Senin parfüm kapaklımı geldi?
Kokusunu bir test et bence..Kalıcılıgına bak.. Ürünlerde sahtelik oldugunu sanmıyorum..Hayır canım benim eski olanın kapağıydı bu
Kokusunu bir test et bence..Kalıcılıgına bak.. Ürünlerde sahtelik oldugunu sanmıyorum..
Bende Coco alırım bittikçe.Sevil parfümeriden alıyordum genelde.İkinci aldıgım parfümün rengi daha koyu idi,hatta hemen mağazaya gidip bunun rengi neden daha pembemsi demiştim.. Ürünlerin raf ömrü,saklama koşullarına göre renk değişikligi gösterebiliyor,merak etmeyin orjinal ürünler satıyoru<z demişti..
Sen yoksa bu ürünümü aldın?Çok ilginç canım ben şaşırdım önceki Chanel Chance'ımı 2 senede bitirmiştim hiç rengi değişmeşti.
Birde arkasında böyle şekiller yoktu ne bileyim inşallah orjinaldir:26:
Hiç bu renk chanel chance görmedim çünkü hep sarı-turuncu gibi oluyor bu pembe
Sen yoksa bu ürünümü aldın?
http://www.gumrukmallarisatisi.com/...edt-tester-bayan-parfum-100-ml--urun1295.html
Yada bu ürünmü geldi sana?Bu pembe çünkü :44:
Donuk pudra arkadaşımız daha iyi bilgi verir sana tabi,aynı parfümü aldınız sonuçta..Yok canım ya normal olanı aldım ben ama o olsa bile olmaz o açık pembe çünkü bu bildiğin coco mademoiselle renginde neredeyse
Canım,içine sinmediyse iade edebilirsin.Kullanma parfümü..Ayrıca sıktığımda chanel chance kendini baya belli ederdi sevgilim diyor dibine girdiğimde alıyorum anca kokusunu
Canım,içine sinmediyse iade edebilirsin.Kullanma parfümü..
Canım merhaba benimde parfümüm geldi daha demin aynen arkasında benimde eskisinde şekil yoktu bunda var. Bide rengi mi değişti bu parfümün eskiden daha turuncu-sarıydı bu gelen daha yoğun bi turuncu renkte biraz garipsedim ben:18:
Benimki pembe renk değil ama rengi bir ton koyu benim de 2 sene önce kullandığımdan. turuncu-sarı rengi benimkinin.
arkasındaki notalarının şeklini de bilmiyorum mağazadan gidip incelenebilir. belki de değişiklik yapmışlardır.
kokusu aynı benim hala buram buram kokuyor sabahtan beri. karşıdan da alınıyor :44:
Kızlar parfümün rengi bu benim garibime gitti.
Eski Chance'ım bu renk değildi:26:
Eki Görüntüle 1126333 Eki Görüntüle 1126334 Eki Görüntüle 1126335
valla süper bir siteymiş cnm ya gözlük falanda alıcam galiba baya beleşe geliyor çoğu şey
bu parfümlerin son kullanma tarihini nasıl öğreneceğiz?
parfümdeki rakamları ve kutusundaki rakamları denedim hata verdi. :44::44:
evet onu biliyorum kremlerde rujlarda oluyor da parfümlerde de var sanırım ama hepsinde yokCanım sanıırm son kullanma tarihi olmuyor parfümlerde özellikle böyle büyük markaların Mesela oriflame den almıştım birçok parfüm onların altında yazıyor Ama geçenler de var ki kokusu falan değişmedi hala ilk günkü gibi hem de oriflame Yani bu büyük markalarda da kokularında kalıcılıklarında bir değişiklik olduklarını sanmıyorum
Benimde 3 sene önce aldığım Mademoiselle in altında son kullanma tarihi falan yok Belki kutusunda vardır Onu da taşınırken atmıştım Pek çok kişi bilmez ama son kullanma tarihi olmayan ürünlerde kutuların açıldıktan sonra önerilen tüketim süresi yer alır Yani bu süre içinde tüketilmesi önerilir Genelde kremlerde gördüm bunu ama parfümlerde de olabilir O süre içinde tüketilmeleri öneriliyor Bu tarih o yüzden son kullanma tarihinden farklı
Genelde kutuların altında veya arkasında yazar bu, küçük bir krem kutusu simgesi içinde 12M, 24M vs yazarYani 12 ay veya 24 ay açıldıktan sonra önerilen tüketim süresi oluyor
Kızlar bana gelen ürün %100 çakma şişesi bile sıkarken bi garip ben yarın iade edeceğim:)
Tatlım gözlüklerde Replika yazıyor yani imitasyonmuş çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?