- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Gürcü müsünüz?Kırmızı pantalon giyecem.. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun.siyah iç karartır mavi çok umutlu değilim. Kırmızı en azından şevk ve zevkin rengi.
Kırmızının iletkenliğini bir denede banada haber ver.. lazım olunca ilerde bende deneyeyimKırmızı pantalon giyecem.. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun.siyah iç karartır mavi çok umutlu değilim. Kırmızı en azından şevk ve zevkin rengi.
iğrenç gerçekten kusucam artıkKızlar sevgilimle 2 hafta önce birlikteydik ağzıma bosaldı çoğunu yuttum ama eline bir iki damla gelmisti onu da, elimizide peçeteyle sildik hiç bir şekilde içime girmedi ama eliyle beni oksadı elinin kuru olduğunda emindik ikimizde ama korkuyorum hamile olmaktan yaşım 17 böyle bişeyi planlamıyordym iğreniyorum şuan kendimden ama böyle bir şekilde hamile kalır mıyım lütfen evli olanlar yardım edebilir mi
Yok bacım ne gürcüsü. Sonuç ta pantalon üstü yapacam ya. Belki spermlerde şevke gelir pantalonu delipbir hışım içeri girerler diye kırmızı tercih edecem.Gürcü müsünüz?
Mutlaka yazacam bu bilgimi ve deneyimimi burada yazmazsam kendime hakaret sayarım zaten.Kırmızının iletkenliğini bir denede banada haber ver.. lazım olunca ilerde bende deneyeyim
Yok 3 kuruş fazla olsun deyince heh dedim bir gürcü çıktı burdanYok bacım ne gürcüsü. Sonuç ta pantalon üstü yapacam ya. Belki spermlerde şevke gelir pantalonu delipbir hışım içeri girerler diye kırmızı tercih edecem.
Midendeki sorun yuttuklarindan kaynaklanıyorOf gerçekten düştüğüm durum çok iğrenç gözüküyor farkındayım ama bu konuda çok cahilim madem cahilsin ne işin vardı diyeceksiniz ama sizce böyle bir şey mümkün müdür 1 haftadır midemde sorunlar var bu ayrıca burada okuduğum senaryolar beni delirtti 2 haftadır
Yok artık ciddimisin sen. Tamm bundan sonra 2. Çocuk olana kadar bütün kıyafetlerimi iç çamaşırlarımı hatta bütün evi kırmızıya çeviricemYok 3 kuruş fazla olsun deyince heh dedim bir gürcü çıktı burdanbenim annem gürcü babam laz ay konuyu nereye getirdim.
Mantık doğru kırmızı pantolonu gören spermler daha şevkle ileri gidiyormuş diye duydum
Ben deli gübi aşık oldgm kocamdan bu şeklde ilişki yaşamadım tiksinirim bunlarım bu yaşta fantazilerine bak17 yaşındasın yasadigin şeye bak
Şu anlattıklarına bak
Igrenc
Hadi yaşadı konu başlığı hamilelik ama anlattığı şeye bak detaylara bak yutmuşta oda buda iğrenç yaniBen deli gübi aşık oldgm kocamdan bu şeklde ilişki yaşamadım tiksinirim bunlarım bu yaşta fantazilerine bak
nağlett gelsiiinnnnKızlar sevgilimle 2 hafta önce birlikteydik ağzıma bosaldı çoğunu yuttum ama eline bir iki damla gelmisti onu da, elimizide peçeteyle sildik hiç bir şekilde içime girmedi ama eliyle beni oksadı elinin kuru olduğunda emindik ikimizde ama korkuyorum hamile olmaktan yaşım 17 böyle bişeyi planlamıyordym iğreniyorum şuan kendimden ama böyle bir şekilde hamile kalır mıyım lütfen evli olanlar yardım edebilir mi
Bence sen bizimle bariz dalga geçiyorsun. 17 yaşında sevgilin ile yaşadıkların için cahillik diyemezsin bunları yapıyorsunuz geri dönüp pişman oluyorsunuz sonrada cahilliğin arkasına sığınıyorsunuz. Onu yaparken ayyy bu yaptığım cahillik olmaz yapamam diyemedin
Bence sen bizimle bariz dalga geçiyorsun. 17 yaşında sevgilin ile yaşadıkların için cahillik diyemezsin bunları
Hadi sen kendinden iğrendin onu anladık. Yahu niye bize bu detayları verip bizi de iğrendiriyorsun kitapsız
Ksuura bakmayın dalga geçip yargı dağıtmak yerine yardım etmek isteyen biri olur diye tüm açıklığıyla yazmak istedim silinmiyormuş konu
Kalmazsın merak etmeKızlar sevgilimle 2 hafta önce birlikteydik ağzıma bosaldı çoğunu yuttum ama eline bir iki damla gelmisti onu da, elimizide peçeteyle sildik hiç bir şekilde içime girmedi ama eliyle beni oksadı elinin kuru olduğunda emindik ikimizde ama korkuyorum hamile olmaktan yaşım 17 böyle bişeyi planlamıyordym iğreniyorum şuan kendimden ama böyle bir şekilde hamile kalır mıyım lütfen evli olanlar yardım edebilir mi
Bunda yardım edilecek birşey yok kalamayacağını bilmen gerekli heleki teknoloji cağında... Neyse değilsin yani merak etme.Umarim bu sana bir ders olmuştur yapmayın böyle şeyler küçük yaşta. Emon ol böyle şeyler burada okudukça bizlerde üzülüyoruz.Ksuura bakmayın dalga geçip yargı dağıtmak yerine yardım etmek isteyen biri olur diye tüm açıklığıyla yazmak istedim silinmiyormuş konu