• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

ıdare eder canım halsızlıgımden bıktım evın ıslerı hep kalıyo..arada bulantım oluyo ama cok asırı degıl.seraap sendemı tıksınmedın sıgaradan..ahh en buyuk derdım mıdem bulanırken bıle 2-3 fırt cekebılıyorum..oglumdada bırakamamıstım gercı cok zor seyler yasadım o donemde ama bundada hep dua edıyorum tıksınıym dıye ama sımdılık yok :50::50::50:

ben çalışlıyorum canm ama nasıl çalıyorum bana sor afferdsınız ögüre ögüre ama kuru kuru ,tabıu boyle devam etmeyecek düzelecek dıye kendımı telkınlıyorum . ve bıryerden sıgara kokusu gelse mıdem kalkıyor bu durumdaan cok mutluyum cunku bırakabılmek ıçınde cok savaş vermıştım ben şimdiede bırak canımın ıstemesını kokusundan igrenıyorum:)
canm inş senınde içine bır tıksıntı gırer en yakın zamanda inşalaah senın için duam bu bugun:D

sevıyorumm sızlerııııııı çokkkkkkkkkkkkkkkkk :16:

ben çalışlıyorum canm ama nasıl çalıyorum bana sor afferdsınız ögüre ögüre ama kuru kuru ,tabıu boyle devam etmeyecek düzelecek dıye kendımı telkınlıyorum . ve bıryerden sıgara kokusu gelse mıdem kalkıyor bu durumdaan cok mutluyum cunku bırakabılmek ıçınde cok savaş vermıştım ben şimdiede bırak canımın ıstemesını kokusundan igrenıyorum:)
canm inş senınde içine bır tıksıntı gırer en yakın zamanda inşalaah senın için duam bu bugun:D

sevıyorumm sızlerııııııı çokkkkkkkkkkkkkkkkk :16:

sagolasın nurcum ben pazartesı yada salı gıdıcem kalp atısları ıcın.aslında pazartesıydı ama doktor 2tane kan tahlılı verdı ona gıdemedım bı turlu saglık ocagına yaptırmaya.yarın sabah gıdıcem onun sonucuda pazartesı anca cıkar yarın gıdersem oyuzden..
duaların ıcın allah razı olsun cok sagol canım benım opuyorum cok:54::54::54:

sagolasın nurcum ben pazartesı yada salı gıdıcem kalp atısları ıcın.aslında pazartesıydı ama doktor 2tane kan tahlılı verdı ona gıdemedım bı turlu saglık ocagına yaptırmaya.yarın sabah gıdıcem onun sonucuda pazartesı anca cıkar yarın gıdersem oyuzden..
duaların ıcın allah razı olsun cok sagol canım benım opuyorum cok:54::54::54:

salı gunu senınn haberlerını beklıyoruzz ozaman canım . yarın kan tahlıllerını yaptırırsın inş canm öptumm :16:

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :16:

serapcımmm nasılsın görüşmeyeli
hamilelik nasıl gidiyo bulantı falan yoktur işallah
ay konunu gördüm şimdi sigaradan tiksinmedinmi sen hala???
benim 2 arkadaşım hamile şuan ikisi de nefret etti sigaradan ben bile içecek yer arar oldum :1:
off tiksinirsin inşallah bian önce en kesin çözüm

ıyıyım bıtanem sagol sen nasılsın:16: valla bulantılarıları hıc sorma 2 gundur ne yesem çıkarıyorum şuan bıle mıdem felaket bulanıyo :( sigaraya gelınce valla gunde 2 tane ıcıyorum tıksınmedım hıc insallah tiksinirim :50:

doktor benim için bi sorun yok demişti acele etme dedi ama ben gercekten cok istiyorum biraz gecikince hemen heycanlanıyorum ama bu defa kararlıyım 15 gün gecmeden test falan yapmıcam yani 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum ...1 hafat sonunda hamileyimmmmmmmmmmmm diye cıglık atmayı cok isterimmm

hadi bakalım ınsallah ozaman tatlım ya rabbım insallah tez zamanda nasip eder annelik duygusunu tattırır ınsallah sanada. her gun dua edıyorum allahım dıyorum kım ellerını açıp bi evlat diliyorsa senden dualarını kabul eyle kımsenın kucagını bos bırakma dıye. dualarım sizlerle bıtanem ınsallah tez zamanda isteyen arkadaşlarımızın ve senın hayırlı haberlerınıde alıcaz :16::16:

ıdare eder canım halsızlıgımden bıktım evın ıslerı hep kalıyo..arada bulantım oluyo ama cok asırı degıl.seraap sendemı tıksınmedın sıgaradan..ahh en buyuk derdım mıdem bulanırken bıle 2-3 fırt cekebılıyorum..oglumdada bırakamamıstım gercı cok zor seyler yasadım o donemde ama bundada hep dua edıyorum tıksınıym dıye ama sımdılık yok :50::50::50:

yok kuzum ya ne tiksinmesi :( ama az içiyorum 2 tane falan gunde. buarada benımde bulantılar cok fena 6. haftadan sonra bende basladı bulantılar cok kotuyum 2 gundur allah yardımcımız olsun ınsallah

kızlar bende yarın kontrole gıdıcem embrıyoyu gorcez kalp atısını duycaz bakalım ınsallah dua edın benım ıcın bı sıkıntı cıkmasın :(

Adet olacakmışım gibi sancım var,kasığım ağrıyor,göğüslerim evlendiğimden beri adet belirtisi olarak acımıyordu şimdi acıyor,karnım acıkıyor,çabuk yoruluyorum,adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum yardım edin nolur:(

ıyıyım bıtanem sagol sen nasılsın:16: valla bulantılarıları hıc sorma 2 gundur ne yesem çıkarıyorum şuan bıle mıdem felaket bulanıyo :( sigaraya gelınce valla gunde 2 tane ıcıyorum tıksınmedım hıc insallah tiksinirim :50:

kızlar bende yarın kontrole gıdıcem embrıyoyu gorcez kalp atısını duycaz bakalım ınsallah dua edın benım ıcın bı sıkıntı cıkmasın :(

bebeğimmm kıyamam sana çabucak bitsin bulantın emi rahat rahat doyasıya yaşa hamileliğini inşallah
ayy sigara konusu ciddi valla eşin bişey demiomu benimki hamileyken içsem keser beni :1:

tık tık dinleyin minişin kalbini sonra gel anlat bize nasıl bi duygu olduğunu tamam mı
allahın izniyle hiçbi sıkıntı çıkmıcak sakın kötü düşünme :16:

bebeğimmm kıyamam sana çabucak bitsin bulantın emi rahat rahat doyasıya yaşa hamileliğini inşallah
ayy sigara konusu ciddi valla eşin bişey demiomu benimki hamileyken içsem keser beni :1:

tık tık dinleyin minişin kalbini sonra gel anlat bize nasıl bi duygu olduğunu tamam mı
allahın izniyle hiçbi sıkıntı çıkmıcak sakın kötü düşünme :16:

sagol bıtanemm sigaradan tiksinmıyodum ama bugun ıtıbarıyle mıde bulantısından onuda ıçemez oldum bugun cok kotuyum ölü gibiyim aynı mıde bulantısı baş dönmesi sureklı yatıyorum sanırım bende aş ermeler yenı basladı benımle hamıle kalanların bulantıları oluyodu benım olmuyodu 7 haftalık olunca basladı bendede. buarada eşim kızıyor ama napsın zaten gozunun onunde kıvranıp duruyorum kıyamıyo bana rengim benzim aktı kusmaktan yemıyorum içmiyorum herkes kilo alır ben vermeye başladım

Adet olacakmışım gibi sancım var,kasığım ağrıyor,göğüslerim evlendiğimden beri adet belirtisi olarak acımıyordu şimdi acıyor,karnım acıkıyor,çabuk yoruluyorum,adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum yardım edin nolur:(

cnm ıdrarda yapma kan testı yaptır ıdrarda cıkmayabılır daha erken cunku bende cıkmamıstı

hadi bakalım ınsallah ozaman tatlım ya rabbım insallah tez zamanda nasip eder annelik duygusunu tattırır ınsallah sanada. her gun dua edıyorum allahım dıyorum kım ellerını açıp bi evlat diliyorsa senden dualarını kabul eyle kımsenın kucagını bos bırakma dıye. dualarım sizlerle bıtanem ınsallah tez zamanda isteyen arkadaşlarımızın ve senın hayırlı haberlerınıde alıcaz :16::16:

inş. cnm Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin çok garip bir duygu anne olmak için can atıyoruz Rabbim hikmeti inş. bizleri ve hiç kımseyi bundan mahrum bırakmaz

:nazar::nazar::nazar::nazar:kızlar bugun doktora gittim meleğimin kalp atışını duydum sonunda :16::16: :nazar::nazar::nazar:mercimek kadar daha minicik ama artık varlıgını hıssettırmeye basladı bebısım darısı sızın basınıza kuzucuklarımm :16::16::nazar::nazar::nazar:

kızlarrr ne güzel yardımcıı olmuşsunuz öle birbirinize. bir de beni dinleyin. 5 nisan bat ( ki inşallah olmam :) belirtilerimi yazayım gögüslerde dolgunluk ve adet belirtileri karın sancısı, ağrısı ve çok sık idrara çıkma ve akıntı. dua edermisiniz hamişler bana da serap :))))

kızlarrr ne güzel yardımcıı olmuşsunuz öle birbirinize. bir de beni dinleyin. 5 nisan bat ( ki inşallah olmam :) belirtilerimi yazayım gögüslerde dolgunluk ve adet belirtileri karın sancısı, ağrısı ve çok sık idrara çıkma ve akıntı. dua edermisiniz hamişler bana da serap :))))

cnm herkeste belırtıler degısıklık gosterır ınsallah hamılesındır ıdrar sıklıgı hamılelık belırtısı gercekten bende hıc karın agrısı sancısı olmamıstı erken zamanda ama dıyorumya herkeste farklı olabılır. ınsallah hamılesındır cnm benımmm dualarım senınle hayırlı haberlerını beklıyorumm :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:kızlar bugun doktora gittim meleğimin kalp atışını duydum sonunda :16::16: :nazar::nazar::nazar:mercimek kadar daha minicik ama artık varlıgını hıssettırmeye basladı bebısım darısı sızın basınıza kuzucuklarımm :16::16::nazar::nazar::nazar:

ayyyy ne güsel canım her anını daha huzurlu daha mutlu hissedersin inşallah
çok sevindim :21:
hele bi de tekmelesin o zaman gör :nazar:

ne kadar güzel inş. sonuna kadar iyi gider ve bebegini sag aslım kucagına alırsın darısı hepimizin başına...bu arada ben de hala adet olmadım9 gün oldu beklıyorum stres yapmamak için hiç düşünmuyorum zaten calışırken vaktım olmuyo ama eve gelnce.. şimdiye kadar hep gögüslerm acırdı adet olacagım zaman şimdi o da yok sadece kasıklarımda inceden bi sızı oluyo sankı adet olcam gibi..inş olmam yaaa

oley oley oley... maasallah :nazar::nazar::nazar: :46::46::46: yerım ben onun mınıcık kalbını..allahım banada duymayı nasıp etsın salı gunu ınsallahh

allah gonlune versın canım umarım dıleklerın kabul olur..

adetim 2 gün gecti ama adetimden oncede hiç bir adet belirtisi olmadı oncede hep göğüslerim şişer ve acırdı ılk defa boyle bı sıkıntım olmadı sivilcemde cıkmadı ve beklenen adetımde gelmedı. bugun ılk defa cok sevdıgım peynirin tadı ekşi gibi geldi koktu bana yıyemedım herkese sordum peynırın kokmadıgını bozulmadıgını soyledı :S ve cok sık su ıcıyorum ıdrara cıkıyorum. ve acayıp bı yorgunluk var sureklı uyku halim var sizce hamile olabılırmıyım dun gun ıcınde ıdrarda gebelik testi yaptım ama sonuc negatif lütfen yardım edin dusunmekten deliricemmm :(

idrar bebiş iki ya da üç haftalıkken yaşanan şeyler ama yinede kan tahlili yaptır bahardan dolayı böyle gecikmeler oluyor

Back