• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

Herkeslere Selamlar,

Oncelikle benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarimin en kisa zamanda anne olmasini dilerim insallah saglikla.
Biz de esimle yaklasik 6 aydir deniyoruz fakat henuz bir sonuc yok.
Normalde adetlerim cok duzenlidir,25-26 gunde bir olurum,yalniz bu ay adetim 1 hafta gecikti,29 Martta olmam gerekiyordu.
En son 4 Mart'ta olmustum ve bugune kadar hic bu kadar gecikmemisti ,ilk defa basima geldigi icin umitlenmistim.
Gecikmenin 2.gununde test yaptim,negatif cikti.Dun de test(6.gun) yaptim o da cikti.
Ama sanirim en kesin sonuc kan testiymis,bazen gec dollenme oluyormus fakat ne yalan soleyeyim,dunku negatiften sonra cok moralim bozuldu.
Sizce kan testi yaptirayim mi yine de?Esim zaten adetin gelmezse daha illaki doktora gidicez diyor.

Yaklasik bir haftadir karnim ve goguslerim cok sis,bir de cok fazla vajinal akinti var,wcye cok cikiyorum sizce yine de hamile olma sansim var mi?
Bu belirtiler sanki adet belirtileri gibi ben cok ayirt edemedim.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum,cook tesekkurler.

inşallah hamişsindir inşallah benim durduk yere niye bu kadar geçsin mutlaka bişeyler vardır Ümitli ol üzmeyelim kendimiz önümüzdeki hafta başı git bile bekleme

şunuda bil ben olsam kasık ağrısından acile yatırtırım krndimi dayanamam 1 hafta 10 gün filan bunu da yapabilirsin cnm inşallah hamişsindir

canım adetten 6 gun gecmısse 6gun uzun bızaman..yanı gec dollenme bıle olsa sılık bı cızgı cıkmalıydı..ama tabıı bellı olmaz.zaten adet olmamakda bı sıkıntı verır ınsana mutlaka bunun ıcın doktora gıt orda doktro gereken tahlıllerıde yapar ultrasonlada bakar durumun netlesır.yanı bence doktora gıt.hakkınızda hayırlısı olsun

Tesekkur ederim arkadasim cevabin icin,yalniz benim yaptigim test digital test,cizgi yok bu testlerde,elektronik.

Yarin kan testi icin doktora gidicez,hayirlisi bakalim.
Su an yalniz nedense cok gerginim,hamile degilsem de hasta olayim yeter ki gecsin su surec:( kafama takiyorum cok.

inşallah hamişsindir inşallah benim durduk yere niye bu kadar geçsin mutlaka bişeyler vardır Ümitli ol üzmeyelim kendimiz önümüzdeki hafta başı git bile bekleme

şunuda bil ben olsam kasık ağrısından acile yatırtırım krndimi dayanamam 1 hafta 10 gün filan bunu da yapabilirsin cnm inşallah hamişsindir

Arkadasim cok tesekkurler destegin icin,su an isyerindeyim ve gercekten tum gunum cok kotu gecti,biraz olsun uzuntumu gecirdin.
Inan biraz once agliyordum :( dayanamadim artik.

Evet ben de senin gibi dusunuyordum ilk defa boyle gecikti diye,bakalim yarin doktora gidicez,Allah izin verirse ,olmazsa umitler bir dahaki aya.

Sevgiler.

Arkadasim cok tesekkurler destegin icin,su an isyerindeyim ve gercekten tum gunum cok kotu gecti,biraz olsun uzuntumu gecirdin.
Inan biraz once agliyordum :( dayanamadim artik.

Evet ben de senin gibi dusunuyordum ilk defa boyle gecikti diye,bakalim yarin doktora gidicez,Allah izin verirse ,olmazsa umitler bir dahaki aya.

Sevgiler.

cnmmm kıyamam sana,RABBİM bana 2 sene bekledikten sonra dünyalar tatlısı bir kız evlat nasip etti şükürler olsunn şükürler olsun ona kardeş istiyoz şimdi 2 ay bir süreç 1 kez adet oldum şimdi 2 adetimi bekliyom ilk evladım gibi mi olu beni düşündürüyor ilk önce siz gülün inşallah ben 4 duvarlar arasında çok ağladım çoookk ne olduğunu iyi bilirim düsmanımın bAŞINA vbermesin inşaallaahh benden önce olursunuz inşallahh ağlama herşeyin bir vakti saatı var ağlama tamam mı üzme olurr bak benim oldu 2 ci yi düşünmekteyim işte senin niye olmasın vakit saati varr herşeyin bunu sonra anlarsın tmm bende işteyim öpüldünüz sağlıcakla kalın

tesekkur ederim arkadasim cevabin icin,yalniz benim yaptigim test digital test,cizgi yok bu testlerde,elektronik.

Yarin kan testi icin doktora gidicez,hayirlisi bakalim.
Su an yalniz nedense cok gerginim,hamile degilsem de hasta olayim yeter ki gecsin su surec:( kafama takiyorum cok.

canım ben senı uzmek ıcın soylemedım yanlıs anlama sakın benı.ben oglumda 3sene heray aglıyodum cok ıyı bılırım yasadıklarını.sadece umuda kapılmaman yada her sonuca hazırlıklı olman gerektıgı ıcın olsaydı sılık bı cızgı cıkardı dedıöm.yoksa senı en ıyı ben anlarım..3sene boyunca artık eczaneden test almaya utanırdım aldıgım testlerle bı araba alırdık herhalde..ama okadar arastırma ve deneyımden sonra adet gelmeden yapmıs olsaydın testı ve cıkmasaydı dur bekle daha zamanın var derdım ama 6gun dıyosun.hormon degerlerının mutlaka yukselmıs olması gerekıyodu.nıye bosa umıt vereyımkı sımdı ben..ama su da var allahtan umıt kesılmez belkı adetıne yakın kalmıssındır hamıle.bı kan testı yaptırmanda fayda var..ve nolur stres yapma..ben yeter artık bırakıyorum ugrasmıycam artık dedıgım ay hamıle kaldım.rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın sevgıler

Selammm kızlarrrr.......... :16::16: Ben geldim nasılsınız herşey yolundadır insallahh oncelıkle neslimmm ve nurummm sizi :54: mucukluyorum sonrada butun hamişleri ve hamiş adaylarını nanaklarından opuyorummm :17::17: Nabersiniz bakimmm.????

Merhabalar ben daha yeni uye oldum ve bi konuda yardima ihtiyacim var.Benim tam 9gun once adet olmam gerekiyordu ancak olmadim idrar testide yaptim hayir cikti kanda yaptim yine hayir cikti ancak hala adet goremedim doktor bi tanidigim bikac gun sonra yine kan testi yaptir dedi ama muhtemelen degilim gibi geliyor ama adette olmuyorum bilemedim bi turlu tabii insallah hamileyimdir:) basina boyle bisey gelen oldumu hic acaba???

Selammm kızlarrrr.......... :16::16: Ben geldim nasılsınız herşey yolundadır insallahh oncelıkle neslimmm ve nurummm sizi :54: mucukluyorum sonrada butun hamişleri ve hamiş adaylarını nanaklarından opuyorummm :17::17: Nabersiniz bakimmm.????

serapkuşum nerelerdeydın merak ettım senı..ben aynen devam pazartesı tshtan dolayı dahılıyeye gıdıcem randevumu aldım.sonrası bakalım nolacak ılacmı ılacsızmı..bende senı cookkk opuyorummm:16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54:

merhaba arkadaşlar benimde sat 1 marttı. hala adet olmadım evde test yapıyorum ama negatif çıkıyor.sadece bir kere varla yok arası hayal meyal ikinci çizgiyi gördüm ama sanki adet olacakmışım gibide kasıklarım ağırıyor sürekli wc deyim acaba oldumu olmadımı diye yarında olmazsam ilk iş doktora gitmek olacak dua edin olumlu yanıt alayım inşallah...çok istiyoruz...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benimde sat 1 marttı. hala adet olmadım evde test yapıyorum ama negatif çıkıyor.sadece bir kere varla yok arası hayal meyal ikinci çizgiyi gördüm ama sanki adet olacakmışım gibide kasıklarım ağırıyor sürekli wc deyim acaba oldumu olmadımı diye yarında olmazsam ilk iş doktora gitmek olacak dua edin olumlu yanıt alayım inşallah...çok istiyoruz...

Insallah hamilesindir canım ya , başka marka test deneseydin .

[sıze=3]selammm kızlarrrr.......... :16::16: Ben geldim nasılsınız herşey yolundadır insallahh oncelıkle neslimmm ve nurummm sizi :54: Mucukluyorum sonrada butun hamişleri ve hamiş adaylarını nanaklarından opuyorummm :17::17: Nabersiniz bakimmm.????[/sıze]

serapcımmm merhaba buara fazla gıremıyorumm keyfım yok halım yok çalışıom eve gıdıom iş yapacak halım yok yemek yapamıyorum sagolsun eşim yardım edıyor boyle yuvarlanıp gıdıyorum canm bırde bulantılarım artıkça artıyo sadece sabah olmaktan çıktı akşamlarıda oluyorr ama allahıma şükür şikayetçi degilimmmm geçicek bu gunlerrrr bıtecek unutulacak tum çekılenler :)
eee sızlerde durumlarr nedırrrr hamişşşşş arkadaşlarımm benımm öpüyorumm haberlerınızı takıp edıyorum kendınıze ve melegınıze ıyı bakın vee günde bır bardakk sütttttttttttt diyerek sözümü bıtırıyorum :=)

:16: :16: :16: :16: :16: :16:

cnmmm kıyamam sana,RABBİM bana 2 sene bekledikten sonra dünyalar tatlısı bir kız evlat nasip etti şükürler olsunn şükürler olsun ona kardeş istiyoz şimdi 2 ay bir süreç 1 kez adet oldum şimdi 2 adetimi bekliyom ilk evladım gibi mi olu beni düşündürüyor ilk önce siz gülün inşallah ben 4 duvarlar arasında çok ağladım çoookk ne olduğunu iyi bilirim düsmanımın bAŞINA vbermesin inşaallaahh benden önce olursunuz inşallahh ağlama herşeyin bir vakti saatı var ağlama tamam mı üzme olurr bak benim oldu 2 ci yi düşünmekteyim işte senin niye olmasın vakit saati varr herşeyin bunu sonra anlarsın tmm bende işteyim öpüldünüz sağlıcakla kalın

Merhaba yenideN,cok tesekkur ederim iyi dileklerinize amin Allahim hepimize saglikli bebeler versin insallah.
Cumartesi kan testi yaptirdim,adetimin 8.gun gecikmesinde fakat negatif cikti.
Onumuzdeki hafta doktora gidicem zaten cunku hala adet olmadim.Hayirlisi umutlar bir dahaki aya kaldi.
Destegin icin cok tesekkur ederim arkadasim,optum bende,sevgiler.

iyi akşamlar arkadaşlar size bi sorum olcak adetime daha 6 gün var beta hcg yaptırdım 0.1 çıktı bi hafta sonra yine yaptırdım yani bugün 0.10 çıktı sizce hamilemiyimdir belirtilerin hepsi var nerdeyse?

arkadaşlar bugün yine yaptırdım tahlil 0.100 çıktı düşüncelerinizi alabilirmiyim :))

Merhabalar ben daha yeni uye oldum ve bi konuda yardima ihtiyacim var.Benim tam 9gun once adet olmam gerekiyordu ancak olmadim idrar testide yaptim hayir cikti kanda yaptim yine hayir cikti ancak hala adet goremedim doktor bi tanidigim bikac gun sonra yine kan testi yaptir dedi ama muhtemelen degilim gibi geliyor ama adette olmuyorum bilemedim bi turlu tabii insallah hamileyimdir:) basina boyle bisey gelen oldumu hic acaba???

tatlım senı uzmek ıstemem ama benımkı hamıle kalmadan 3 ay once tam 15 gun gecıktı gıtmedıgım doktor kalmadı bı turlu ınanmak ıstemedım ama sonunda oldum cnm yanı bazen olabılıyormus boyle gecıkmeler psikolojıkmanda etkılıyor ama sen ınsallah hamılesındır :(

serapkuşum nerelerdeydın merak ettım senı..ben aynen devam pazartesı tshtan dolayı dahılıyeye gıdıcem randevumu aldım.sonrası bakalım nolacak ılacmı ılacsızmı..bende senı cookkk opuyorummm:16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54:

bebeğim ya benımde mıde bulantısından halsızlıkten bilgisayara bıle oturdugum yok hep kusuyorum :( hatta kılo bıle verdım ama melegım saglıklı olsunda deger tatlım herseye ya cok ıstedım cunku ben onu cok dıledım rabbımden :16::16:

insallah hamılesındır cnm hayırlı haberlerle gelirsiz bıze ınsallahhh :16:
:16:

serapcımmm merhaba buara fazla gıremıyorumm keyfım yok halım yok çalışıom eve gıdıom iş yapacak halım yok yemek yapamıyorum sagolsun eşim yardım edıyor boyle yuvarlanıp gıdıyorum canm bırde bulantılarım artıkça artıyo sadece sabah olmaktan çıktı akşamlarıda oluyorr ama allahıma şükür şikayetçi degilimmmm geçicek bu gunlerrrr bıtecek unutulacak tum çekılenler :)
eee sızlerde durumlarr nedırrrr hamişşşşş arkadaşlarımm benımm öpüyorumm haberlerınızı takıp edıyorum kendınıze ve melegınıze ıyı bakın vee günde bır bardakk sütttttttttttt diyerek sözümü bıtırıyorum :=)

:16: :16: :16: :16: :16: :16:

fıstıgım ya allah kolaylık versın benımde aynı senın gıbı aşırı bulantılarım gece bıle uyuyamaz oldum bulantıdan hep açım kusmaktan yıyemıyorum hıc bısı ıkı haftadır hıc aksam yemegı yemıyorum rabbım hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip eder insallah dedıgın gıbı gecıcek bu gunler allah yardımcımız olsunn meleklerımızı korusun ınsallhhh :16:
:16::16:

KIZLAR tıroıd degerlerım hastanede gayet normal cıktı..ılaca gerek yok dedı doktor..saglık ocagının azızlıgıne ugradım yanıı..şaştım kaldım opuyorum hepınızı..

adetim 2 gün gecti ama adetimden oncede hiç bir adet belirtisi olmadı oncede hep göğüslerim şişer ve acırdı ılk defa boyle bı sıkıntım olmadı sivilcemde cıkmadı ve beklenen adetımde gelmedı. bugun ılk defa cok sevdıgım peynirin tadı ekşi gibi geldi koktu bana yıyemedım herkese sordum peynırın kokmadıgını bozulmadıgını soyledı :S ve cok sık su ıcıyorum ıdrara cıkıyorum. ve acayıp bı yorgunluk var sureklı uyku halim var sizce hamile olabılırmıyım dun gun ıcınde ıdrarda gebelik testi yaptım ama sonuc negatif lütfen yardım edin dusunmekten deliricemmm :(

test icin erken bence..geç döllenme varsa 2 gunde çıkmaz..en az 1 hafta bekle bence test icin..:) rabbim hayırlısıyla gonlundekini versin...

Back