok güzel. Siz nasıl hi onu bi onu yapıyosunuz acaba? Kilonuz basene Mİ gidiyor?Ben 2 fiziği de seviyorum kafama göre 1 yıl öyle 1 yıl diğeri gibi takılabiliyorum. Şuan daha kıvrımlı hatlıyım mesela. Bence 2 fizikte güzel. Ama kıvrımlı daha dikkat cekici.
Bence de kıvrımlı çok güzel. Siz nasıl hi onu bi onu yapıyosunuz acaba? Kilonuz basene Mİ gidiyor?
Peki kilo aldıktan sonra bel basene gidiyor diyorsunuz ya sonra sırf beli nasıl inceltiyorsunuz acaba? Sporla mı? Hangi hareketleri yaparak acaba? Detaylandıracaklar misiniz çok teşekkür ederimBilinçli nerede kilo vermek istiyorsam oraya çalışıyorum. Genel olarak hep sıkı olmaya çalışıyorum. Basen ve bel bölgesi kilo alan biriyim. Hafif armut yapım var. Bacaklarım da iç bacakta toplanıyor.
Bel inceltince kalça daha ortaya çıkıyor mesela.
1.5 yıl önce 52 kilo olmustum zayıflamamamı istedi çevrem.Sonra tekrar aldım şuan 60 civarı ama kıvrımlı şekildeyim bilinçli. Şu sıra 5 kg versem mi diye de düşünmuyo değilim
Squatla popo yaparken nasıl bir beslenme uyguladınız? Kaç kilo aldınız? Ben aylardır aletli pilatese gidiyorum evet sıkılaşma var ancak büyütmek için ağırlık antrenmanı+ beslenmeyle desteklenmesi gerekiyor ve sırf popodan nasıl kilo aldınız acaba bilgi verebilir misiniz?Ben ilkteki gibiyim, zar zor squatla falan kendime gt yapabildim:)
Bence kadını güzel gösteren çok fazla şey var, bunlardan biri de aura.
O yüzden çok kasmamak lazım.
Hiç kilo almadım, zaten kolay kilo alabilen biri değilim.Squatla popo yaparken nasıl bir beslenme uyguladınız? Kaç kilo aldınız? Ben aylardır aletli pilatese gidiyorum evet sıkılaşma var ancak büyütmek için ağırlık antrenmanı+ beslenmeyle desteklenmesi gerekiyor ve sırf popodan nasıl kilo aldınız acaba bilgi verebilir misiniz?
Peki normal squat mı sumo squat mı Bulgarcam squat mı? Normal squat benim üst bacaklarımın yanmasına neden oluyor kalçada hiçbir şey hissetmiyorum. Sizde nasıl oldu?Hiç kilo almadım, zaten kolay kilo alabilen biri değilim.
Şu çizelgeye uydum (hep yirmi güne kadar gelebiliyorum, sonrası birkaç aylık dinlenme)Eki Görüntüle 3288109
Bir öncesi sonrası fotom var, tahtag.tlükten seftaliye uzanan yolculuğumda , Kk'da herkese atardım zamanında. Ama eski mesajlar siliniyormus, şimdi bulabilir miyim bilmem
Tabi anlatırım. Rica ederim]Peki kilo aldıktan sonra bel basene gidiyor diyorsunuz ya sonra sırf beli nasıl inceltiyorsunuz acaba? Sporla mı? Hangi hareketleri yaparak acaba? Detaylandıracaklar misiniz çok teşekkür ederim