Sizce hamilemiyim?

Kalmazsın merak etme

Bunda yardım edilecek birşey yok kalamayacağını bilmen gerekli heleki teknoloji cağında... Neyse değilsin yani merak etme.Umarim bu sana bir ders olmuştur yapmayın böyle şeyler küçük yaşta. Emon ol böyle şeyler burada okudukça bizlerde üzülüyoruz.
Teşekkür ederim internetten de saçma salak seyler okuyunca iyice psikolojim alt üst oldu çok iyi bi ders oldu bana bakmayacağım daha fazla cevaplara da teşekkür ederim tekrardan

Of gerçekten düştüğüm durum çok iğrenç gözüküyor farkındayım ama bu konuda çok cahilim madem cahilsin ne işin vardı diyeceksiniz ama sizce böyle bir şey mümkün müdür 1 haftadır midemde sorunlar var bu ayrıca burada okuduğum senaryolar beni delirtti 2 haftadır
Değilsin tabi ama bunu yapan erkek arkadaşın sende tecrübe olmalı bu konuda 🤭
Kız ben bilindik yöntemle bile kalamamıştım bunlar ne sanıyor ya :olamaz::KK48:
😂😂 Bilmiyorum ama bu teknik denemedik acaba ondan mı😂🤭

Kızlar sevgilimle 2 hafta önce birlikteydik ağzıma bosaldı çoğunu yuttum ama eline bir iki damla gelmisti onu da, elimizide peçeteyle sildik hiç bir şekilde içime girmedi ama eliyle beni oksadı elinin kuru olduğunda emindik ikimizde ama korkuyorum hamile olmaktan yaşım 17 böyle bişeyi planlamıyordym iğreniyorum şuan kendimden ama böyle bir şekilde hamile kalır mıyım lütfen evli olanlar yardım edebilir mi
4 senedir evliyim böyle iğrenç fanteziler duymadım 🤮🤮🤮
Allah akıl fikir versin.
İnşallah korktuğunuz başınıza gelir belki akıllanırsınız diyecem de olan maalesef çocuğa oluyor.

kuş musun annem sende ağızdan ağıza hamile kalacaksın:))))))))))))))))))))))))))))))) ay hemn iğrençsin hemde komik,

X