Herkeslere Selamlar,
Oncelikle benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarimin en kisa zamanda anne olmasini dilerim insallah saglikla.
Biz de esimle yaklasik 6 aydir deniyoruz fakat henuz bir sonuc yok.
Normalde adetlerim cok duzenlidir,25-26 gunde bir olurum,yalniz bu ay adetim 1 hafta gecikti,29 Martta olmam gerekiyordu.
En son 4 Mart'ta olmustum ve bugune kadar hic bu kadar gecikmemisti ,ilk defa basima geldigi icin umitlenmistim.
Gecikmenin 2.gununde test yaptim,negatif cikti.Dun de test(6.gun) yaptim o da cikti.
Ama sanirim en kesin sonuc kan testiymis,bazen gec dollenme oluyormus fakat ne yalan soleyeyim,dunku negatiften sonra cok moralim bozuldu.
Sizce kan testi yaptirayim mi yine de?Esim zaten adetin gelmezse daha illaki doktora gidicez diyor.
Yaklasik bir haftadir karnim ve goguslerim cok sis,bir de cok fazla vajinal akinti var,wcye cok cikiyorum sizce yine de hamile olma sansim var mi?
Bu belirtiler sanki adet belirtileri gibi ben cok ayirt edemedim.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum,cook tesekkurler.
inşallah hamişsindir inşallah benim durduk yere niye bu kadar geçsin mutlaka bişeyler vardır Ümitli ol üzmeyelim kendimiz önümüzdeki hafta başı git bile bekleme
şunuda bil ben olsam kasık ağrısından acile yatırtırım krndimi dayanamam 1 hafta 10 gün filan bunu da yapabilirsin cnm inşallah hamişsindir