http://tr.strawberrynet.com/perfume/chanel/#1956
bu siteden alıyorum orjinal olduğunu düşünüyorum ama chanelleri başka yerden araştırmadım ucuzmu pahalımı bişey diyemem:))
ben coco mademoiselle kullanıyorum çok seviyorum:))
Canım strawberryden neden alıyosun ki aşırı pahalıymış 50 ml chanel coco mademoiselle 469 TL yazıyor
douglas'a git 100 ml 428 TL zaten ayol.
Canım strawberryden neden alıyosun ki aşırı pahalıymış 50 ml chanel coco mademoiselle 469 TL yazıyor
douglas'a git 100 ml 428 TL zaten ayol.
İnşallah beğenirsin canım o parfüme çok rastladım ama hiç koklamak nasip olmadı..:44:canım 1881 e karar verdim sanırım şu an ona yoğunlaştım bende..
bazen çok ucuz ürünler oluyor denk gelirse alıyorum...dedim ya bu ara fiyatına bakmamıştım hiç bi yerde...çok fazla kullanmıyorum cocomu:)) kıymetlim o benim:)) en son eşim hediye almıştı...ben kendim alalı baya oldu:)) ama başka markalarda kozmetikte vs bazen çok indirim oluyor arada bak derim ben:)
İnşallah beğenirsin canım o parfüme çok rastladım ama hiç koklamak nasip olmadı..:44:
şu an trend yolda parfüm indirimi var..herkezde olmayan bir parfümde olsun diyorum
Yine Chanel yok tabi ki :44:
Givenchy Ange ou Demon Le Secret denedin mi hiç? oda güzel bi kokudur
canım nasıl bir koku birza tarif edebilirmisn..
Onunda içinde yasemin var canım.
Bende normal olanı var Ange ou Demon olanı yani sadece. Ama o biraz baharatlı ve şekerli hafif.
Le Secret olanı çiçeksi ve hafif olanıdır. Çokta güzeldir kokusu.
Veya Givenchy Dahlia Noir buda çok güzel bi kokudur.
Benim vazgeçilmezim... Chanel Coco MademoiselleKızlar merhaba,
Kullandığım Chanel Chance'im uzun bir aradan sonra bitme noktasına geldi. Dibini görmeyi başardım yani .
Sizce yenisini hangisinden tercih etmeliyim? Mutlaka bir Chanel parfüm istiyorum çünkü kaliteli kokuyorlar, dolabımdan eksik etmek istemiyorum.
Benim arasında kaldığım 3 tane parfümü var. Aslında üçününde kokusu birbirinden farklı. Nasıl arada kaldım bilmiyorum ama sanırım bu benim belli sabit kokuyu sevenlerden olmadığımdan kaynaklanıyor. Hani bazı hanımlar sadece hafif sever ağır kullanamaz. Veya şekerli sever çiçeksi kullanamaz. Odunsu sever şekerli kullanamaz gibi. Ama benim öyle bir ayrımım yok. Çok çok ağır olmamak kaydıyla hepsini seviyorum, notaları güzel harmanlandığı sürece.
Neyse benim aklımda olan 3 parfümü şu,
1- Chanel Coco Mademoiselle
2- Chanel Coco
3-Chanel Chance
hangisini almalıyım sizce? ve en uygun orjinalini nereden alabilirim? bitirdiğim chanel'i duty free'den almıştım ama şuan ordan alma imkanım yok tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Benim vazgeçilmezim... Chanel Coco Mademoiselle
Uygunmu istiyorsun,tester olması seni rahatsız etmez ise http://www.gumrukmallarisatisi.com/...-edp-tester-bayan-parfum100-ml--urun1293.html
Diğer çeşitlerinede bakabilirsin tabi ama benim vazgeçilmezim Coco Mademoiselle
Benim vazgeçilmezim... Chanel Coco Mademoiselle
Uygunmu istiyorsun,tester olması seni rahatsız etmez ise http://www.gumrukmallarisatisi.com/...-edp-tester-bayan-parfum100-ml--urun1293.html
Diğer çeşitlerinede bakabilirsin tabi ama benim vazgeçilmezim Coco Mademoiselle
Bu siteden evim için ve hediyelik bazı ilginç ürünler aldım.Fakat parfüm veya kozmetik gibi ürünleri aslında netten almıyorum hiç,cesaret edemedim.Fakat ürün orjinal tester ürün deniliyor,7 gün iade garantiside var.Dün denemek için sipariş verdim açıkcasıarzum verdiğin linkten parfüm aldın mı kokuları kalıcımı?
Bu siteden evim için ve hediyelik bazı ilginç ürünler aldım.Fakat parfüm veya kozmetik gibi ürünleri aslında netten almıyorum hiç,cesaret edemedim.Fakat ürün orjinal tester ürün deniliyor,7 gün iade garantiside var.Dün denemek için sipariş verdim açıkcasıElime ulaşınca sonucu yazarım,orjinalide elimde mevcut nasılsa.Bir bileğe orjinal sıkarım diğerine gelen ürünü
Chance..o kokuya hayranım
çok farklı hissediyorum onunla.. Benim de bitti.Şuan orjinaline de o parayı verebilecek durumda değilim konunu takip edeceğim
Arzum77 yorumunu merakla bekleyeceğim..fiyatlar çok uygun eğer orjinal ise hemen bende oradan alacağım.
Ürünüm kargoda imiş,yarın elime ulaşır inşallahArzum haberlerini bekliyorum canım orjinalse lütfen bildir bende ordan alayım :)
Ürünüm kargoda imiş,yarın elime ulaşır inşallah) Sonucu hemen paylaşırım sizinle.Valla eğer orjinal ise tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum valla Ben Sevil den alırım hep parfümümü,orijinalliği garanti.. 400 tl vermiştim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?