• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

serapcığım ablan kan tahlilini ne zaman yaptırmıştı yani adeti geçince mi va sonuç kaçlardaydı acaba hatırlıyormusun yani hamile olupta kanda cııkmama ihtimali nekadar yüksek olabilir acaba

bılmıyorum tatlım ama o 2 aylıkken kanda cıkmıstı daha once ne kese gorundu ne de kanda cıktı çok dusuk bı ıhtımalle bazılarında olabılıyormus bu durum

canım ya benimde göğüslerim çok ağrırdı şimdi yok.40 günü buluyor adetim.ama bugün 38. günüm.bir iki kere iğnelenme gibi bişey oldu.bide kasık ağrım oluyo.evde test var ama yapmak istemiyorum :(

yapma zaten tatlım hemen kan testı yaptır ıdrar testlerınde ben hamıle oldugum halde cıkmadı. ınsallah hamılesındır canım hayırlı haberlerını beklıyoruzzz :16::16::16:

arkadaşlar aynı sıkıntı bende de var :)
10 aydır hamile kalmayı ıstıyorum olmadı subat 22 de adet oldum en son adetim gecti yani hala olmadım ama yine negatif cıkar diye test falan yapamıyorum bi defa 10 gün gecmşti tam hamileym dedim adet oldum:) ama en azından adet belirtisi gösterdi vücudum ozaman şimdi onlarda yok yine bana dr yolu görunecek sanırım...

23 yaşındayım ve universite ogrencısıyım
bundan 4 gun once yanı ayın 22 sı cuma gecesı erkek arkadasım ıle korunmadan bırlıkte olduk. ertesı gun "ertesı gun hapı" kullandım.ama dun gece yanı ayın 25 i pazartesı gecesi gene aynı şekılde korunmadan bırlıkte olduk...Herkes sakın bıdaha ertesı gun hapı ıcme zararlı dedı.ben kesınlıkle hamıle kalmak ıstemıyorum suan .En son adet gordugum tarıh ıse subat 19 20 21 tarihleriydi( bir hafta) Buaralar adetımın gelmesı lazım yanı.bu olaydan dolayı da cok stres yaptım.Birkac kısı adet donemıme bakarak hamıle kalmazssın korkma dıyor ama korkumu azaltmıyor bu.Bir de sizlere sormak ıstedım hamıle kalma ıhtımalım yuzde kac ve yapabılecegım bısey var mı ?

Son düzenleme:
arkadaşlar aynı sıkıntı bende de var :)
10 aydır hamile kalmayı ıstıyorum olmadı subat 22 de adet oldum en son adetim gecti yani hala olmadım ama yine negatif cıkar diye test falan yapamıyorum bi defa 10 gün gecmşti tam hamileym dedim adet oldum:) ama en azından adet belirtisi gösterdi vücudum ozaman şimdi onlarda yok yine bana dr yolu görunecek sanırım...

tatlım ınsallah hamılesındır psıkolojıkte olabılıyor bazen ben kendımı hamıle olduguma ınandırmıstım 15 gun gecıktı adetım ama hep negatıftı testler ama sımdı allaha sukur 7 haftalık hamıleyım cnm ve adetımı beklerken hamıle oldugumu ogrendım benımde senın gıbı hıc bı belırtım yoktu bence hemen doktora gıt bızlerıde haberdar et opuldunnnn :16::16::54::54::54::54:

23 yaşındayım ve universite ogrencısıyım
bundan 4 gun once yanı ayın 22 sı cuma gecesı erkek arkadasım ıle korunmadan bırlıkte olduk. ertesı gun "ertesı gun hapı" kullandım.ama dun gece yanı ayın 25 i pazartesı gecesi gene aynı şekılde korunmadan bırlıkte olduk...Herkes sakın bıdaha ertesı gun hapı ıcme zararlı dedı.ben kesınlıkle hamıle kalmak ıstemıyorum suan .En son adet gordugum tarıh ıse subat 19 20 21 tarihleriydi( bir hafta) Buaralar adetımın gelmesı lazım yanı.bu olaydan dolayı da cok stres yaptım.Birkac kısı adet donemıme bakarak hamıle kalmazssın korkma dıyor ama korkumu azaltmıyor bu.Bir de sizlere sormak ıstedım hamıle kalma ıhtımalım yuzde kac ve yapabılecegım bısey var mı ?

cnm adet zamanında olan bırlıktelıklerde bıle hamıle kalma ıhtımalı %5 yanı bıraz tesaduf ve sans oluyor ama benım bıldıgım ertesı gun hapları senede 2 defa kullanılabılıyor maksımum olarak zaten bu da ınternette her yerde yazar cnm. ve adet tarıhıne bakarak hamıle kalmazsın demek bence cok sacma cunku herkesın yumurtlama zamanı degısıyor ustelık her ay bazı sartlara gore degısıklık gosterebılıyor bence hemen kan testı yaptırmalısın sakın ıdrar testı yapma bazen dogru cıkmayabılıyor yanı ben hamıleyken yaptım negatıf cıktı en ıyısı kan. istemıyorsan bebek ınsallah yoktur yoksa cok yazık olacak allahın verdıgı cana cok buyuk gunaha gırmıs olacaksın :50::50:

Nurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuşummmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
yapma zaten tatlım hemen kan testı yaptır ıdrar testlerınde ben hamıle oldugum halde cıkmadı. ınsallah hamılesındır canım hayırlı haberlerını beklıyoruzzz :16::16::16:

sağolasın canım inşallah.rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin inşalah :16:

Neslimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :54:

kuzular merhaba..dun yazamadım hıc..uykumda arapca harflerın oldugu sıyah bır kadıfe ortunun onunde duruyodum ve uykumdan eyup sultaan dıye uyandım..esımde ıstırahatlıydı hadı gotur benı dedım..oglanında ogretmenı hastaymıs hep beraber gıttık..daha avluya gırerm gırmez basladım aglamaya cagırdın ben geldım dıye...dua ettım bolbol hepımıze..bebıs ısteyen arkadaslarıma hayırlı saglıklı evlatlar dıledım..bızede hayırlısıyla saglıgıyla kucagımıza almayı dıledım..buyuk rabbım kabul eder insallah..canım bacılarım yoldaslarım benım opuyorum sızı..:29::29: :54::54::54:

kuzular merhaba..dun yazamadım hıc..uykumda arapca harflerın oldugu sıyah bır kadıfe ortunun onunde duruyodum ve uykumdan eyup sultaan dıye uyandım..esımde ıstırahatlıydı hadı gotur benı dedım..oglanında ogretmenı hastaymıs hep beraber gıttık..daha avluya gırerm gırmez basladım aglamaya cagırdın ben geldım dıye...dua ettım bolbol hepımıze..bebıs ısteyen arkadaslarıma hayırlı saglıklı evlatlar dıledım..bızede hayırlısıyla saglıgıyla kucagımıza almayı dıledım..buyuk rabbım kabul eder insallah..canım bacılarım yoldaslarım benım opuyorum sızı..:29::29: :54::54::54:

cnm benım ıyı yapmıssın allah kabul etsın ınsallah :16: nasılsın ıyımısın

serapcımmm nasılsın görüşmeyeli
hamilelik nasıl gidiyo bulantı falan yoktur işallah
ay konunu gördüm şimdi sigaradan tiksinmedinmi sen hala???
benim 2 arkadaşım hamile şuan ikisi de nefret etti sigaradan ben bile içecek yer arar oldum :1:
off tiksinirsin inşallah bian önce en kesin çözüm

tatlım ınsallah hamılesındır psıkolojıkte olabılıyor bazen ben kendımı hamıle olduguma ınandırmıstım 15 gun gecıktı adetım ama hep negatıftı testler ama sımdı allaha sukur 7 haftalık hamıleyım cnm ve adetımı beklerken hamıle oldugumu ogrendım benımde senın gıbı hıc bı belırtım yoktu bence hemen doktora gıt bızlerıde haberdar et opuldunnnn :16::16::54::54::54::54:

doktor benim için bi sorun yok demişti acele etme dedi ama ben gercekten cok istiyorum biraz gecikince hemen heycanlanıyorum ama bu defa kararlıyım 15 gün gecmeden test falan yapmıcam yani 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum ...1 hafat sonunda hamileyimmmmmmmmmmmm diye cıglık atmayı cok isterimmm

cnm benım ıyı yapmıssın allah kabul etsın ınsallah :16: nasılsın ıyımısın

ıdare eder canım halsızlıgımden bıktım evın ıslerı hep kalıyo..arada bulantım oluyo ama cok asırı degıl.seraap sendemı tıksınmedın sıgaradan..ahh en buyuk derdım mıdem bulanırken bıle 2-3 fırt cekebılıyorum..oglumdada bırakamamıstım gercı cok zor seyler yasadım o donemde ama bundada hep dua edıyorum tıksınıym dıye ama sımdılık yok :50::50::50:

aminnnn.
canmm benımm çok ıyı yapmıssım nekadar güzel allahım sana vesile etmiş. okurkan cok duygulandım ve mutlu oldum dualarına yüregıne saglık. buarada sen kalp atışları için en zaman gidecektın doktora zaman geçmıyor sankı canlarımmm sızede oyle oluyormu bklıyoruz ya o tarıhı ondan mı boyle oluyo kızlar gun sayıyorum hergun şuan tam 1 haftam kaldı benım :)

Back