Sizce hangi fizik daha güzel?

aycoregimisali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
734
238
Kızlar selam kısaca konuya gireceğim. Aşağı 2 tane fotoğraf yükleyeceğim ikisi de internetten bulduğum fotoğraflar. Sizce hangisinin fiziği daha güzel? Benim fiziğim 1. Deki gibi daha düz ben 2. Gibi kıvrımlı istiyorum. Bunun için estetik mi olmam gerekiyor gerçekten başka yolu yok mudur? (Bence sporla da 1. Deki Fizik elde ediliyor) sizin fikirleriniz deneyimleriniz nedir? Bişeyler yapıp sonuç alan var mıdır? Teşekkür ederim

Eklentiler

• 4016E803-7D5F-4112-A456-E76505D361D6.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 269
  • 9C4B2B77-4F22-4904-A504-9CFEE5C07951.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 487
Benim 2.deki gibi. Sırrı her gece yatmadan önce bir şeyler yemek. Sonra gelsin kim kardashian basen ve kalcasi
Benim ama öyle olunca sanki göbeğe gidiyor. Kalçam da büyüyo ama arkaya doğru. Yana doğru hiç olmuyor. Bu yüzden kıvrımlı bir görüntü elde edemiyorum ne yapmalıyım sizce

İkisinin tam ortası bana göre iyi olan ben de tak ortasıydım ama maşallah bu aralar iyi yedim yani. Bu arada sağdaki estetikli bir versiyon, bir de fotoğrafta doğru duruş var. Normalde ince belde büyük göğüs olur, ama belli bi orandan sonra o kadar iri kalça olmaz çünkü kilo belli bir orandan sonra göbeğe de gelmeye başlıyor vücut tipi kum saati veya armut olsa bile

Benim ama öyle olunca sanki göbeğe gidiyor. Kalçam da büyüyo ama arkaya doğru. Yana doğru hiç olmuyor. Bu yüzden kıvrımlı bir görüntü elde edemiyorum ne yapmalıyım sizce
Bu siteye acilen derdini seveyim butonu gelmeli

Bence takilmayin ya yana öne ne fark eder hepsi ayni islevi görüyor

Ben 2 fiziği de seviyorum kafama göre 1 yıl öyle 1 yıl diğeri gibi takılabiliyorum. Şuan daha kıvrımlı hatlıyım mesela. Bence 2 fizikte güzel. Ama kıvrımlı daha dikkat cekici.

Ben 2 fiziği de seviyorum kafama göre 1 yıl öyle 1 yıl diğeri gibi takılabiliyorum. Şuan daha kıvrımlı hatlıyım mesela. Bence 2 fizikte güzel. Ama kıvrımlı daha dikkat cekici.
Bence de kıvrımlı çok güzel. Siz nasıl hi onu bi onu yapıyosunuz acaba? Kilonuz basene Mİ gidiyor?

Bence de kıvrımlı çok güzel. Siz nasıl hi onu bi onu yapıyosunuz acaba? Kilonuz basene Mİ gidiyor?

Bilinçli nerede kilo vermek istiyorsam oraya çalışıyorum. Genel olarak hep sıkı olmaya çalışıyorum. Basen ve bel bölgesi kilo alan biriyim. Hafif armut yapım var. Bacaklarım da iç bacakta toplanıyor.
Bel inceltince kalça daha ortaya çıkıyor mesela.
1.5 yıl önce 52 kilo olmustum zayıflamamamı istedi çevrem.Sonra tekrar aldım şuan 60 civarı ama kıvrımlı şekildeyim bilinçli. Şu sıra 5 kg versem mi diye de düşünmuyo değilim

Peki kilo aldıktan sonra bel basene gidiyor diyorsunuz ya sonra sırf beli nasıl inceltiyorsunuz acaba? Sporla mı? Hangi hareketleri yaparak acaba? Detaylandıracaklar misiniz çok teşekkür ederim

Ben ilkteki gibiyim, zar zor squatla falan kendime gt yapabildim:)
Bence kadını güzel gösteren çok fazla şey var, bunlardan biri de aura.
O yüzden çok kasmamak lazım.
Squatla popo yaparken nasıl bir beslenme uyguladınız? Kaç kilo aldınız? Ben aylardır aletli pilatese gidiyorum evet sıkılaşma var ancak büyütmek için ağırlık antrenmanı+ beslenmeyle desteklenmesi gerekiyor ve sırf popodan nasıl kilo aldınız acaba bilgi verebilir misiniz?

Hiç kilo almadım, zaten kolay kilo alabilen biri değilim.
Şu çizelgeye uydum (hep yirmi güne kadar gelebiliyorum, sonrası birkaç aylık dinlenme)
Bir öncesi sonrası fotom var, tahtag.tlükten seftaliye uzanan yolculuğumda , Kk'da herkese atardım zamanında. Ama eski mesajlar siliniyormus, şimdi bulabilir miyim bilmem

Peki normal squat mı sumo squat mı Bulgarcam squat mı? Normal squat benim üst bacaklarımın yanmasına neden oluyor kalçada hiçbir şey hissetmiyorum. Sizde nasıl oldu?

Peki kilo aldıktan sonra bel basene gidiyor diyorsunuz ya sonra sırf beli nasıl inceltiyorsunuz acaba? Sporla mı? Hangi hareketleri yaparak acaba? Detaylandıracaklar misiniz çok teşekkür ederim
Tabi anlatırım. Rica ederim]
Yediklerimde kaloriye dikkat ediyorum 2000 geçmemeye çalışıyorum. Su içmeye çalışıyorum. Diyet yapabilen biri değilim pek.
Benim vücudum da bel ve kalçaya gidiyor kilo iç bacakta dahil . Oyuzden bel inceltmek için sabah akşam karın çalışıyorum plank yapıyorum tüm stiller tüm tuşlara basıyorum yani sporda korse giyip terletiyorum birde çalışırken. Birde pilates topu ile çalışıyorum en küçüğü ve en büyüğü ile.
Kalça için tabi sıkılaşması gerekiyor dik durmasi önemli ondan squattan başka çare yok.
Bacak çalışıyorum surekli ters tekme şeklinde donkey kicks diye geçiyor. Aklıma geldikçe yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…