• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi ev?

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
32
Kızlar bizim 75 m2 evimiz var yeni yapı yani biraz küçük olmasından muzdaribim. 3+1 ev bulduk eski bina ama 25 yıllık içinde tadilat gerekli parke kapı doğalgaz filan. Şimdiki evimizi sattıktan sonra elimizde biraz para kalıyor. Sizce mantıklı olan şimdiki evi satıp daha geniş bir ev mi yoksa küçük da olsa oturmalımıyız? Muhit aynı bu arada.

Eski bina zaten 25 senelik ömrünü tamamlamaya yakın Yani o yüzden hiç düzenini bozma.derim kentsel dönüşümde o eski binada 75 M2 ye düşecek zaten artık eskisi gibi geniş geniş evler yapılmıyor malesef

Hangisi içinize siniyorsa o. 75 metrekare sıfır binadansa, çok daha geniş bakımlı eski bir binadan yeni aldık evimizi.
Ev için kriterlerinizi belirleyip ona göre karar verin derim. Katı, cephesi, metrekaresi benim için öncelikli, ikinci plan binanın yaşı.

Şuan için ev size arada sırada ağırladığınız misafirler için yetiyorsa bence değiştirmeyin.

Hangisi içinize siniyorsa o. 75 metrekare sıfır binadansa, çok daha geniş bakımlı eski bir binadan yeni aldık evimizi.
Ev için kriterlerinizi belirleyip ona göre karar verin derim. Katı, cephesi, metrekaresi benim için öncelikli, ikinci plan binanın yaşı.
Binanın yaşı dışında herşey istediğim gibi aslında. 3.kat bol güneşli ferah geniş wc banyo ayrı mutfağına masa konulabilir

Binanın yaşı dışında herşey istediğim gibi aslında. 3.kat bol güneşli ferah geniş wc banyo ayrı mutfağına masa konulabilir

bol güneşli deyince biraz önce yazdığım fikrimi değiştireceğim. zira güneş her şeydir. 25 yıllık bina çok eski değildir. hatta daha sağlam bile olabilir yeni binalardan. neden olmasın diyorum.

Semt ayni olacaksa kucuk ama yeni evi tercih ederim. 25 yillik bina dokuluyordur zaten siz icini yaptirsaniz nolacak
Haklısın cnm da stres yaptım iyice. Geçen yıl bebek mevlutu yapamadım evim küçük diye. Istediğim gibi dizayn edemiyorum eşyalarımı.

Bina nasıl bakımlı mı? 25 yaşında bina diyince insanın aklına akmış kokmuş rutubetli dökülen bir bina geliyor. Bakımlıysa, oturaklı bir binaya, binaya bakınca biz burda uzun süre yaşarız diyebiliyorsanız, nezih bir binaysa alınır neden alınmasın. Bazı eski binalar yenilerden daha sağlam oluyor.

Haklısın cnm da stres yaptım iyice. Geçen yıl bebek mevlutu yapamadım evim küçük diye. Istediğim gibi dizayn edemiyorum eşyalarımı.
Esyaya gore ev mantigi yanlis ama,dogrusu eve gore esya ;) mevludun icin guzel bir cafe ayarlarsin bu sene, hem bebis de buyumustur,onun icin daha iyi. Giyin kusan ye ic mevlutte,pisligi disarda kalsin evine yazik. Benim evim de minicik ama bazen bu bile buyuk geliyor temizlik acisindan. Stres olma hic. Paran varsa esyalarini degistir veya olunca paran degistirirsin. Eski pusku eve gitme hic

Bence satmayın evinizi. Eşyalarım çok diyorsanız eşyaları değiştirip daha minimal bi tarz benimseyebilirsiniz. Şimdi kim uğraşcak taşınmayla o evin tadilatıyla. Eskiymiş de hem

Bizim evimizde 75m2 ve 2+1. Kendimi bildim bileli bu evdeyiz. Annem de bi ara çok istedi evi satalım daha büyük bi eve geçelim diye ama babamı ikna edemedi. Şimdiyse artık kendisi değiştirmem evi diyor temizlemesi kolay ve inanılmaz masraf yaptılar eve. Ki bizde odalardan biri genç odasıydı haliyle geriye oturmak için sadece salon kalmıştı. Oturma odası gibi bi kavram yoktu. Şimdi sağolsun annem bizim odayı da bozdu orayı oturma odası yaptı :işsiz:
Misafirimiz de hiç eksik olmaz ama sıkıntı da hiç çekmedik. Bence dert etmeyin yeniyse :)

Eski bina buyuk ev derim.25 yillik bina cok eski degil istanbuldaysaniz yeni bile sayilabilir :)

Su an kiradayim 3+1 ayni zamanda bu yil evde aldim 2+1 120 metrekare.oturdugum ev pek eski degil kendi evim ise yeni yapi.bende sizin gibi kucuk evlere olumlu bakmazdim.sonra dusundum buyuk ev olacagina site imkani daha iyi olsun.ayni fiyata 3+1 evlerde vardi ama benim evim havuzlu guvenli akilli ev.yani diyecegim o ki sizin yerinizde olsam eski eve hic bulasmazdim.25 yil baya eski icini yapsanizda tesissat falan hergun sorun cikarir.buyuk aile degilseniz 2+1 yeter bence

Back
X