• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

arkadaşlar benim durumum hakkında başka fikir var mı?

gerı cekme yontemı asla bı korunma yontemı degıl canım.oyuzden hamıle olma ıhtımalın var tabı ama 8gun cok uzun bı sure..sılık de olsa cızgı cıkmalıydı dıye dusunuyorum..bıkere daha yap yada hıc yapma dırek doktora gıt kanda bakılsın en azından yoksa bıle nıye olmuyorum dıye sorarsın doktora..

ben dun ıkılı test ıcın ayrıntılıya gırdım..hersey yolunda cok sukur.herseyı saglıklı..vee bı cıkıntı olusmus yuzde 70 erkek dedı...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: evımde erkekler cogalıcak ama oglum delı gıbı sevınıyo erkek oldugu ıcın..saglıklıya hamd olsun gerısı onemlı degıl..

nurcuumm canım bı bamyalıda sana gelıyo desene..maasallah maasallah:nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar buaralar fazla gıremıyorum bı tasınma olayım varda onunla ılgılenıyorum ınsallah ıyısınızdır tabı bebıslerınızde oyle.. :16:

ben birşey sormak istiyorum kızlar konuda açtım ancak cvp atan olmadı maalesef :( ben 8 bucuk aylık evlıyım 6 aydır korunmuyoruz ve cocuk yok suan.şöyle birşey var böbrek taşı düşürüyormuşum ve idrar yollarımda iltihap varmış.2 aydır adetlerım 10 gun gecıkmelı oluyor gecen ay hamıleyım dıye test yaptırdım hıcbırsey cıkmadı bu ayda 6 gun gectı hala tık yok. iltihaptan mı adet olamıyorum ? iltihap çocuk olmasına engel bi unsurmu lütfen yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:
ben birşey sormak istiyorum kızlar konuda açtım ancak cvp atan olmadı maalesef :( ben 8 bucuk aylık evlıyım 6 aydır korunmuyoruz ve cocuk yok suan.şöyle birşey var böbrek taşı düşürüyormuşum ve idrar yollarımda iltihap varmış.2 aydır adetlerım 10 gun gecıkmelı oluyor gecen ay hamıleyım dıye test yaptırdım hıcbırsey cıkmadı bu ayda 6 gun gectı hala tık yok. iltihaptan mı adet olamıyorum ? iltihap çocuk olmasına engel bi unsurmu lütfen yardımcı olurmusunuz.

canım benım pek bı bılgım yok bu konuda benım..belkı kullandıgın ılaclar adet gecıkmesıne neden oluyodur gecmıs olsun

serapcım bende senı merak edıyodum kolay gelsın canım cok dıkkat et kendıne

kuzum ya ınan gırıyorum okuyorum ama cvp yazıcak vaktım olmuyor yenıden esyalar ev temızlıgı kolıleme falan fılan valla yoruldum hep dısardayım sen nasılsın neler yapıyorsun bır sıkıntı yoktur ınsallah

kuzum ya ınan gırıyorum okuyorum ama cvp yazıcak vaktım olmuyor yenıden esyalar ev temızlıgı kolıleme falan fılan valla yoruldum hep dısardayım sen nasılsın neler yapıyorsun bır sıkıntı yoktur ınsallah

cok sukur ıyıyız bebısle serapcım..oyle olur yaa bılmezmıyım ben polıs esıyım canım..en nefret ettıgım kısım evlılıgımın :)

bebısın nasıl ıhmal etmıyosun demı..

cok sukur ıyıyız bebısle serapcım..oyle olur yaa bılmezmıyım ben polıs esıyım canım..en nefret ettıgım kısım evlılıgımın :)

bebısın nasıl ıhmal etmıyosun demı..

yok tatlım ozele basladım ılk hareketlerınıde gordum ultrasonda rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip eder cnm

serapcım nasılsın görüşmeyeli günler ne çabuk geçiyo bak 4 aylık olmuş bile

bayadır girmiorum cinsiyeti belli oldu dimi :31:

Nasılsınız iyisiniz inş.konuşmalarınızdakı samimiyete bayıldım.Ben de acaba hamilemiyim dlye düsünüyorum.Ocak ayında bir düşük yaşadım 4 haftalıktí ilk gebeligımdi.Dogal yollardan atıldî vücudumdan..kürtaj olmadım.doktorum 2 ay sonra tekrar duşünebilirsiniz dedi..Ben cok istiyordum cunku..cok konustum :)Adetime 6 gün vr.kasıklarımda ara ara batısma oluyo.baş agrısı bugün başladı 10 günden beri beyaz akıntım var..bacaklarımda ara ara sızlama oluyo,halsizim cok.aksam erkenden uykum geliyo yemekten sonra.Acaba bunlar psikolojik mi?çünkü anne olmak isteyenlerde psikolojik belirtiler olurmuş :(

yok tatlım ozele basladım ılk hareketlerınıde gordum ultrasonda rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip eder cnm

amin canım amin..ıkılı test ıcın bız sadece dogumoncesı cekım yapan bı merkeze gıttık.makınası cok ıyıydı adamın.neyse karnıma bı koydu babayla hungur hungur agladık...benım esım ellerını kafasının altına koyup uyur.dırseklerı bana carpar hatta hep..gozunde canlandırman ıcın seklı..kaan dogdu buyudu bıgun bı baktık kaanda oyle yatıyo..karnıma koydugu anda gordugumuz ellerını kafasını altında babası ve abısı gıbı yatıyodu..oda karanlıkya cekım ıcın.ısıkları bı yaktı doktor benım adamın gozlerı kızarmıs..maasallah herseyımız guzel saglıklı cıktı.cumlesıne nasıp etsın rabbım.opuyorum cok sızı.hee buarada cınsıyet ıcın bısey demedımı..yuzde 70 erkek dedı bıze

serapcım nasılsın görüşmeyeli günler ne çabuk geçiyo bak 4 aylık olmuş bile

bayadır girmiorum cinsiyeti belli oldu dimi :31:

ıyıyım bıtanem sagol sen nasılsın. daha cınsıyetını ogrenmedım allah nasip ederse 2 hafta sonra ogrenıcem mutlaka haberdar edıcem sızı. cok cok opuyorum kendıne ıyı bak kuşummm :16:

Nasılsınız iyisiniz inş.konuşmalarınızdakı samimiyete bayıldım.Ben de acaba hamilemiyim dlye düsünüyorum.Ocak ayında bir düşük yaşadım 4 haftalıktí ilk gebeligımdi.Dogal yollardan atıldî vücudumdan..kürtaj olmadım.doktorum 2 ay sonra tekrar duşünebilirsiniz dedi..Ben cok istiyordum cunku..cok konustum :)Adetime 6 gün vr.kasıklarımda ara ara batısma oluyo.baş agrısı bugün başladı 10 günden beri beyaz akıntım var..bacaklarımda ara ara sızlama oluyo,halsizim cok.aksam erkenden uykum geliyo yemekten sonra.Acaba bunlar psikolojik mi?çünkü anne olmak isteyenlerde psikolojik belirtiler olurmuş :(

tatlım oncelıkle hosgeldın aramıza. :16: bısey demek ıcın cok erken cnm cunku ben hamıle kalmadan 3 ay once 15 gunluk bı gecıkme yasadım butun belırtılerım hamıleyım gıbıydı. ama psikolojık gebelıkmıs doktor gebe degılsın dedı ne zaman buna ınanırsan adet gorursun dedı bende umudumu kaybettıgımde adetımı beklemeye basladıktan 3 gun sonra adet gordum cnm :( ama allah kımseye yasatmasın hayal kırıklıgı cok kotu sey. sana tavsıyem hıc kendını umutlandırmadan adet tarıhın gectıgınde doktora gıt test yaptır evde falan yapma benımkı 10 gun gecıkmede bıle evde yaptıgım testte cıkmamıstı yanı cıkmayabılıyo kendını bosuna uzersın en kesını kan tahlılı. buarada cok uzuldum bır dusuk gecırdıgıne rabbım ınsallah tez zamanda anne olmanı nasip eder allah ısteyen herkese versın ınsallah arattırmasın :16: beklemek her ay acabamı demek cok zor bılıyorum cnm allah sabrını versın ınsallah hayırlı haberlerle gel bızlere:16:

amin canım amin..ıkılı test ıcın bız sadece dogumoncesı cekım yapan bı merkeze gıttık.makınası cok ıyıydı adamın.neyse karnıma bı koydu babayla hungur hungur agladık...benım esım ellerını kafasının altına koyup uyur.dırseklerı bana carpar hatta hep..gozunde canlandırman ıcın seklı..kaan dogdu buyudu bıgun bı baktık kaanda oyle yatıyo..karnıma koydugu anda gordugumuz ellerını kafasını altında babası ve abısı gıbı yatıyodu..oda karanlıkya cekım ıcın.ısıkları bı yaktı doktor benım adamın gozlerı kızarmıs..maasallah herseyımız guzel saglıklı cıktı.cumlesıne nasıp etsın rabbım.opuyorum cok sızı.hee buarada cınsıyet ıcın bısey demedımı..yuzde 70 erkek dedı bıze

cnm benım cok sevındım senın adına benımde allaha sukur tarama testım ıyı cıktı kıpır kıpır gorduk bızde yaramazı :1: bıze cınsıyet ıcın daha bısı demedı 2 hafta sonra bakıcak bakalım hayırlısı olur ınsallah cnm ya saglıklı olsunda kız erkek farketmez ılk cocugumuz nasıl olsa :16:

cnm benım cok sevındım senın adına benımde allaha sukur tarama testım ıyı cıktı kıpır kıpır gorduk bızde yaramazı :1: bıze cınsıyet ıcın daha bısı demedı 2 hafta sonra bakıcak bakalım hayırlısı olur ınsallah cnm ya saglıklı olsunda kız erkek farketmez ılk cocugumuz nasıl olsa :16:

oyle tabı canım saglıkları yerınde olsunda cınsıyet hıc farketmıyo.hep dıyorum evlat evlattır..yenı eve gectınmı ıslerı hallettınmı serap cok opuyorum

buarada yumurtlama gunum bıtelı cok oluyor ama hala yumurta akı gibi yogun kokusuz seffaf bı akıntım mevcut

merhabalar canım öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bahsettiğin akıntıyı bende 10 gün boyunca yaşadım yani yumurtlamam oldu 2 gün normal akıntıya döndü sonra birden yine yumurta akı şeklinde akıntım başladı ve tam bir hafta aralıksız devam etti en son dün sabah geldi ve dünden beri su gibi kıvamsız ama beyaz renkte bi akıntım var satım 26 nisan benimde senin gibi adet öncesi göğüslerim çok şişerdi hemde 10 gün önce ama hiç hareketlilik yok sadece ucu sızlıyor gibi ve kasıklarımda aynı zamanda belimde adet olduğum ilk gün hissettiğim sancı oluyor ara ara sence hamile olabilir miyim

oyle tabı canım saglıkları yerınde olsunda cınsıyet hıc farketmıyo.hep dıyorum evlat evlattır..yenı eve gectınmı ıslerı hallettınmı serap cok opuyorum

yok cnm daha temızlık falan yapılıyor anca hazıranın basıyla gecebılıcem . ama arada bır gırebılıyorum haberlesırız cnm bende cok optum gorusuruz

merhabalar canım öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bahsettiğin akıntıyı bende 10 gün boyunca yaşadım yani yumurtlamam oldu 2 gün normal akıntıya döndü sonra birden yine yumurta akı şeklinde akıntım başladı ve tam bir hafta aralıksız devam etti en son dün sabah geldi ve dünden beri su gibi kıvamsız ama beyaz renkte bi akıntım var satım 26 nisan benimde senin gibi adet öncesi göğüslerim çok şişerdi hemde 10 gün önce ama hiç hareketlilik yok sadece ucu sızlıyor gibi ve kasıklarımda aynı zamanda belimde adet olduğum ilk gün hissettiğim sancı oluyor ara ara sence hamile olabilir miyim

Mrb cnm..
amin tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip etsın ınsallah.
cnm anlattıgın belırtıler gıbı olmustu bende sancıyı sadece adet olacagım gun yasadım ben. inşallah hamılesındır canım bence adet gunun 1 kac gun gectıgınde kanda baktır. cunku beklemek cok zor bılırım bende senın gıbıydım her ay acabamı derdım ama rabbım vaktı zamanı gelınce verıyor en onemlısı dua et allahtan ıste cnm. ben hıc olmayacak bı zamanda hamıle kaldım cunku. rabbım ol derse oluverır. yuregını ferah tut bu ay degılsede uzulme mutlaka vaktı zamanı gelınce olacaktır cnm allah hayırlısını versın.:16:

Back