• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

hayal kırıklığına uğradım şu an:53::53: ee gümrük malları diye nasıl satarlar bunları gümrükten çakma mal mı sokuyorlar:44:
baktım şimdi gözlüklerde replika yazıyor yanında evet.: 1.Kalite Replica Rayban Unisex Güneş Gözlüğü.
(Ücretsiz Kargo)

benim aldığım parfümün açıklamasında orjinal tester ürün diyor.:31:
:
[h=3]Orjinal Tester Change Chanel Parfüm,Bayan Parfüm100 ml. (kapağı yok)[/h][h=3][/h][h=3]İçeriği:[/h]
Chanel Chance Pour Femme, duyusal, seksi ve aynı zamanda klasik kokusuyla Chanel kadınının yeni kokusu. Çiçeksi ve duyusal baharatlı notaların, harmanlanmasından oluşan Chance Pour Femme ile ferahlık dalgası tüm bedeninizi sarıyor... Chanel Chance Pour Femme notaları: Üst notalarda pembe biber, limon, ananas; orta notalarda yasemin, zambak; alt notalarda amber, paçuli, vetiver ve beyaz misk.

Son düzenleme:
hayal kırıklığına uğradım şu an:53::53: ee gümrük malları diye nasıl satarlar bunları gümrükten çakma mal mı sokuyorlar:44:

Sanırım canım gümrükten orjinal diye sokmaya çalışıp replika olduğu anlaşılmış olabilir bilemiyorum ben de çok büyük hayal kırıklığına uğradım o replikayı gördüğümde gerçek olsun 100₺ olsun alırdım yani 😁 sanırım yeni mallar geliyor arada bakmak lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:30::30::30::30::30::30::30:

çok işkillendim şuan :44:

göz göre göre sitede nasıl çakma ürünleri o fiyata satsınlar ki :24:

Aynen bir de kimine orjinal kimine çakma mı yolluyorlar Hadi gözlüklerde imitasyon olduğu yazıyor ama parfümlerde orjinal tester yazıyor 😔😔😓
Afterdarkmoon a farklı sana farklı gelmesi de enteresan aynı parfümü sanırım 1 gün arayla sipariş etmişsiniz...

Aynen bir de kimine orjinal kimine çakma mı yolluyorlar Hadi gözlüklerde imitasyon olduğu yazıyor ama parfümlerde orjinal tester yazıyor 😔😔😓
Afterdarkmoon a farklı sana farklı gelmesi de enteresan aynı parfümü sanırım 1 gün arayla sipariş etmişsiniz...

Ben gidip Sevilden de yakından inceleyeceğim ürünü.

koku kalıcı aynı eski kullandığım orjinali gibi. şişe si ve yazılarını zaten herkes gördü burda.

ama bir sitede imitasyon ürünü o fiyata satmaya yürek ister bence :1:
sözleşme var tüketici hakları var.:31: imkansız geliyor bana.

Ben gidip Sevilden de yakından inceleyeceğim ürünü.

koku kalıcı aynı eski kullandığım orjinali gibi. şişe si ve yazılarını zaten herkes gördü burda.

ama bir sitede imitasyon ürünü o fiyata satmaya yürek ister bence :1:
sözleşme var tüketici hakları var.:31: imkansız geliyor bana.

Bence de ... Üstelik orjinal diyor sahte satmaları halinde hukuki sorumlulukları doğar

Sahte geldiğini söyleyen arkadaş da bir karşılaştırsın orj ile ...

Bence de ... Üstelik orjinal diyor sahte satmaları halinde hukuki sorumlulukları doğar

Sahte geldiğini söyleyen arkadaş da bir karşılaştırsın orj ile ...

Bende eski şişem duruyordu onı çok iyi inceledim alakası bile yok ben parfümlerle çol ilgiliyim çakma olursa direk anlarım.
Belki diğer bayana orjinal gelmiştir ama bana gelen ürün kesinlikle sahte yarın iademi yapacağım zaten:)
Şişesinden parfümü sıkarken bile ben çakmayım diye bağırıyor benimki:)

Bende eski şişem duruyordu onı çok iyi inceledim alakası bile yok ben parfümlerle çol ilgiliyim çakma olursa direk anlarım.
Belki diğer bayana orjinal gelmiştir ama bana gelen ürün kesinlikle sahte yarın iademi yapacağım zaten:)
Şişesinden parfümü sıkarken bile ben çakmayım diye bağırıyor benimki:)

Hay Allah ım ya geçmiş olsun canım 😞

:30::30::30::30::30::30::30:

çok işkillendim şuan :44:

göz göre göre sitede nasıl çakma ürünleri o fiyata satsınlar ki :24:

Canım gördüğün üzere sıkma kısmında metalik şey taşmış orjinalinde
öyle bi taşka yok düz gidiyor etrafını çerçevelemiyor
Ayrıca rengide bildiğin coco mademoiselle renginde benimkinin sıkarkende çok garip:44:
$image.jpg

İçine sinmediyse iade et tabii. Benim herhangi bir sıkıntım yok ne şişesi ne kokusu ne kalıcılığı hakkında.

http://checkcosmetic.net/ bu siteden üretim tarihini de sorgulattım.. o kodu da şişenin arkasında notalarının yer aldığı yerin altında yazan kodu yazarak buldum. Bende bir sıkıntı yok.

Ama güvenirlik konusunda bir daha alışveriş etmem sende öyle bende böyle oluyorsa hele aynı parfümde.

İçine sinmediyse iade et tabii. Benim herhangi bir sıkıntım yok ne şişesi ne kokusu ne kalıcılığı hakkında.

http://checkcosmetic.net/ bu siteden üretim tarihini de sorgulattım.. o kodu da şişenin arkasında notalarının yer aldığı yerin altında yazan kodu yazarak buldum. Bende bir sıkıntı yok.

Ama güvenirlik konusunda bir daha alışveriş etmem sende öyle bende böyle oluyorsa hele aynı parfümde.

Bugün iade ettim ürünü bakalım canım:)
Demek ki sana farklı ürün kargolanmış bana çakması:1:
fotolarımdan da anlaşılıyor sıkma yerinin yapışkanları bile duruyordu :ssz:
paramı iade alınca gidip Douglas'tan alacağım en iyisi kafa rahat.:12:

Bugün iade ettim ürünü bakalım canım:)
Demek ki sana farklı ürün kargolanmış bana çakması:1:
fotolarımdan da anlaşılıyor sıkma yerinin yapışkanları bile duruyordu :ssz:
paramı iade alınca gidip Douglas'tan alacağım en iyisi kafa rahat.:12:
evet fark ettim. şahsen güvenirliğimi yitirdim ben.
bildiğimizden şaşmamak lazım demek ki :27:

evet fark ettim. şahsen güvenirliğimi yitirdim ben.
bildiğimizden şaşmamak lazım demek ki :27:

Aynen öyle canım:27:
Şimdide erkek arkadaşım İzmir Amerikan Pasajında faturali 250 TL'ye bulmuş acaba orjinal midir diye düşünüyorum akıllanmam ben.:9:

Kızlar bugün Sevilden aldım parfümümü.
Aralarındaki bariz farko görmeniz için kapak kısmını ve normal şişesini fotoğrafladım.

$image.jpg $image.jpg

Back